bszalacha 22.02.09, 11:28 Pytam o Wasze zdanie:kupilibyście ten samochód?Są relatywnie tańsze od civic i innych japończyków ale nie wiem,czy przebieg ponad 100tys.oznacza,ze auto ma wyeksploatowane wszystkie części? Proszę,pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszek585 Re: Honda logo 22.02.09, 12:56 Basiu. Za mało danych, żeby cokolwiek sensownego odpowiedzieć. Samo 100 tys. przebiegu niewiele mówi. Tym bardziej, że trzeba jeszcze ocenić wiarygodność tego przebiegu. Dla aktualnych silników i samochodów 100 tysięcy to nie jest dużo. Więcej by dało dokładne sprawdzenie stanu auta. Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: Honda logo 22.02.09, 19:24 O konieczności sprawdzenia wiem.Watpliwości stąd,że np.hondy civic sa w cenie o wiele wyższej relatywnie i nie wiem,czy honda to zawsze to samo,czy też jest róznica w klasie/np.logo była nieudana i dlatego zaprzestano produkcji/.Co o tym myśleć? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
staszek585 Re: Honda logo 22.02.09, 21:35 Nie znam tego modelu. Z tego co wiem to nigdy w Polsce nie był oficjalnie sprzedawany. Może to rodzić problemy z częściami i serwisem. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Honda logo 26.02.09, 01:50 Absolutnie nie. Byl to mdel "niewypal" ze wzgledu na wyglad i cos tam jeszcze - uwazano ze byl przestarzaly i sprzedwano go tylko przez rok (2001 a potem zastapiona prze Jazz) w UK. A wiec pomimo ze to Honda i nalezaloby oczekiwac dobrej reputacji - krotka seria a wiec brak danych, byc moze problemy z czesciami itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
stanwald Re: Honda logo 05.11.13, 17:21 Mam LOGO z 2001 r. Przebieg 145 tysięcy. Jeżdżę nim już ponad 5 lat. Bezawaryjnie. Polecam, zwłaszcza do miasta i na krótkie wyjazdy. Wbrew pozorom do bagażnika można załadować pół sklepu. Jednak trzeba się do niego przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś