Dodaj do ulubionych

dobra ekipa remontowa

IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 20:03
szukam dobrej ekipy remontowej: wyrównanie ścian, montaż półek z płyt gipsowych z podświetleniem, układanie glazury, drobne przeróbki hydrauliki, elektryki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefan z Poczty Re: dobra ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 06:27
      nie za duzo na raz?
    • Gość: gosc Re: dobra ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 09:56
      prosze sprubowac 698 888 547
      • Gość: kkk Re: dobra ekipa remontowa IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 14:27
        w sprawie elektryki 516735929
        • Gość: x Re: dobra ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 21:05
          Proszę spróbować pod 502-023-623 szybko tanio i solidnie polecam
      • Gość: Stefan z Poczty Re: dobra ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 15:39
        bueheheh sprÓbuje jak już ma być....
    • Gość: endriu Re: dobra ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 10:15
      znam dobrego chłopaka który ma firmę,jest bardzo dokładny.Robił mi remont w domu,kładł glazurę równał ściany itp.naprawde polecam jak jestes zainteresowany to podam namiar.
      • Gość: darek Re: dobra ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 11:30
        ostrzegam przed sarnowskim z ropel.jego nie bierz
      • krajoa7 Re: dobra ekipa remontowa 16.03.12, 11:02
        Ja też poszukuję ekipy remontowej, takiej na której można polegać i byłabym wdzięczna za namiar na chłopaka, o którym piszesz :-)
        • krajoa7 Re: dobra ekipa remontowa 16.03.12, 11:04
          aha i chcę jednocześnie ostrzec wszystkich przed firmą Almark z Ciechanowoa z Kilińskiego
        • krajoa7 Re: dobra ekipa remontowa 16.03.12, 11:06
          aha i chcę jednocześnie ostrzec wszystkich przed firmą Almark z Ciechanowa z Kilińskiego
          • Gość: Arek Re: dobra ekipa remontowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 13:32
            Ja polecam chłopaka który naprawde jest dokładny i solidny.Budował u mnie dom i robił wykończenia naprawde polecam jak chcesz dam namiar.
            • Gość: krajoa7 Re: dobra ekipa remontowa IP: 193.111.166.* 16.03.12, 13:35
              Oczywiście poproszę :-)
              • Gość: gres Re: dobra ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 21:51
                a ja napiszę tak
                kiedy wy szanowny ludu nauczysz się, że jak jest coś do wszystkiego to jest do niczego.
                nie wyobrażam sobie glazurnika który zrobi dobrze i fachowo elektrykę nie ma takiego na 100%
                elektryka który zrobi glazurę i hydraulikę ( bo mu się nie będzie chciało) elektryk jest arystokratą w śród zawodów budowlanych.a ci co robią jako złote rączki, to są ludzie którzy pracowali kiedyś na PKP a teraz firmy założyli.
                przestrzegam przed ludźmi (firmami) które wpajają że zrobią wszystko i fachowo, coś takiego nie istnieje!!! albo macie spieprzoną robotę albo słono przepłacicie a efekt będzie mierny.
                • Gość: Paweł Re: dobra ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 22:33
                  Pisał tu jakiś x nie znam go.Ale naprawę ten pan krzysiek z pod numeru 502-023-623 robi solidnię .
                  • Gość: ... Re: dobra ekipa remontowa IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 23:18
                    Elektryk- Rafał 512137110
        • 5euro2012 Re: dobra ekipa remontowa 23.03.12, 13:14
          792535171
          • Gość: inside4u Re: dobra ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 20:46
            Warto spróbować!

www.inside4u.pl
        • Gość: Anca Re: dobra ekipa remontowa IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 19:25
          Polecam firme MELKAM- BUD. Pozdrawiam.
    • Gość: marta Re: dobra ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 14:29
      polecam firmę budowlaną p. cieślickiego z ciechanowa solidnie dokładnie i dotrzymują terminów tel. 606376815 nie będzie pani żałować
      • Gość: aza Re: dobra ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.12, 15:32
        gres dodrze napisał jak ktoś jest od wszystkiego to znaczy od niczego zazwyczj.Masz kilka namiarów, dobrego fachowca poznasz zazwyczj po tym że rozmawia o robocie a nie o ZALICZCE, istotne jest spisanie umowy z wykonawcą ,zakres prac jaką ma wykonać w jakim czasie i za jakie pieniądze to taka mała pomoc z mojej strony.
        • Gość: krajoa7 Re: dobra ekipa remontowa IP: *.play-internet.pl 17.03.12, 17:22
          bardzo dziękuję wszystkim, którzy zabierają głos w dyskusji, za numery telefonów i dobre rady, powiem szczerze, że ten remont kosztował mnie mnóstwo zdrowia, ale człowiek uczy się na błędach i rzeczywiście teraz nie pozwolę nikomu nic robić bez spisania umowy (dzięki aza), oraz mam nadzieję, że wreszcie trafię na kogoś kto przywróci mi wiarę, że są jeszcze solidni i godni zaufania ludzie na tym świecie (zwłaszcza w tej branży). Jeśli ktoś jeszcze dysponuje dobrymi kontaktami to także proszę o nie, bo teraz zależy mi też na czasie a u wykonawców może być różnie z terminami
          • Gość: oczko Re: dobra ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 11:53
            Nie mam tak traumatycznych przeżyć jak tu niektórzy. Zawsze dogaduję się z tą samą osobą z której jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Pan miły , grzeczny , solidny co najważniejsze nie pije. Żadnych umów z nim nie podpisuje , tylko mówię co jest do zrobienie, dostarczam materiał albo sam kupuje co mu potrzebne . Nawet nie uzgadniam ceny. Nie zdarzyło się aby podał wysoką cenę za wykonane prace. Zawsze zostawia wszystko wyprzątnięte, wywozi sam niepotrzebne rzeczy np gruz itd. Można spokojnie dać mu klucze od wszystkiego i nie trzeba nadzorować. Zrobi wszystko co mu się powie / tynki , sufity podwieszane , gładzie, glazura , terakota , płyty, elektrykę , hydraulikę itd/ przy czym sam podsuwa ciekawe rozwiązania . Nigdy mnie nie zawiódł. Niestety nie podam namiarów na niego , ma sporo zleceń a bardzo mi zależy żeby to właśnie On od jesieni u mnie zrobił parę rzeczy.Liczę na to ,że jako starej klientce nie odmówi z braku czasu.
            • Gość: zozł Re: dobra ekipa remontowa IP: 193.111.166.* 22.03.12, 13:58
              możliwe, że On jest w porządku, czego nie można powiedzieć o tobie, na co komu taki wywód
              • Gość: aza Re: dobra ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 15:16
                no właśnie
                • Gość: oczko Re: dobra ekipa remontowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 17:31
                  Właśnie po to :):
                  • Gość: Adam Re: dobra ekipa remontowa IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 00:28
                    SK-REM 06-400 Ciechanów tele dla zainteresowanych bardzo solidna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka