Gość: gość IP: *.eranet.pl 24.02.09, 15:44 proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artur Re: "+" i "-" gimnazjum na Raszyńskiej IP: *.acn.waw.pl 24.02.09, 19:20 Zdecydowanie odradzam. Bananowa, zepsuta młodzież. Zadnych więzi, zdrowych relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finka Re: "+" i "-" gimnazjum na Raszyńskiej IP: *.spray.net.pl 27.02.09, 21:11 Skończyłam Raszyńską i nie mogłam trafić do lepszego gimnazjum. Owszem, jest bananowa młodzież, ale nie wszyscy są lanserami. Są też normalni ludzie, a co najważniejsze, są fantastyczni nauczyciele, pełni życzliwości, sympatii, chęci pomocy. Baaaaardzo polecam. Opinia poprzednika jest pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy9 Re: "+" i "-" gimnazjum na Raszyńskiej 21.08.09, 23:04 Moja corka bedzie juz drugi rok chodzic do gimnazjum na Raszynskiej. Corka jest zachwycona, uwielbia swoich nauczycieli, ma fajna klase, bardzo ciekawe lekcje, teraz nie moze doczekac sie nowego roku szkolnego. Moja 14 latka ubiera sie glownie w second handach, duzo czyta, kocha zwierzeta, interesuje sie tym co dzieje sie na swiecie. Jej znajomi nie lansuja sie, nie szpanuja, jest to fajna grupa mlodych, myslacych, ciekawych swiata ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja chodzi tam mój syn IP: *.centertel.pl 28.10.09, 14:49 i powiem ci jedno Arturze- ta szkoła uczy tolerancji - dla wszystkich- "bananów", hipisów, niepełnosprawnych, cudzoziemców, punków, -I szkoda że Ty do takiej szkoły nie chodziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raszyńska rządzi Raszyńska jest dla elity,reszta-dla motłochu!!! IP: *.centertel.pl 22.08.09, 08:18 Odpowiedz Link Zgłoś