07.12.06, 11:15
szukam niani dla 15-mies. córki, najchętniej studentkę. Opieka w godzinach
7.30- 13.00, 14.00
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:19
      Tak, tu ja znajdziesz na tym forum !
      Zastanow sie czy to forum do tego sluzy.
      • Gość: nowalijka Re: niania IP: 80.54.171.* 07.12.06, 18:42
        Jest portal internetowy niania .pl wejdz na niego przejrzyj propozycje
        opiekunek , zaloguj sie jesli chcesz , a oferty same spłyną
    • Gość: a Re: niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:07
      ciekawe jaka studentka bedzie miala czas od 7 do 14 jak w tych godzinach ma
      zajecia?
      • Gość: www Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:08
        Po co z debilkami polemizowac !!
        Sama niech ci.. zapie.. a nie jeleni szuka.
    • Gość: mamusia Re: niania IP: *.man.czest.pl 07.12.06, 12:12
      kobieto! zastanów się! Ja odradzam ci studentki... naprawdę musisz wrócić do
      pracy?? To już lepiej poszukaj jakiejś dorosłej /dojrzałej/ kobiety co pokocha
      twoje dziecko! W życiu nie zostawiłabym dziecka z obcą osobą poszukaj kogoś
      kogo znasz !!!!
      • Gość: mama Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:25
        Gość portalu: mamusia napisał(a):

> kobieto! zastanów się! Ja odradzam ci studentki... naprawdę musisz wrócić do
        > pracy?? To już lepiej poszukaj jakiejś dorosłej /dojrzałej/ kobiety co pokocha
        > twoje dziecko! W życiu nie zostawiłabym dziecka z obcą osobą poszukaj kogoś
        > kogo znasz !!!!

Przestancie, jakiemus prostakowi normalnych rzeczy sie nie da wytlumaczyc.
      • Gość: mama Re: niania IP: 212.87.241.* 07.12.06, 12:46
        a ja napisałam maila zastanówcie sie ile jest osób którym potrzebna jest taka
        praca!!!!!!!Pozdrawiam
    • Gość: monia Re: niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:21
      a ja zam pania, ktora ma ok 45 lat i czasami zajmuje sie dziecmi i troche tez w
      domku ogarnie. jesli jestes chetna to napisz.
      • Gość: agniecha Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:00
        nigdy nie zostawiaj dziecka z jakimis debilnymi studentkami przerabiałam to
        uwierz mi nic dobrego z tego nie wyszło.na szczęście los zesłał kobietę
        dojrzałą mądrą która już wychowała dzieci a moje ją uwielbiają i nie płaczą gdy
        wychodzę a to bezcenne.
        • Gość: gosc Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:07
          A gdzie mieszkasc dokładnie. Ja tez mam dziecko 15 sto miesieczne
        • sosad Re: do agniecha 07.12.06, 19:11
          to pani sama musiala byc taka debilna studentka ze obraza pani wszystkie
          studentki
          czasem studentka lepsza niz zdewociala babcia
          wspolczuje pani dziecku
          ma straszna mamusie
          • Gość: Hanka Re: do agniecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:02
            prosze podaj namiar na siebie ja jestem zainteresowana
            • Gość: gosc Re: do agniecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:27
              Mieszkam w Kłobucku. Mam prwaie 24 lata. Jezeli pani to odpowiada to napisze swoje namiary.
              • Gość: agniecha Re: do agniecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 16:52
                przepraszam może faktycznie żle się wyraziłam ale miałam na myśli te studentki
                które opiekowały się moim dzieckiem-to wynik przepełnienia mojej osoby złością
                bo np.z domu ginely mi pieniądze, kosmetyki jedna z nich nagminnie się
                spóżniała wyjadAŁA Z LODÓWKI-szczególnie przysmaki dziecka typu monte itp...a
                nigdy się w 100%nie dowiem jak faktycznie wyglądała opieka nad
                dzieckiem...dlatego osobiście odradzam studentki i inne młode dziewczyny teraz
                mam porównanie-to co pisze to tylko moje odczucia.osoby słusznie urażone
                przepraszam.
                • Gość: agniecha Re: do agniecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:02
                  niektóre osoby chyba coś żle zrozumiały to nie ja szukam niani ja póki co mam
                  super nianie i niech tak zostanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka