now.a123 26.09.12, 12:50 dlaczego w ciechanowie nie ma lidla i tesco a buduja kolejna biedronke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r Re: lidl i tesco IP: 213.199.253.* 26.09.12, 13:09 Takie pytanie zadaje sobie zapewne połowa mieszkańców na co komu 4 biedronka? Ciechanów jest bardzo specyficznym miastem więc mnie jakoś szczególnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: lidl i tesco IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.12, 14:34 Z tego co słyszałam ( nie wiem na ile to jest prawda), ale po Biedronce na Sienkiewicza ma zostać rozpoczęta budowa kolejnej na osiedlu Śmiecin. Więc na 4 biedronkach się nie skończy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owad Re: lidl i tesco IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 15:45 biedrony jak grzyby po deszczu, a po 'stodole" na dużym osiedlu wprowadza się chińszczyzna. a jak potrzebny sklep spożywczy!!!!! na całym osiedlu jedna mała "agnieszka". kto tak ułatwił życie mieszkańcom aleksandrówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: lidl i tesco IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 15:54 W tym Ciechanowie to już zaczynają psy dupami szczekać. Coraz gorzej się dzieje, nie tylko jak pisano wcześniej w szkołach i przedszkolach. 4 biedronki, kaufland, carrefour i marcpol. A gdzie lidl, intermerche, tesco?? W ościennych miastach są różne markety, choćby w Pułtusku, Mławie czy w Płońsku. A Ciechanówek?? Niedługo będzie wielką wiochą, ha ha ha! Tak rządzi PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: lidl i tesco IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 16:20 jak to czxemu kolejna biedronka, przecież nasz Wielmożny ma udziały w zarządzie więc dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: lidl i tesco IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 16:29 Intermarche jeszcze w tym roku - w nowej galerii :) Odpowiedz Link Zgłoś
now.a123 Re: lidl i tesco 26.09.12, 17:33 chyba 3 biedronki to juz wysarczy na takie miasto jak ciechanow wiec moze powinna powastac specjalna petycja do wladz miasta z zyczeniem jego mieszkancow o wybudowaniu lidla i tesco ,zawsze mozna ja stworzyc na forum moze szanowne wladze wezma to pod uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: lidl i tesco IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 20:12 "szanowne władze" biorą pod uwage tylko własne dobro i szlak mnie strzela ze tak naprawde nic nie możemy z tym zrobić a przynajmniej niewiele. Ale pomysł petycji popieram, próbujmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: lidl i tesco IP: *.205.119.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.12, 09:01 Chętnie podpiszę się pod petycją:) Odpowiedz Link Zgłoś