phk1 24.09.06, 20:17 [phk1] czy system forum wybiórczej zadziała przy tym wyrazie? bo jak nie to myśle że złe myśli przechodzą bezkarnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro_skiller Re: Qrwa 24.09.06, 20:27 phk1... normalnie jak patrze co ty wyprawiasz na tym forum to krew mnie zalewa. nie masz co robic? kobiete sobie znajdz, ksiazke poczytaj, radia papy rydzyka posluchaj, z kolegami (o ile ich posiadasz) na piwo idz... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Qrwa 25.09.06, 18:13 [phk1] A ty ten język sobie już przekłułesz? dobrze wyglądasz ? co nosisz na języku? Bo to może o tobie też świadczyć,jako o członku plemienia ....? Ja tu wnoszę element walki z cenzurką Gucia użycia brzydkich słów.nadmiar krew oddaj do szpitala pro_skiller napisał: > phk1... normalnie jak patrze co ty wyprawiasz na tym forum to krew mnie zalewa. > nie masz co robic? kobiete sobie znajdz, ksiazke poczytaj, radia papy rydzyka > posluchaj, z kolegami (o ile ich posiadasz) na piwo idz... Odpowiedz Link Zgłoś
pro_skiller Re: Qrwa 26.09.06, 00:00 Przekulem, ale wyjelem kolczyk bo mi przeszkadzal. A czy dobrze wygladalem to nie wiem, bo nie obnosilem sie z nim tak jak ty ze swoimi problemami. Jesli chcesz miec forum bez cenzury to polecam www.forumer.pl, tam mozesz sobie stworzyc wlasne forum, gdzie bedziesz mogl ustalac swoje reguly i jak znam zycie to napewno jakis post zostanie przez ciebie usuniety. I nie pisz ze "tak by nie bylo"; "ze na forum kazdy moglby pisac to co mysli" etc. A jesli chcesz walczyc z "cenzurka" i szerokom pojetym "systemem" to proponuje kupic kalashnikova, wiadro amunicji i jechac do warszawy, tam na ul. wiejskiej znajduje sie taki budynek gdzie za pomoca ak47 bedziesz mogl wyladowac za to wszystko co zlego cie w zyciu spotkalo (i przy okazji moze zrobisz cos pozytecznego dla spoleczenstwa). Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_dundee Re: Qrwa 26.09.06, 17:45 hehe nice... widzę że sie coś na podobę beef`ów rapowych dzieje. No dalej dalej czekam na 3 rundę Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Qrwa 26.09.06, 18:43 [phk1] właśnie jesteś jedna z wielu osób której się wydaje ,że jak coś czytasz to wyciągasz jedyne prawidłowe wnioski co do innej osoby,bardzo się mylisz co do moich intencji i zamiarów.może pisanie jednej linijki jest remedium na to by nie myśleć za duzo żle lub dobrze o innych.dla mnie zadna to zasługa ten kałasz w sejmie ,może to ty jesteś na poziomie tych z islamskim rodowodem,że śmierć w walce na ziemii a potem dziewice w raju w nagrodę. pro_skiller napisał: bo nie obnosilem sie z nim tak jak ty ze swoimi problemami. Jesli > chcesz miec forum bez cenzury to polecam www.forumer.pl, tam mozesz sobie > stworzyc wlasne forum, gdzie bedziesz mogl ustalac swoje reguly i jak znam zycie to napewno jakis post zostanie przez ciebie usuniety. I nie pisz ze "tak by nie bylo"; "ze na forum kazdy moglby pisac to co mysli" etc. A jesli chcesz walczyc to proponuje kupic kalashnikova,wiadro amunicji i jechac do warszawy, tam na ul. wiejskiej znajduje sie taki budynek gdzie za pomoca ak47 bedziesz mogl wyladowac za to wszystko co zlego cie w zyciu spotkalo (i przy okazji moze zrobisz cos pozytecznego dla spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_skiller Re: Qrwa 26.09.06, 23:56 nie, nie twierdze, ze jestem osoba nieomylna. a co do twoich intencji... napisz co chcesz osiagnac. chetnie to przeczytam i sproboje cie zrozumiec. to napewno pomoze nam w polemice. zreszta napewno nie tylko ja na tym forum chcialbym sie dowiedziec o co tak naprawde ci chodzi. i chce cie zapewnic ze nie jestem, jak to zgrabnie okresliles, "na poziomie tych z islamskim rodowodem,że śmierć w walce na ziemii a potem dziewice w raju w nagrodę". wogole to co ty do nich masz ? przeciez to sa ludzie tacy jak ty, ja i nawet flygay. oczywiscie zostali wychowani w duchu inne religii, ale to nie powod zeby uwazac kazdego muzlumana ze terroryste i morderce. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_skiller Re: Qrwa 27.09.06, 00:06 no i wkradl mi sie do postu maly chochlik. Oczywiscie zamiast "flygay" powinno byc "flyguy". sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
korakora6 Re: Qrwa 21.10.06, 13:46 phk1 napisał: > [phk1] A ty ten język sobie już przekłułesz? dobrze wyglądasz ? co nosisz na > języku? Bo to może o tobie też świadczyć,jako o członku plemienia ....? Ja tu > wnoszę element walki z cenzurką Gucia użycia brzydkich słów.nadmiar krew oddaj > do szpitala > pro_skiller napisał: > > > phk1... normalnie jak patrze co ty wyprawiasz na tym forum to krew mnie z > alewa. > > nie masz co robic? kobiete sobie znajdz, ksiazke poczytaj, radia papy ryd > zyka > > posluchaj, z kolegami (o ile ich posiadasz) na piwo idz... zawsze mozna znaleźć inne forum jesli to ci nie pasuje .... ja juz to zrobiłem. jest tyle stron z forami ciechanowskimi. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Qrwa 27.09.06, 07:26 [phk1] i już mi zaczyna się podobać twój ton pisania.wybierz coś co chcesz bym ci wyjaśnił.do muzułmanina może i nie mam nic,ale skoro swojego życia nie szanują ,a tym bardziej innych o innym wyznaniu,to ty tego nie widzisz?nasza cywilizacja inaczej traktuje życie jako wartość nadrzędną.nie przeraża cię pokazywany fanatyzm i grożenie śmiercią Papieżowi temu,bo tamten cudem przeżył.europa dała szansę na lepsze życie wielu z tamtych rejonów ,a młodzi wykształceni ludzie zaczynają walczyć z tym społeczeństwem .to teraz powiedz mi w imię czego? jaki cel osiągną?i co dalej zobaczą jaki lepszy świat który chcą stworzyć?uważasz ,że talibowie to nie odłam islamu czy z innej planety sa? a mordy na tysiącach młodych dziewczynach za trochę luzu obyczajowego przez własnego ojca i brata to nie przeraża cię.zabiłbyś swoją siostrę za to ,że poszła na randke nie z tym chłopakiem ? my w europie litujemy się nad zwyrodnialcami by dożyli swoich dni w spokoju w celi,tak traktujemy życie ludzkie.proponujesz kałasza do sejmu i co dalej? kogo mam tam zabićz jakiej partii ,że tamta inna będzie lepiej rządzić,mamy taki sejm jakie mamy społeczenstwo,lepiej żeby tam się kłócili a nie ludzie na ulicach walczyli ze sobą.ilość nienawiści i manipulacji w mediach po każdym wydarzeniem powoduje ,że miliony w tym kraju nie wyciąga racjonalnych wniosków ,tak jak ty z kałaszem do sejmu byś wysyłał.. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_skiller Re: Qrwa 28.09.06, 14:06 talibowie... a przypomnij sobie wyprawy krzyzowe. cos takiego co nazywalo sie "inkwizycja". przypomnij sobie co bylo z kopernikiem i galileuszem. ile osob wtedy splonelo na stosie? i to w imie czego? bo glosili poglady sprzeczne z doktryna kosciola? ja tu nie usprawiedliwiam obecnych dzialan muzlumanow, tylko chce zwrocic uwage na fakt, iz w przeszlosci kosciol katolicki tez "wypowiedzial" jihad innowiercom. a co do tego kalacha to moze to jednak zly pomysl... ale moze zaproponujesz cos innego dla czlonkow partii ktora glosi, ze bedzie walczyc z korupcja i ukladami, a sama proponuje stanowiska w zamian za poparcie ich w sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Qrwa 28.09.06, 21:54 [phk1] pro_skiller zgadzamy się już pomalutku narazie z tym kałaszem.są ciemne strony wojen krzyżowych,że one były.był taki ciemny czas w życiu europy,który wynikał z uwarunkowań społeczno-politycznych ,że znalazły się argumenty podobnie jak dziś by ruszyć na podbój,potem muzułmanie wyprawy też europie dały się we znaki ,niedaleko i niedawno jak pod wiedniem został ich pochód powstrzymany wiesz zapewne o kim myśle? po tak wielu setkach lat wojen religijnych nie przyniosły rozstrzygniecia kto jest 'lepszy' więc warto powstrzymać ten marsz z obu stron ,ludzie są mądrzejsi i więcej rozumieją już ,niż kilkaset lat temu,każdy przeciętny człowiek tego globu. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_skiller Re: Qrwa 29.09.06, 01:11 sorry, ze teraz bedzie nie na temat, ale mam porblem. czytam tego twojego posta i natrafiam na fragment "(...)pod wiedniem został ich pochód powstrzymany wiesz zapewne o kim myśle? po tak wielu setkach(...)". czy to normalne, ze najpierw nie pomyslalem o tym wasatym panu, lecz o wodce? Odpowiedz Link Zgłoś
yayatoure Re: Qrwa 30.09.06, 17:27 Niech phk1/onken dalej sprawdza czułość systemu GW logując się tak jakoś bardziej po imieniu. Może.............. Q'tass? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Qrwa 30.09.06, 18:53 [phk1] no witaj az tydzien zajęlo ci znalezienie innego słowa. Było by miło gdybyś potraktował to jako żart bo tak to w pierwszym poście sformuowałem i o sobie tez coś tak ciepłego napisał. yayatoure napisał: > Niech phk1/onken dalej sprawdza czułość systemu GW logując się tak jakoś > bardziej po imieniu. Może.............. Q'tass? Odpowiedz Link Zgłoś
yayatoure Re: Qrwa 30.09.06, 23:12 mój nick to żart na którym jeździsz od dawna, panie qtass. :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Qrwa 30.09.06, 18:47 [phk1] jakoś tak wyszło mi ze nie chciałem napisać,żebyś pomyślał ,że ty nie wiesz kto to sobieski? ale tak działa współczesna manipulacja konsumentem.Bohaterowie,artysci,wielkie wojny,wciaga sie na na polki sklepowe. pro_skiller napisał: > sorry, ze teraz bedzie nie na temat, ale mam porblem. czytam tego twojego posta > i natrafiam na fragment "(...)pod wiedniem został ich pochód powstrzymany wiesz > zapewne o kim myśle? po tak wielu setkach(...)". czy to normalne, ze najpierw > nie pomyslalem o tym wasatym panu, lecz o wodce? Odpowiedz Link Zgłoś
pro_skiller Re: Qrwa 02.10.06, 12:13 dzieki bogu, ze to tylko manipulacja konsumentem. juz sie martwilem, ze jestem alkoholikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Qrwa 20.10.06, 07:24 [phk1] no i mamy problem lub nie? Po taśmach MICHNIK-GUDZOWATY ten język ADASIA coś wspaniałego,z tym nieśmiertelnym Qrwa Odpowiedz Link Zgłoś
korakora6 Re: Qrwa 21.10.06, 13:46 phk1 napisał: > [phk1] no i mamy problem lub nie? Po taśmach MICHNIK-GUDZOWATY ten język ADASIA > coś wspaniałego,z tym nieśmiertelnym Qrwa zawsze mozna znaleźć inne forum jesli to ci nie pasuje .... ja juz to zrobiłem. jest tyle stron z forami ciechanowskimi. polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Qrwa 21.10.06, 17:51 [phk1] korakora ale napisz mi co chciałeś napisać, bo ja pisałem o tych k...,ch.... rzucanych przez Michnika ,a dziś w Dzienniku,kup i poczytaj,jak to uczą kultury a sami jak żule z meliny rozmawiają ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś