Dodaj do ulubionych

nawiedzone

IP: *.play-internet.pl 30.06.11, 20:38
czy są w ciechanowie jakieś nawiedzone miejsca? słyszał ktoś o takich
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: nawiedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 20:42
      nawiedzone przez kogo??
    • Gość: ... Re: nawiedzone IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.11, 20:42
      Ponoć jest dom na śmiecinie niedaleko "lustra". Od 20 lat nikt nie chce go kupić.
      • Gość: emilian Re: nawiedzone IP: *.play-internet.pl 30.06.11, 21:20
        czyżby stara piętrówka? co tam sie dzieje że nikt nie chce go kupić? wiesz cos
        • Gość: hihi Re: nawiedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 22:32
          Za drogo chcą :)
          • Gość: TYTUS Re: nawiedzone IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.11, 22:40
            przy piekarni jest taki opuszczony dom..

kiedys w wakacje nawet ciekawskich gó...arzy z tamtad przepedzilo w nocy
            • Gość: ... Re: nawiedzone IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 00:35
              To właśnie o tej piętrowce przy piekarni na śmiecinie pisałem.
    • Gość: Marian Re: nawiedzone IP: *.centertel.pl 01.07.11, 06:34
      czy są w ciechanowie jakieś nawiedzone miejsca? słyszał ktoś o takich

Tak jest takie miejsce-to forum za przyczyną nugusów, nierobów, którzy nie mają co robić i piszą takie brednie jak powyżej.
      • sdrm Re: nawiedzone 01.07.11, 10:04
        Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to po co zabierasz glos, nugusie?! Szkoda, ze na tym forum nie istnieje moderacja - dostalbys bana za wypowiedzi nie na temat i skonczyloby sie filozofowanie.
        Ale zgodzę sie co do jednego Mariano Italiano - to forum jest nawiedzone, przez durnotę ciechanowską, hejterów i debili, speców od nieudolnych reklam, politycznych naganiaczy itp. cudaków

Jesli chodzi o "nawiedzone" budynki to kiedys na rogu Widnej i Jasnej stała taka drewniana chata, ale jesli sie nie myle to już jej tam nie ma.
      • Gość: do Mariana Re: nawiedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 14:43
        A może piszą po pracy??Piszą brednie,często podkładają świnie,szukają kozła ofiarnego,ale czy koniecznie wszyscy to nygusy,nieroby i co tam jeszcze było?Proszę się hamowac,panie Marianie.Ostatecznie to pan niby co tu robi?
      • Gość: wojtas Re: nawiedzone IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 14:59
        forum jest chyba po to aby porozmawiać
    • Gość: piotrek Re: nawiedzone IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 22:52
      Gdzie jest ta pietrowka na Smiecinie? Prosilbym o nazwe ulicy, bo jakos nie moge skojarzyc :)
      Z tego co slyszalem, niedokoczony budynek na ul. 11 listopada przy Pizzerii Biesiadowo jest nawiedzony
      • Gość: gość Re: nawiedzone IP: *.tktelekom.pl 01.07.11, 23:40
        11 listopada nie ma w ciechanowie ;) jest 11 pułku ułanów legionowych ;). A tak w ogóle z ciekawości to i ja się przyłączam do dyskusji. Jest pewne nawiedzone miejsce nie jest to dom jest to las za ciechanowem ok 10 km jak się jedzie na chotum i na modełke przed chotumiem jest skrót na modełke przez las chcesz doznać ciekawych wrażen ? przejedz się samochodem przez ten las a najlepiej przejdź się. Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: nawiedzone IP: *.tktelekom.pl 01.07.11, 23:46
          ups zapomniałem się jest 11 listopada między 11 pułku ułanów legionowych ;) przepraszam mój błąd.
          • Gość: piotrek Re: nawiedzone IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 00:22
            A co takiego nadprzyrodzonego dzieje sie w tym lesie? Ktos zna historie tego miejsca? Moze to jakies miejsce pochowku zolnierzy czy cos w tym stylu.
            • Gość: ala Re: nawiedzone IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 10:16
              O matko, byłam raz w tym lesie...
              Masakra po prostu.
              Powiem tak - baaaaardzo dziwne odgłosy tam słychać. Jakby coś biegło w Twoją stronę, jakieś krzyki dziecka...
              Jeśli ktoś ma mocne nerwy to niech się tam przejedzie, ja na trzeźwo już nigdy więcej. :D
              Aa, moja babcia, która mieszka niedaleko, twierdzi, że tam są pochowani ludzie jeszcze za czasów wojny, ale czy to prawda? No nie wiem.
              • Gość: Piotrek Re: nawiedzone IP: 212.160.172.* 02.07.11, 13:17
                Zareczam cie, ze wszedzie sa ludzkie szczatki pod ziemia, nie tylko w lesie. A co do nawiedzen - ludzie, ogarnijcie sie.
        • Gość: Piotrek Re: nawiedzone IP: 212.160.172.* 02.07.11, 13:15
          Popatrz, to ja 2 lata wynajmowalem mieszkanie na ulicy, ktora nie istnieje, a to ci dopiero.
          • Gość: pp Re: nawiedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 15:21
            To blisko do tepsy miales, nie? :D
            • Gość: On Re: nawiedzone IP: *.tktelekom.pl 02.07.11, 15:28
              MA ktoś ochotę dziś jechać do tego lasu i upewnić się czy naprawdę tam straszy?
              • Gość: sa Re: nawiedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 15:31
                A gdzie to dokladnie jest? w ktorym miejscu odbija sie na ten skrot na Modelke? Za Wola Pawlowska?
        • Gość: ?? Re: nawiedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 18:55
          Gosciu.. a mozesz na google maps podac.. albo chociaz wspolrzedne gdzie jest ten zjazd na skrot przez strrrrrraszny las? :)
    • Gość: HD Re: nawiedzone IP: 212.160.240.* 02.07.11, 15:34
      Ja z checią pojadę tylko nie dziś może jutro.
      Wiem gdzie jest ten skrót na Modełkę
      • Gość: :) Re: nawiedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 15:35
        Ja JUZ jade.. nie wiem gdzie to jest ale poszukam
      • Gość: On Re: nawiedzone IP: *.tktelekom.pl 02.07.11, 15:36
        Ja przejadę się tam dziś:) Szukam kogoś chętnego (najlepiej kobiety) żeby wspólnie przeżyć dreszczyk emocji. Napisz dokładnie gdzie jest ten skrót.
    • Gość: HD Re: nawiedzone IP: 212.160.240.* 02.07.11, 15:56
      Za Pawłowem jadąc od Ciechanowa drugi zjazd w lewo pszez las wprost do Modełki
      • Gość: ?? Re: nawiedzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 18:54
        no to jak w koncu? trasa na chotum czy na pawlowo (to dwie rozne)? bylem dzis na tej na Chotum.. zjechalem do lasu... poziomek pojadlem... zero innych atrakcji ;)
        • Gość: emil Re: nawiedzone IP: *.tktelekom.pl 03.07.11, 11:36
          Napiszcie gdzie to dokładnie jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka