Gość: gosć IP: *.riviera.pw.edu.pl 08.01.04, 12:23 Sprzedaż miastu to niezły pomysł. Miasto otrzyma podatki, których inaczej nie da się wyegzekwować,a a PKP będzie miało mniejszy dług. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RACJONALNY To normalne! IP: 212.160.235.* 10.01.04, 12:49 Czemu się tak podniecacie! Zawód kolejarza jest schyłkowy( w kazdym razie nie trzeba do niego przygotowywac w osobnej szkole) to i szkołę trzeba zamknąć! Inaczej mielibysmy do dziś z humanitaryzmu szkoły kształcace budowniczch powozów i ich wozniców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Szkoła na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:26 Moim skromnym zdaniem, kolejówka to była i chyba nadal swietna szkola z klimatem i ma tylko jeden mankament - łysy buc... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń kolejówki Re: Szkoła na sprzedaż IP: 213.199.192.* 04.03.04, 11:36 Niewiele mnie interesuje stan finansowy PKP jednak prosiłbym o wstrzymanie się z transakcją jeszcze przez trzy (albo cztery) lata abym mógł spokojnie zakończyć edukację. Szkoła jest niezła... pozdrowienia dla łysego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent2000 Re: Szkoła na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 00:26 moim zdaniem wiele w tej sytuacji kolejówka zawdzięcz dyrektorowi technikum.w podobny sposób pozbył się internatu 1999r.chyba już czas na zmiany personalne na najwyższych stanowiskach kolejówki.i tak zadługo łysy rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent 81r Re: Szkoła na sprzedaż IP: *.kutno.mediaclub.pl 17.10.04, 20:00 OJ,przykro na to wszystko patrzyć.A dyrektor,jak widać ma się dobrze.Był nauczycielem elktrotechniki.Karierę zrobił po objęciu stanowiska jakiegoś sekretarza partii. Jak widać komuchy mają się dobrze i nic im zawirownia i zmiany ustrojowe. Wiem o tym,bo mnie uczył.Miał pseudo "Piszczyk" i był wymagający. Odpowiedz Link Zgłoś