IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.11, 10:08
Nie wiem moze ktos z was czy w swieta cos bedzie w maximie jakas impreza?? czekam na konkretne odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: Maxim IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 12:55
      ja nie wiem
      • Gość: briter Re: Maxim IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 13:18
        ja też nie wiem, mam nadzieję, że pomogłem
        • Gość: Michał Re: Maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 14:28
          To ten klub jeszcze istnieje? Kiedyś na forum pani podająca się za współwłaścicielkę Maxima obiecała,że zaprosi Dj-a 600V na imprezę. W zamian tego parę lat temu widziałem plakaty z zespołami disco polo. Teraz to nawet nie wiem jakie są losy tego klubu i czy przychodzi tam ktoś chociaż na piwo...
          • Gość: kumbas Re: Maxim IP: *.unused.atman.pl 17.04.11, 14:32
            Doszły mnie słuchy, że ma być zmieniona nazwa klubu i mają ruszyć imprezy. Słyszał ktoś coś o tym ??
            • Gość: de Re: Maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 16:32
              no może coś bedzie ale co z tego ?
              jak takie debile jak kępa majchrzak wojtyska bd rozpie...c to ?
              to po co to robic tym ciotom nogi połamac najpierw
    • Gość: xxx Re: Maxim IP: *.183.226.245.dsl.dynamic.eranet.pl 17.04.11, 20:11
      forum.gazeta.pl/forum w,557,124388243,124405082,Re_Klub_Progressive_w_Ciechanowie_.html
    • Gość: Club Progressive Re: Maxim IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 20:17
      1. Club Progressive tak jak pisałem wcześniej nie ma nic wspólnego z maximem(nowy właściciel)
      2. Wstęp tylko od 18 lat, także lepiej dowód osobisty mieć przy sobie.
      3. Znajdź miejsce bliżej centrum to otworzę tam lokal. na zadupiu nikt nie napisze skargi że jest
      za głośno.
      4. Ochrona wykwalifikowana, która gwarantuje bezpieczeństwo i spokój.
      5. Dresom, czapkom i kapturom mówimy kategoryczne nie.(selekcja)
      6. Przyglądałem się ponad rok naszemu miastu zanim podjąłem decyzję o otwarciu klubu, a proszę mi uwierzyć że znam się trochę na tym.
      OTWARCIE 24-04-2011 (WIELKANOC)
      ZAGRAJĄ.
      BOGDAN FABIAŃSKI Z AUDYCJI NOC DJ'ÓW W RADIU DLA CIEBIE
      DJ HERNER - DJ RADIA DLA CIEBIE
      DJ DIABLO - DJ PRODUCENT Z WARSZAWY FINALISTA MISTRZOSTW POLSKI DJ'ÓW 2009.
      DJ ORGANIC - DJ PRODUCENT Z WARSZAWY.
      w Maju dj Tomson z Zakopanego, dj MG Mastermix z Łodzi, Mayoman z wawy Planeta Fm.
      na 11 czerwca zaplanowana jest impreza która będzie promować płytę Fabiańskiego i Mayoman'a.
      Rezerwacje- 509-292-657 do godziny 19-tej (stoliki 8 osobowe)
      pozdrawiam i zapraszam.
      • Gość: Michał Re: Maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 00:39
        A jest szansa, żeby zrobić imprezę z prawdziwego zdarzenia z muzyką hip-hop/r'n'b ?
        Bo jeszcze nie dane byłoby komuś pobawić się przy takiej muzyce w Ciechanowie.
      • Gość: briter Re: Maxim IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 08:25
        Cieszę się, że na forum pojawił się właściciel klubu. Zastanawiam się jakie będą ukierunkowania muzyczne nowego lokalu- czy nazwa ma coś wspólnego z gatunkiem, na jaki będziecie się nastawiać? :) Czy w klubie będą jacyś rezydenci? Kiedy będzie otwierany- tylko na te konkretniejsze eventy, czy stale? No i ile będzie kosztował wstęp? Skąd ta pewność, że będzie bezpiecznie? W Maximie też była 'wykwalifikowana' ochrona, a bez rozrób się nie obeszło. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
        • Gość: Club Progressive Re: Maxim IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 22:51
          Zacznę od ochrony, potencjalny łobuz (żeby nie nazwać rzeczy po imieniu) który przyjdzie do clubu będzie miał świadomość że osoby które ochraniają są jak najbardziej kompetentne i na właściwym miejscu. Nie mogę napisać kto to będzie, bo to jest przyjacielska przysługa, ale zapewniam że nie ma w Ciechanowie osób, które wiedziałby lepiej kogo mają nie wpuszczać. Marzę o tym, żeby nazwa clubu mogła odnosić się do rodzaju muzyki, ale niestety wiem że tak być nie może gdyż jest zbyt mała grupa ludzi lubiąca tego rodzaju muzykę. Praktycznie co piątek można posłuchać mnie w nocy dj'ów w RDC , tam gram to co lubię (trance, tech house i ich progresywne odmiany), ale nie wiem czy w Ciechanowie się to przyjmie.
          Jeśli chodzi o rezydentów, to jak najbardziej będą, są wymienieni na plakatach tj. Dj. Herner oraz Dj Diablo na zmianę z Dj Organic.
          Zapraszamy na otwarcie 24 i 25.04.2011r, w długi weekend majowy planujemy maraton muzyczny, poza tym gramy w każdy piątek 80's i 90's oraz w każdą sobotę muzykę klubową.
    • Gość: qwer Re: Maxim IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 14:44
      podobno w maximie pomalowali sufit na niebiesko ?
      • Gość: hiczkok Re: Maxim IP: *.unused.atman.pl 18.04.11, 22:40
        Wprowadzić zakaz wjazdu dla pseudo ciechanowskich cwaniaczków co ledwo podstawówkę skończyli. Skoksowane łosie, takich to mi nie żal ;)
        • Gość: Club Progressive Re: Maxim IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 22:54
          tez to popieramy, u nas na bramce nie stoją chłopaki "z miasta"
          • Gość: oczko Re: Maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 22:21
            A kto stoi? Mniej mówcie więcej róbcie lepiej na tym wyjdziecie. Po co sobie robic na wstepie wrogów. Życzę powodzenia. Naprawdę piszę to zszczerze.
            • Gość: Club Progressive Re: Maxim IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 23:56
              Dziękuję.
              • Gość: oczko Re: Maxim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 14:39
                :):):) nie ma za co, będzie trzeba zawsze udzielę dobrej rady. Trzymajcie się. Początki są zawsze trudne. Zasada 1,2i 3 traktowac wszystkich jednakowo z szacunkiem nie wyróżniając nikogo aby kazdy potencjalny bywalec Waszej dyskoteki dobrze się bawił . Bedzie wracał wiedzac ze bez wzgledu na to jak pokażny ma portfel będzie miło przyjęty. Możecie mi wierzyc , niedługo sami sie przekonacie ze mówię prawdę. Najwiecej zarobicie na " malym " i "średnim" portwelu. Umieją sie bawic najlepeij. Nie ściskają w kieszeni jak Ci mających się za "grubych" czesto to tylko poza dla otoczenia aby zrobic "wrażnie" na znajomych a zarobek z nich żaden "woda niegazowana z lodem cytryna i słoma" pół wieczoru no i oczywiście kluczyki od samochodu na widoku hahhahahahha oj zapomniałam :) znudzona mina oczy bładzące po laskach czy aby widzą z kim mają do czynienie hahah . Oni tylko robią frekwencje zarobek na nich żaden.
                • Gość: Maximus Re: Maxim IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 15:49
                  Maxim jest do bani. Nie polecam. Mało fajnych dup, a dużo chłopa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka