Dodaj do ulubionych

Desperacja

IP: *.cdma.centertel.pl 11.03.13, 13:16
Czy Ktoś Pomoże Mi Znależć Pracę???Bo jestem już Tak zdesperowana,że Zwracam się na Forum z Tą Prośbą DO WAS.
Obserwuj wątek
    • Gość: REAL Re: Desperacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 19:51
      Kto szuka ten znajdzie, nie mogę Ci pomóc ale życzę Ci jak najlepiej.
      • Gość: klou Re: Desperacja IP: *.biznes-host.pl 11.03.13, 22:21
        Weź swoje życie w swoje ręce......otwórz w Ciechanowie studio rzęs,paznokci i pięknych włosów......na 10 m zaczynałam,w byłym ''śmietniku'' i WYSZŁO!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nie znam się Re: Desperacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 23:02
      nie wiem czy w Ciechu wysyłanie CV po firmach daje jakiś efekt... pewnie kończy się na rozmowach "dla rozrywki" personelu, bo stanowiska i tak są ustawione:) chyba trzeba tak na chama, iść, powiedzieć: chcę tu pracować za tyle i tyle:) znam ludzi, którzy właśnie w ten sposób znaleźli tu pracę. Wielu pracodawców nie daje ogłoszeń.
      • Gość: mm Re: Desperacja IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.03.13, 23:43
        wysyłaj cv do firm nawet gdy nie ma ogłoszeń..my dziś przyjeliśmy właśnie taką osobę co prawda w wawie ale też nie było ogłoszenia. kiedyś wysłała swoje cv i nagle zabrakło pracownika i potrzebny był na już bez jakiś długich rekrutacji. czasem się udaje. ogólnie rynek pracy..masakra. nawet w dużym mieście. ale życzę powodzenia.pomyśl o własnej działalności i kursach z UP.
    • Gość: ... Re: Desperacja IP: *.cnow.pl 12.03.13, 09:18
      Idź do TePsy tam zawsze przyjmują. Kokosów nie ma ale jak się nie ma co do garnka włożyć to dobre i te 1000zł
    • Gość: ala Re: Desperacja IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 10:57
      moja znajoma odeszła z ciucholandu pa tym skryżowaniu wojska polskiego z półtuską (tego na piętrze), teraz w tej nowej galerii będzie robic,może do tego ciucholandu idz się dowiedz...pracowała 3 dni w tygodniu jakoś tak...
      • Gość: Żaneta Re: Desperacja IP: *.cdma.centertel.pl 12.03.13, 15:17
        DZIĘKUJE WAM KOCHANI!!!!ZA TYLE PORAD.NIE SĄDZIŁAM,ŻE MOGĘ MIEĆ TYLU!!!PRZYJAZNYCH MI LUDZI.NAPRAWDĘ ŁAPIE SIĘ WSZYSTKIEGO-TEGO CO MI DORADZACIE-TEŻ.ALE PRAWDA JEST TAKA NIESTETY,ŻE NA NASZYM RYNKU JEST TOTALNA!!!!MASAKRA I STANOWISKA OBEJMUJĄ LUDZIE JUŻ DAWNO USTAWIENI.Z WYKSZTAŁCENIA JESTEM BANKOWCEM Z BRAKU PRACY W TYM KIERUNKU OD PONAD 10 LAT PRACOWAŁAM W HANDLU.TAKŻE KAŻDY RODZAJ STANOWISKA PRACY-SPRZEDAWCA MNIE INTERESUJĘ.JESTEM OSOBĄ BARDZO KOMUNIKATYWNĄ,OTWARTĄ I ŁATWO NAWIĄZUJE KONTAKTY MIĘDZYLUDZKIE ORAZ SZYBKO ADOPTUJE DO NOWYCH WARUNKÓW I OTOCZENIA.ZAINTERESOWANA JESTEM RÓWNIEŻ PRACĄ W JAKIMŚ BIURZE.MOGĘ BYĆ ASYSTENTKĄ,RECEPCJONISTKĄ.WSZYSTKIE OFERTY W INTERNECIE SĄ PRZEZE MNIE PRZEŚLEDZONE.MASA ŻYCIORYSÓW WYSŁANA.NA ROZMOWY JESTEM WZYWANA.WSZYSTKO ŁADNIE PIĘKNIE CZASEM NAWET OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A POTEM I TAK SIĘ NIE ODZYWAJĄ.ZNAJOMOŚCI NIE MAM.SZUKAM ZE WSZYSTKIEGO CO SIĘ DA:INTERNET,GAZETY,RADIO I SAMA JEŻDŻĘ.DZWONIĘ PO WSZYSTKICH SWOICH ZNAJOMYCH A NÓŻ WIDELEC KTOŚ COŚ SŁYSZAŁ....ALE NIESTETY BEZSKUTECZNIE((((CO JA MAM ROBIĆ????BO JUŻ NIEWIEM......NAPRAWDĘ.....MOŻE KTOŚ Z WAS POTRZEBUJĘ DO JAKIEJŚ PRACY????MOŻE KTOŚ COŚ SŁYSZAŁ????PRZEPRASZAM,ŻE TU PYTAM ALE KTO PYTA NIE BŁĄDZI.TYMBARDZDIEJ,ŻE SPOTKAŁAM SIĘ TU Z TAKIM ZROZUMIENIEM.NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ.DZIĘKUJE WAM ZA WSPARCIE.
        • Gość: ... Re: Desperacja IP: *.cnow.pl 13.03.13, 01:00
          Jeśli możesz to zdradź ile masz lat?
          Czy jesteś osobą która przejmuje kontrolę w rozmowie, czy raczej słuchasz wytycznych i przytakujesz?
          Sposób przeprowadzenia rozmowy jest bardzo ważny!!! Nawet jak Ci po rozmowie lub w jej trakcie powiedzą, że są usatysfakcjonowani z Twoich odpowiedzi to nie oznacza, że myślą już o Twoim przyjęciu. Może spróbuj poprosić jakąś znajomą osobę, żeby Cię na próbę przepytała tak jak na rozmowie kwalifikacyjnej. Może wyłapie jakieś Twoje błędy i pomoże Ci to być bardziej skuteczną przy następnych rozmowach.
          • Gość: gość Re: Desperacja IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 07:42
            Wiem, że przyjmują w Reckitt Benckiser w Nowym Dworze. Praca fizyczna (dość ciężka), zmianowa po 12 godz, umowa o pracę tymczasową, ale są wszystkie świadczenia. Z Ciechanowa jest autokar (50 zł/mies.) I nie licz na jakiś szybki awans. Wiele osób z tytułem mgr pracuje normalnie na linii. Dopóki nie znajdziesz nic innego może warto się zahaczyć. Zarobki 1300-1500, średni czas pracy 40h/tygodniowo (2 dni pracy i dwa wolne).
            • Gość: Żaneta Re: Desperacja IP: *.cdma.centertel.pl 14.03.13, 19:11
              Tak Wiem słyszałam o tej pracy w Nowym Dworze.A co do moich rozmów kwalifikacyjnych to nie mam z nimi problemów.Najpierw Muszę Wyczuć Pracodawcę i w zależności od jego zachowania tak prowadzę rozmowę.Jestem Osobą Zdecydowaną,Energiczną i Żywiołową ale Potrafię Też Słuchać.Zachowuję się tak jak wymaga tego sytuacja.Jestem Po 30-stce także już swoje przeszłam.Pracowałam w Warszawskich Centrach Handlowych gdzie miałam Przyjemność Uczestniczenia przy obsłudze Znanych Osobistości ze Świata Kultury,Sztuki,Teatru czy Telewizji.Poznałam Masę Aktorów a nawet Jolantę Kwaśniewską.Czy w Ciechanowie naprawdę nie ma dla mnie pracy?????
              • Gość: gośc Re: Desperacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 15:40
                Polecam efekt z Nagiego instynktu skoro nie masz problemu by wyczuć Pracodawcę.
                Może to pracodawca wyczuwa ciecie - brzydka,gruba,przemądrzała?

Gość: Żaneta 14.03.13, 19:11 Odpowiedz
                Tak Wiem słyszałam o tej pracy w Nowym Dworze.A co do moich rozmów kwalifikacyjnych to nie mam z nimi problemów.Najpierw Muszę Wyczuć Pracodawcę i w zależności od jego zachowania tak prowadzę rozmowę.Jestem Osobą Zdecydowaną,Energiczną i Żywiołową ale Potrafię Też Słuchać.Zachowuję się tak jak wymaga tego sytuacja.Jestem Po 30-stce także już swoje przeszłam.Pracowałam w Warszawskich Centrach Handlowych gdzie miałam Przyjemność Uczestniczenia przy obsłudze Znanych Osobistości ze Świata Kultury,Sztuki,Teatru czy Telewizji.Poznałam Masę Aktorów a nawet Jolantę Kwaśniewską.Czy w Ciechanowie naprawdę nie ma dla mnie pracy?????
    • calaveras Re: Desperacja 28.03.13, 14:31
      Napisz dobre, rzetelne i ładnie wyglądające CV. Nawet jeśli nie masz wystarczających kompetencji, możesz zwrócić na siebie uwagę samym wyglądem CV, bo oni i tak z reguły nie czytają starannie wszystkich zgłoszeń. Jak stworzysz atrakcyjne wizualnie CV, dasz się poznać jako osoba kreatywna. Sprawdź na cvwzor.com/ - mają sporo świetnych szablonów. Albo pokombinuj sama, ale z umiarem. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka