24.09.06, 20:17
[phk1] czy system forum wybiórczej zadziała przy tym wyrazie?
bo jak nie to myśle że złe myśli przechodzą bezkarnie ?
Obserwuj wątek
    • pro_skiller Re: Qrwa 24.09.06, 20:27
      phk1... normalnie jak patrze co ty wyprawiasz na tym forum to krew mnie zalewa.
      nie masz co robic? kobiete sobie znajdz, ksiazke poczytaj, radia papy rydzyka
      posluchaj, z kolegami (o ile ich posiadasz) na piwo idz...
      • phk1 Re: Qrwa 25.09.06, 18:13
        [phk1] A ty ten język sobie już przekłułesz? dobrze wyglądasz ? co nosisz na
        języku? Bo to może o tobie też świadczyć,jako o członku plemienia ....? Ja tu
        wnoszę element walki z cenzurką Gucia użycia brzydkich słów.nadmiar krew oddaj
        do szpitala
        pro_skiller napisał:

> phk1... normalnie jak patrze co ty wyprawiasz na tym forum to krew mnie zalewa.
        > nie masz co robic? kobiete sobie znajdz, ksiazke poczytaj, radia papy rydzyka
        > posluchaj, z kolegami (o ile ich posiadasz) na piwo idz...
        • pro_skiller Re: Qrwa 26.09.06, 00:00
          Przekulem, ale wyjelem kolczyk bo mi przeszkadzal. A czy dobrze wygladalem to
          nie wiem, bo nie obnosilem sie z nim tak jak ty ze swoimi problemami. Jesli
          chcesz miec forum bez cenzury to polecam www.forumer.pl, tam mozesz sobie
          stworzyc wlasne forum, gdzie bedziesz mogl ustalac swoje reguly i jak znam zycie
          to napewno jakis post zostanie przez ciebie usuniety. I nie pisz ze "tak by nie
          bylo"; "ze na forum kazdy moglby pisac to co mysli" etc. A jesli chcesz walczyc
          z "cenzurka" i szerokom pojetym "systemem" to proponuje kupic kalashnikova,
          wiadro amunicji i jechac do warszawy, tam na ul. wiejskiej znajduje sie taki
          budynek gdzie za pomoca ak47 bedziesz mogl wyladowac za to wszystko co zlego cie
          w zyciu spotkalo (i przy okazji moze zrobisz cos pozytecznego dla spoleczenstwa).
          • krokodyl_dundee Re: Qrwa 26.09.06, 17:45
            hehe nice... widzę że sie coś na podobę beef`ów rapowych dzieje. No dalej dalej
            czekam na 3 rundę
          • phk1 Re: Qrwa 26.09.06, 18:43
            [phk1] właśnie jesteś jedna z wielu osób której się wydaje ,że jak coś czytasz
            to wyciągasz jedyne prawidłowe wnioski co do innej osoby,bardzo się mylisz co do
            moich intencji i zamiarów.może pisanie jednej linijki jest remedium na to by nie
            myśleć za duzo żle lub dobrze o innych.dla mnie zadna to zasługa ten kałasz w
            sejmie ,może to ty jesteś na poziomie tych z islamskim rodowodem,że śmierć w
            walce na ziemii a potem dziewice w raju w nagrodę.
            pro_skiller napisał:
            bo nie obnosilem sie z nim tak jak ty ze swoimi problemami. Jesli
            > chcesz miec forum bez cenzury to polecam www.forumer.pl, tam mozesz sobie
            > stworzyc wlasne forum, gdzie bedziesz mogl ustalac swoje reguly i jak znam
            zycie to napewno jakis post zostanie przez ciebie usuniety. I nie pisz ze "tak
            by nie bylo"; "ze na forum kazdy moglby pisac to co mysli" etc. A jesli chcesz
            walczyc to proponuje kupic kalashnikova,wiadro amunicji i jechac do warszawy,
            tam na ul. wiejskiej znajduje sie taki budynek gdzie za pomoca ak47 bedziesz
            mogl wyladowac za to wszystko co zlego cie w zyciu spotkalo (i przy okazji moze
            zrobisz cos pozytecznego dla spoleczenstwa.
            • pro_skiller Re: Qrwa 26.09.06, 23:56
              nie, nie twierdze, ze jestem osoba nieomylna. a co do twoich intencji... napisz
              co chcesz osiagnac. chetnie to przeczytam i sproboje cie zrozumiec. to napewno
              pomoze nam w polemice. zreszta napewno nie tylko ja na tym forum chcialbym sie
              dowiedziec o co tak naprawde ci chodzi. i chce cie zapewnic ze nie jestem, jak
              to zgrabnie okresliles, "na poziomie tych z islamskim rodowodem,że śmierć w
              walce na ziemii a potem dziewice w raju w nagrodę". wogole to co ty do nich masz
              ? przeciez to sa ludzie tacy jak ty, ja i nawet flygay. oczywiscie zostali
              wychowani w duchu inne religii, ale to nie powod zeby uwazac kazdego muzlumana
              ze terroryste i morderce.
              • pro_skiller Re: Qrwa 27.09.06, 00:06
                no i wkradl mi sie do postu maly chochlik. Oczywiscie zamiast "flygay" powinno
                byc "flyguy". sorry.
        • korakora6 Re: Qrwa 21.10.06, 13:46
          phk1 napisał:

> [phk1] A ty ten język sobie już przekłułesz? dobrze wyglądasz ? co nosisz na
          > języku? Bo to może o tobie też świadczyć,jako o członku plemienia ....? Ja tu
          > wnoszę element walki z cenzurką Gucia użycia brzydkich słów.nadmiar krew oddaj
          > do szpitala
          > pro_skiller napisał:
          >
          > > phk1... normalnie jak patrze co ty wyprawiasz na tym forum to krew mnie z
          > alewa.
          > > nie masz co robic? kobiete sobie znajdz, ksiazke poczytaj, radia papy ryd
          > zyka
          > > posluchaj, z kolegami (o ile ich posiadasz) na piwo idz...

zawsze mozna znaleźć inne forum jesli to ci nie pasuje .... ja juz to zrobiłem.
          jest tyle stron z forami ciechanowskimi. polecam.
    • phk1 Re: Qrwa 27.09.06, 07:26
      [phk1] i już mi zaczyna się podobać twój ton pisania.wybierz coś co chcesz bym
      ci wyjaśnił.do muzułmanina może i nie mam nic,ale skoro swojego życia nie
      szanują ,a tym bardziej innych o innym wyznaniu,to ty tego nie widzisz?nasza
      cywilizacja inaczej traktuje życie jako wartość nadrzędną.nie przeraża cię
      pokazywany fanatyzm i grożenie śmiercią Papieżowi temu,bo tamten cudem
      przeżył.europa dała szansę na lepsze życie wielu z tamtych rejonów ,a młodzi
      wykształceni ludzie zaczynają walczyć z tym społeczeństwem .to teraz powiedz mi
      w imię czego? jaki cel osiągną?i co dalej zobaczą jaki lepszy świat który chcą
      stworzyć?uważasz ,że talibowie to nie odłam islamu czy z innej planety sa? a
      mordy na tysiącach młodych dziewczynach za trochę luzu obyczajowego przez
      własnego ojca i brata to nie przeraża cię.zabiłbyś swoją siostrę za to ,że
      poszła na randke nie z tym chłopakiem ? my w europie litujemy się nad
      zwyrodnialcami by dożyli swoich dni w spokoju w celi,tak traktujemy życie
      ludzkie.proponujesz kałasza do sejmu i co dalej? kogo mam tam zabićz jakiej
      partii ,że tamta inna będzie lepiej rządzić,mamy taki sejm jakie mamy
      społeczenstwo,lepiej żeby tam się kłócili a nie ludzie na ulicach walczyli ze
      sobą.ilość nienawiści i manipulacji w mediach po każdym wydarzeniem powoduje ,że
      miliony w tym kraju nie wyciąga racjonalnych wniosków ,tak jak ty z kałaszem do
      sejmu byś wysyłał..
      • pro_skiller Re: Qrwa 28.09.06, 14:06
        talibowie... a przypomnij sobie wyprawy krzyzowe. cos takiego co nazywalo sie
        "inkwizycja". przypomnij sobie co bylo z kopernikiem i galileuszem. ile osob
        wtedy splonelo na stosie? i to w imie czego? bo glosili poglady sprzeczne z
        doktryna kosciola? ja tu nie usprawiedliwiam obecnych dzialan muzlumanow, tylko
        chce zwrocic uwage na fakt, iz w przeszlosci kosciol katolicki tez
        "wypowiedzial" jihad innowiercom. a co do tego kalacha to moze to jednak zly
        pomysl... ale moze zaproponujesz cos innego dla czlonkow partii ktora glosi, ze
        bedzie walczyc z korupcja i ukladami, a sama proponuje stanowiska w zamian za
        poparcie ich w sejmie?
    • phk1 Re: Qrwa 28.09.06, 21:54
      [phk1] pro_skiller zgadzamy się już pomalutku narazie z tym kałaszem.są ciemne
      strony wojen krzyżowych,że one były.był taki ciemny czas w życiu europy,który
      wynikał z uwarunkowań społeczno-politycznych ,że znalazły się argumenty podobnie
      jak dziś by ruszyć na podbój,potem muzułmanie wyprawy też europie dały się we
      znaki ,niedaleko i niedawno jak pod wiedniem został ich pochód powstrzymany
      wiesz zapewne o kim myśle? po tak wielu setkach lat wojen religijnych nie
      przyniosły rozstrzygniecia kto jest 'lepszy' więc warto powstrzymać ten marsz z
      obu stron ,ludzie są mądrzejsi i więcej rozumieją już ,niż kilkaset lat
      temu,każdy przeciętny człowiek tego globu.
      • pro_skiller Re: Qrwa 29.09.06, 01:11
        sorry, ze teraz bedzie nie na temat, ale mam porblem. czytam tego twojego posta
        i natrafiam na fragment "(...)pod wiedniem został ich pochód powstrzymany wiesz
        zapewne o kim myśle? po tak wielu setkach(...)". czy to normalne, ze najpierw
        nie pomyslalem o tym wasatym panu, lecz o wodce?
        • yayatoure Re: Qrwa 30.09.06, 17:27
          Niech phk1/onken dalej sprawdza czułość systemu GW logując się tak jakoś
          bardziej po imieniu. Może.............. Q'tass?
          • phk1 Re: Qrwa 30.09.06, 18:53
            [phk1] no witaj az tydzien zajęlo ci znalezienie innego słowa. Było by miło
            gdybyś potraktował to jako żart bo tak to w pierwszym poście sformuowałem
            i o sobie tez coś tak ciepłego napisał.
            yayatoure napisał:

> Niech phk1/onken dalej sprawdza czułość systemu GW logując się tak jakoś
            > bardziej po imieniu. Może.............. Q'tass?
            • yayatoure Re: Qrwa 30.09.06, 23:12
              mój nick to żart na którym jeździsz od dawna, panie qtass. :-DDD
        • phk1 Re: Qrwa 30.09.06, 18:47
          [phk1] jakoś tak wyszło mi ze nie chciałem napisać,żebyś pomyślał ,że ty nie
          wiesz kto to sobieski? ale tak działa współczesna manipulacja
          konsumentem.Bohaterowie,artysci,wielkie wojny,wciaga sie na na polki sklepowe.
          pro_skiller napisał:

> sorry, ze teraz bedzie nie na temat, ale mam porblem. czytam tego twojego posta
          > i natrafiam na fragment "(...)pod wiedniem został ich pochód powstrzymany wiesz
          > zapewne o kim myśle? po tak wielu setkach(...)". czy to normalne, ze najpierw
          > nie pomyslalem o tym wasatym panu, lecz o wodce?
          • pro_skiller Re: Qrwa 02.10.06, 12:13
            dzieki bogu, ze to tylko manipulacja konsumentem. juz sie martwilem, ze jestem
            alkoholikiem :)
    • phk1 Re: Qrwa 20.10.06, 07:24
      [phk1] no i mamy problem lub nie? Po taśmach MICHNIK-GUDZOWATY ten język ADASIA
      coś wspaniałego,z tym nieśmiertelnym Qrwa
      • korakora6 Re: Qrwa 21.10.06, 13:46
        phk1 napisał:

> [phk1] no i mamy problem lub nie? Po taśmach MICHNIK-GUDZOWATY ten język
        ADASIA
        > coś wspaniałego,z tym nieśmiertelnym Qrwa

zawsze mozna znaleźć inne forum jesli to ci nie pasuje .... ja juz to zrobiłem.
        jest tyle stron z forami ciechanowskimi. polecam...
    • phk1 Re: Qrwa 21.10.06, 17:51
      [phk1] korakora ale napisz mi co chciałeś napisać, bo ja pisałem o tych
      k...,ch.... rzucanych przez Michnika ,a dziś w Dzienniku,kup i poczytaj,jak to
      uczą kultury a sami jak żule z meliny rozmawiają ze sobą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka