Dodaj do ulubionych

Jean D'arcel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 21:21
witam! we wrzesniu biore slub. Musze wybrac kosmetyczke i wiele dobrego slyszalam o Pani z Jean D'arcel. Jesli ktoras z Was byla to bardzo prosze o opinie!!! tylko szczerze i jesli ktos nie byl to niech nie pisze!
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Jean D'arcel IP: *.play-internet.pl 28.03.12, 23:03
      To w Ciechanowie jest Jean D'arcel?
      To znana sieciówka.Poczytaj opinie na necie.Ja akurat nie słyszałam nic dobrego o tych salonach.
    • Gość: :) Re: Jean D'arcel IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.12, 02:23
      kosmetyczka rewelacyjna i fryzjerzy również, ja chodzę tam zawsze i polecam. Radzę zapisac sie szybko, bo wrzesień tuż tuż, a oni mają dużo klientek :)
    • Gość: aaaa Re: Jean D'arcel IP: *.180.36.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.03.12, 07:50
      Mnie do ślubu czesał Pan Tomek z Jean'a a malowała właśnie Pani Ewa z tamtąd. Wszyscy mówili, że ślicznie wyglądałam. Jeśli jesteś zainteresowana mogę wysłać Ci jakieś zdjecie byś zobaczyła ich pracę tylko podaj maila.
      Jestem ich klientką od półtora roku i szczerze nie zamierzam już zmieniać salonu a makijaże Pani Ewa robi śliczne. Za makijaż kasuje 100zł
      • Gość: zonia Re: Jean D'arcel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.12, 13:02
        Ja równiez polecam Pania Ewę.Piękny , profesjonalny i trwały makijaż.Niestety na mój ślub nie miała wolnego terminu i byłam zmuszona iść do p. Malanowskiej i nie byłam zadowolona,a pani Ewa nie jednoktortnie mi robiła makijaż ,każdy był pod wrażeniem ja również.Nie będzie Pani żałowała.Tomasz tez jest perfekcjonistą w tym co robi.Polecam ich obojga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka