jjoanka1 07.12.06, 11:15 szukam niani dla 15-mies. córki, najchętniej studentkę. Opieka w godzinach 7.30- 13.00, 14.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:19 Tak, tu ja znajdziesz na tym forum ! Zastanow sie czy to forum do tego sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowalijka Re: niania IP: 80.54.171.* 07.12.06, 18:42 Jest portal internetowy niania .pl wejdz na niego przejrzyj propozycje opiekunek , zaloguj sie jesli chcesz , a oferty same spłyną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:07 ciekawe jaka studentka bedzie miala czas od 7 do 14 jak w tych godzinach ma zajecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:08 Po co z debilkami polemizowac !! Sama niech ci.. zapie.. a nie jeleni szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: niania IP: *.man.czest.pl 07.12.06, 12:12 kobieto! zastanów się! Ja odradzam ci studentki... naprawdę musisz wrócić do pracy?? To już lepiej poszukaj jakiejś dorosłej /dojrzałej/ kobiety co pokocha twoje dziecko! W życiu nie zostawiłabym dziecka z obcą osobą poszukaj kogoś kogo znasz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:25 Gość portalu: mamusia napisał(a): > kobieto! zastanów się! Ja odradzam ci studentki... naprawdę musisz wrócić do > pracy?? To już lepiej poszukaj jakiejś dorosłej /dojrzałej/ kobiety co pokocha > twoje dziecko! W życiu nie zostawiłabym dziecka z obcą osobą poszukaj kogoś > kogo znasz !!!! Przestancie, jakiemus prostakowi normalnych rzeczy sie nie da wytlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: niania IP: 212.87.241.* 07.12.06, 12:46 a ja napisałam maila zastanówcie sie ile jest osób którym potrzebna jest taka praca!!!!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:21 a ja zam pania, ktora ma ok 45 lat i czasami zajmuje sie dziecmi i troche tez w domku ogarnie. jesli jestes chetna to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:00 nigdy nie zostawiaj dziecka z jakimis debilnymi studentkami przerabiałam to uwierz mi nic dobrego z tego nie wyszło.na szczęście los zesłał kobietę dojrzałą mądrą która już wychowała dzieci a moje ją uwielbiają i nie płaczą gdy wychodzę a to bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:07 A gdzie mieszkasc dokładnie. Ja tez mam dziecko 15 sto miesieczne Odpowiedz Link Zgłoś
sosad Re: do agniecha 07.12.06, 19:11 to pani sama musiala byc taka debilna studentka ze obraza pani wszystkie studentki czasem studentka lepsza niz zdewociala babcia wspolczuje pani dziecku ma straszna mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: do agniecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:02 prosze podaj namiar na siebie ja jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do agniecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:27 Mieszkam w Kłobucku. Mam prwaie 24 lata. Jezeli pani to odpowiada to napisze swoje namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: do agniecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 16:52 przepraszam może faktycznie żle się wyraziłam ale miałam na myśli te studentki które opiekowały się moim dzieckiem-to wynik przepełnienia mojej osoby złością bo np.z domu ginely mi pieniądze, kosmetyki jedna z nich nagminnie się spóżniała wyjadAŁA Z LODÓWKI-szczególnie przysmaki dziecka typu monte itp...a nigdy się w 100%nie dowiem jak faktycznie wyglądała opieka nad dzieckiem...dlatego osobiście odradzam studentki i inne młode dziewczyny teraz mam porównanie-to co pisze to tylko moje odczucia.osoby słusznie urażone przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: do agniecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:02 niektóre osoby chyba coś żle zrozumiały to nie ja szukam niani ja póki co mam super nianie i niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś