Gość: marzka IP: *.8-4.cable.virginmedia.com 24.07.12, 18:49 Szukam dobrego chirurga na zabieg wycinania wrastajacego paznokcia moze ktos misal doswiadczenia ,prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: po zabiegu Re: chirurg IP: *.cnow.pl 24.07.12, 20:51 polecam doktora Dybowskiego przyjmuje w czwartki w eskulapie koszt zabiegu 250 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: chirurg IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 21:08 wycinanie? hahahaha Kobiety i mzczyzni teraz sie nie wycina. Kosmetyczka w warszawie zalozyla mi na 2 palce za 100zl klamry na paznokcie. wyciela co trzeb,a gdzie trzeba klamre przykleila. tydzien pobolało a teraz mi wrastajace paznokcie wyszly z tych wałówskóry. minelo 1,5miesiaca. za 2 miesiace powinienem miec proste niewrastajace paznokeci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po zabiegu Re: chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 09:01 nie zawsze tak jest u mojej corki to nastapilo po urazie jakiego doznala ulamek paznokcia dostal sie pod wal paznokciowy i tak sie zaczelo Odpowiedz Link Zgłoś