19.09.10, 16:28
mój synek(2 latka) od jakiegoś czasu zaczął chrapać w nocy i to bardzo głośno,oprócz tego ma nieprzyjemny zapach z buzi chociaż myję mu ząbki.nieustannie pcha rączki do buzi więc myślałam że wyżynają mu się 2 ostatnie ząbki.co to może być,czy słusznie kojarzę że to jakieś problemy z migdałami?proszę,dziewczyny pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: chrapanie 19.09.10, 18:58
      Bardzo mozliwe, ze to powiekszony trzeci migdal. JAk jest z jedzeniem i oddychaniem przez nos? Jesli w ciagu dnia zauwazysz, ze czesto oddycha przez buzie, to poszalbym do laryngologa, bo na dluzsza mete dziecko moze stac sie wyjatkowo upierdliwe (przez problem z migdalem gorzej oddycha, przez to jest mniej dotleniony, bardziej zmeczony i daje popalic).
      • mak-111 Re: chrapanie 20.09.10, 15:35
        mi tez to wyglada na przerost 3 migdala.wizyta u laryngologa powinna to wyjasnic.
    • blackmarek Re: chrapanie 20.09.10, 17:53
      Najlepszą placówką leczącą w zakresie chrapania jest klinika MML w Warszawie. Nie wiem jak wygląda leczenie dzieci, bo leczyłem się tam sam jako dorosły, ale podejrzewam, że lekarze specjaliści na pewno znajdą jakieś rozwiązanie. Poddałem się tam zabiegowi z wykorzystaniem innowacyjnej techniki Pillar. Serdecznie polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka