Dodaj do ulubionych

Gucioooooooooo........pomoz

13.07.06, 21:12
phk1 prosi i moze go poprze wiecej niz domniemane 10-15 osob bys od razu PISAL
,ze z tego samego IP ktos sie loguje i podszywa pod kogos innego, a i wiekszosc
z nas jest podlaczona do jakiegos numeru telefonu stacjonarnego, wiec kolejna
mozliwosc namierzenia tych co pisza,-gnida,pijak,debil,jaki to sens takiego forum?
Obserwuj wątek
    • flyguy71 Re: Gucioooooooooo........pomoz 13.07.06, 22:19
      myślisz (wątpię), że wszyscy są posiadaczmi Neo :-) masz pojęcie o necie jak ja
      o pieczeniu zeppelinów (o takie mnie naszło skojarzenie - nie wiedzieć skąd) a
      i to się skończy wg UPRiT łączenie usług nie może być praktykowane więc
      niedługo kolejni oszołomi dołączą do ciebie w neo nie posiadając nr tel
    • fififi5 Re: Gucioooooooooo........pomoz 13.07.06, 22:23
      Ależ nudzicie. A tyle fajnych tematów dookoła.
    • flyguy71 Re: Gucioooooooooo........pomoz 13.07.06, 23:22
      phk1 jesteś takim tłukiem czy prowokujesz? :-) "ktoś się z tego samego IP
      loguje" ale jaja - lamerek że szok. IP JEST WYKŁADNIĄ WSZYSTKIEGO!!! życzę
      dalszego życia w nieświadomości.... no nie mogę - to tacy jeszcze żyją :-)
      • phk1 Re: Gucioooooooooo........pomoz 15.07.06, 20:18
        [ilu ty ludzi musisz zgnoic na tym forum?,A jak przychodza do ciebie w godzinach
        pracy tez ich tak obrazasz? Czy dla tych paru groszy musisz byc mily?]
        flyguy71 napisał:

> phk1 jesteś takim tłukiem czy prowokujesz? :-) "ktoś się z tego samego IP
        > loguje" ale jaja - lamerek że szok. IP JEST WYKŁADNIĄ WSZYSTKIEGO!!! życzę
        > dalszego życia w nieświadomości.... no nie mogę - to tacy jeszcze żyją :-)
    • guciu83 Re: Gucioooooooooo........pomoz 14.07.06, 01:52
      O tych numerach telefonów to troche się zakręciłeś.
      Jeżeli chodzi o podszywanie się to jak wiesz każdy login jest zabezpieczony
      hasłem. Jedyną możliwością podszywki jest użycie znaków które na pierwszy rzut
      oka będą wydająsię identyczne, tzn. np. "vv" zamiast "w" lub "rn" zamiast "m".
      Taki przypadek już u nas się kiedyś pojawił. Mieliśmy użytkownika "ludowiec", a
      ktoś założył konto o nazwie "ludovviec". Na pierwszy rzut oka wydawały się
      identyczne ale z taką osobą szybko sobie poradziliśmy :).
      • yayatoure Re: Gucioooooooooo........pomoz 16.07.06, 00:56
        Więc w jaki sposób na moje pytania (zarzuty) do użytkownika zalogowanego jako
        onken mógł odpowiedzieć użytkownik zalogowany jako phk1 czyniąc to w pierwszej
        osobie???
        Dla osób niezorientowanych polecam obrzydliwy wątek o ciechanowskich lekarzach,
        gdzie obraża się pożądnych ludzi.
    • guciu83 Re: Gucioooooooooo........pomoz 14.07.06, 01:58
      Przeczytałem to co napisałeś kilka razy i chyba w końcu wiem o co Ci chodzi.
      Chcesz abym na bierząco patrzył czy ktoś pisze z tego samego IP?
      No i co? Mam pod każdą wypowiedzią pisac czy jego IP pojawiło się już przy
      jakimś innym loginie? Co za bzdura! Zapomnij o czymś takim. To nie PRL :).
    • phk1 Re: Gucioooooooooo........pomoz 14.07.06, 06:49
      gucio napisal 13.07.2006 o godz.11.21. ze jajotur nie jednego loginu uzywa.
      wiec ten tok myslenia i tylko pokazania raz na jakis czas ze kilka nickow
      dotyczy jakby jednej osoby ,a nie po kazdej wypowiedzi,lub pokazania jak to juz
      wczesniej pisales o kilkunastu nickach ze to jednej osoby bylo?
      • yayatoure Re: Gucioooooooooo........pomoz 14.07.06, 22:28
        "Niestety niestety nie da się potwierdzić aby użytkownik yayatoure używał tylko
        jednego loginu" - tak napisał twój obrońca "gucioooooo", onkenie/phk1, o
        godzinie 11.21." To chyba istotna różnica, kłamczuszku. i niestety nie da się
        tego potwierdzić u żadnego użytkownika iż używał tylko jednego loginu. a ja
        złapałem cię na kłamstwie. poza tym to twój "guciooooooo" ukrył fragmenty IP
        które się pojawiały przy wpisach. ciekawe dlaczego?
        • addhoc Re: Gucioooooooooo........pomoz 15.07.06, 17:49
          O jezuuu odkryłes spiskową teorię dziejów! Biegnij do prokuratora ale szybko bo
          nie zdążysz! Jesteś yayatoure przykładem najgorszego rodzaju trolla
          internetowego a takich sie tepić powinno jak najgorsze robactwo!
          • yayatoure Re: Gucioooooooooo........pomoz 16.07.06, 00:40
            z przykrością należy stwierdzić że nie masz najmniejszego pojęcia z zakresu KK,
            KPK, KPA i wogóle prawa. poczytaj troszeczkę to porozmawiamy o sprawach dla
            prokuratorów. do tego jeszcze to zakończenie: "Jesteś przykładem najgorszego
            rodzaju trolla internetowego a takich sie tepić powinno jak najgorsze
            robactwo". typowo, że się wyrażę " nietrollowskie" :-DDDDD
            • addhoc Re: Gucioooooooooo........pomoz 16.07.06, 15:53
              Moje pojęcie o KK, KPK i KW mogłoby cie wprawić w osłupienie! Napisałem to
              ironicznie i jak już ktoś zaznaczył nie jestes godnym członkiem do rzeczowej
              rozmowy bo trafia do Ciebie tylko "łopatologia"
              • yayatoure Re: Gucioooooooooo........pomoz 16.07.06, 22:06
                Upadek zawsze poprzedza pycha, jak trafnie niegdyś zauważono.
                • addhoc Re: Gucioooooooooo........pomoz 17.07.06, 12:23
                  "Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem
                  pokona doświadczeniem!!!"
                  • yayatoure Re: Gucioooooooooo........pomoz 17.07.06, 22:50
                    "Debilizm - nie używany obecnie, ze względu na negatywne znacznie w języku
                    potocznym, termin medyczny określający niedorozwój umysłowy lekkiego stopnia."

Nawet tu jesteś daleko do tyłu. Biegnij szybciutko do jakiegoś nowszego
                    słownika.

Są nawet stosowne przepisy prawne regulujące to delikatne zagadnienie.
                    Będąc lokalnym działaczem drugiej wiodącej partii w parlamencie ale pierwszej
                    wśród opozycji parlamentarnej nie powinieneś być takim dyletantem.

• nie.gej Re: Gucioooooooooo........pomoz 17.07.06, 23:24
                      Ale z czym masz problem? Chodzi ci o to, że lekkiego stopnia? Uważasz, że to
                      zbyt delikatne określenie?

Faktycznie addhoc. yayatoure ma rację. Powinieneś znaleśc słowo/termin medyczny
                      określający niedorozwój umysłowy ciężkiego stopnia. ;-)
                      • yayatoure Re: Gucioooooooooo........pomoz 17.07.06, 23:31
                        No i znów wystawiłeś sobie laurkę. Elementarny brak rozumienia tekstu i istoty
                        satyry.
                        Co do satyry - może pomoże Tageszeitung.
                        Ale matury to by ci nawet Pan Minister Giertych nie pomógł zdać.
                • phk1 Re: Gucioooooooooo........pomoz 19.07.06, 17:59
                  [NO I WIDZISZ jaja-tura cos tam czytales ,cos tam wiesz no to stosuj te prawdy,
                  bo najtrudniej samemu ocenic czy to dotyczy jeszcze mnie ? Bo gdy dotyczy innych
                  to latwo nam sie ich juz ocenia z perspektywy
                  czasu].................................
                  ..................................................................................
                  yayatoure napisał:

> Upadek zawsze poprzedza pycha, jak trafnie niegdyś zauważono.
                  • yayatoure Re: Gucioooooooooo........pomoz 20.07.06, 23:07
                    Amen, niech tak się stanie. Będę się modlił za ciebie abyś już nigdy więcej nie
                    zszedł na pokrętną ścieżkę grzechu kłamstwa.
        • phk1 Re: Gucioooooooooo........pomoz 15.07.06, 20:15
          [ no wlasnie GUCIO dla wielu z nas wyraznie napisal,ze nie da sie potwierdzic
          bys uzywaj jednego loginu i dotyczy to wlasnie twojej osoby.]

> "Niestety niestety nie da się potwierdzić aby użytkownik yayatoure używał tylko
          >
          > jednego loginu" - tak napisał twój obrońca "gucioooooo", onkenie/phk1, o
          > godzinie 11.21." To chyba istotna różnica, kłamczuszku. i niestety nie da się
          > tego potwierdzić u żadnego użytkownika iż używał tylko jednego loginu. a ja
          > złapałem cię na kłamstwie. poza tym to twój "guciooooooo" ukrył fragmenty IP
          > które się pojawiały przy wpisach. ciekawe dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka