marzeka1 09.03.12, 20:48 Podryw ala Rutkowski - o, matko, serio są kobiety, które łapią się na tak płaskie, banalne teksty i to w dodatku takiego oblecha??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iuscogens Re: Rutkowski- Casanova ? 09.03.12, 20:53 Właśnie niedawno o tym z mężem rozmawiałam, że to niemożliwe, żeby ktoś na takie teksty poleciał. Rutkowski to jest chodząca tandeta!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rutkowski- Casanova ? 09.03.12, 20:59 Dla mnie nie tylko tandetny, ale i z gatunku tych, których by się nie tknęło, nawet gdyby chodziło o zachowanie gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Rutkowski- Casanova ? 09.03.12, 21:02 No właśnie tak, dlatego jakoś w te setki kobiet nie chce mi się wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Rutkowski- Casanova ? 09.03.12, 21:02 Ojoj....zaraz będzie jakie to ematki wyrafinowane i na jakie wysublimowane teksty gotowe się dac jedynie złapać....dziewczyny, dajcie spokój bo śmiac się chce- mądra czy głupia łyka to samo, jak jest w odpowiednim momencie życia- myslicie, że on nie dokonywał wczesniej selekcji? Że zapraszał do tej kawiarni czy czego tam wszystkie jak leci? Taki bufon ryzykowałby czarna polewkę gdy mu sie bzykać chciało? Gorsze jest w tym cos innego...to, jak on traktuje próbę samobójczą tej Luizy..jako afront w stosunku do siebie!!! Ego tego faceta musi zakładać drugi płaszcz chyba... w jeden ono i Rutkowski sie nie zmieszczą... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rutkowski- Casanova ? 09.03.12, 21:08 Ale NIEWAŻNE, co on mówi, on jest po prostu odstręczający z wyglądu, no oblech oblechowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Rutkowski- Casanova ? 09.03.12, 21:26 Oblech, fakt, ale znany, popularny, do tego grający twardziela. Dla wielu kobiet to wystarczjący afrodyzjak. Czy Hitler był przystojny, albo knypek Putin? A i tak wiele kobiet sikało czy sika po nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Rutkowski- Casanova ? 10.03.12, 10:35 Błagam! Putina z rutkowskim równać? PUTINA? Litości! rutkowski putinowi to może buty czyścić! Putin to kawał chłopa co to i w mróz w rzece się wykąpie, pójdzie na macie powalczyć i jeszcze w hokeja zagra. a rutkowski z cycem na wierzchu i kwiatkiem w ręku ozdabia pudelka. Naprawdę rutkowskiego dostawić do Putina? Zgroza... Odpowiedz Link Zgłoś
irina_katodina Re: Rutkowski- Casanova ? 10.03.12, 13:57 sadosia75 napisała: > Błagam! Putina z rutkowskim równać? PUTINA? > Litości! > Równanie z Hitlerem Ci nie przeszkadza? Pomijając już fakt, że tam zadnego równania nie było, po prostu podano przykłady innych gości, którzy z jakichś względów mieli zdolność przyciągania uwagi kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Rutkowski- Casanova ? 10.03.12, 15:25 Putin to kawał chłopa????! On nie ma nawet 1,70 wzrostu. On ma tylko dobry PR. Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Rutkowski- Casanova ? 10.03.12, 23:30 Sadosiu, nie żebym aparycji Rutkowskiego broniła , ale widziałaś zbotolsowanego Putina, jakieś 3-4 mies. przed wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi.bon Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 01:12 A nienie. To nie botoks, tylko Silhouette Lift, który rzekomo daje bardziej naturalny efekt Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 11:02 sadosia75 napisała: > Błagam! Putina z rutkowskim równać? PUTINA? > Litości! rutkowski putinowi to może buty czyścić! Putin to kawał chłopa ???????????????????????????????????????????????????????????????????? przecież on ledwo od ziemi odstaje, chyba, że to przenośnia była?? Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 11:44 No dobra, ale jednak oficer KGB to co innego niż kierowca ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 11:50 Oczywiście, że co innego, ale i tutaj porównanie nie wypada na korzyść Putina, choć co do moralności Rutkowskiego też mam poważne zastrzeżenia. Nie mówię o kwestii wyszkolenia, tutaj nic Putinowi nie ujmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 11:56 No proooszę cię, wolałabyś zaliczyć Jamesa Bonda czy kierowcę brytyjskiego radiowozu Przecież Putin to był takim Bond tylko po stronie imperium zła... Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 11:59 Żadnego z tych panów bym nie wolała zaliczyć, Rutkowski jest obleśny, Putin przerażający. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 12:04 Przecież ja tu nie na poważnie Poza tym wiadomo, że Bond był wiecznie młody, a Putin się starzeje. A swoją drogą mnie kręci siła, wiec wiesz, lampka w oczy, ręce do tyłu i powiedziane tym stanowczym tonem: skażi wsio szto znajesz (dobra, nie umiem dobrze po rosyjsku łacinką pisać) mogłoby mi zmiękczyć kolana Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 12:09 No dobra, rozbroiłaś mnie Niemniej Putina bym nie tknęła, niezależnie od wieku czy botoksu. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Rutkowski- Casanova ? 09.03.12, 21:33 No ale zakładając, ze część z tych kilku setek zaliczył jak był młodszy to pewnie niespecjalnie odstawał wyglądem od przeciętnego faceta. Poza tym sam w tym tekście z onetu mówi, że najpierw im wino polewał, żeby była chęć na konsumpcję. No to się ładniejszy od razu wydawał Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Rutkowski- Casanova ? 10.03.12, 10:33 "Mam do niej wielki żal, bo uderzyła w nasz wizerunek" - o probie samobojczej narzeczonej, ale cyniczne brrr Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Rutkowski- Casanova ? 10.03.12, 11:09 Po tym, jak zobaczyłam agenta Tomka, wiem, że nie ma takiego faceta, na którego jakaś baba nie poleci. Nic mnie już nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Rutkowski- Casanova ? 10.03.12, 23:09 Taki typ mnie wyjątkowo odrzuca. Nigdy nie lubiłam facetów niższych ode mnie, z brzuszkiem , na cienkich , pałąkowatych nogach bleeee I choćby miał nie wiem ile kasy to , jak mawia moja koleżanka , "nawet roweru bym nie oparła" Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rutkowski- Casanova ? 10.03.12, 23:19 I ta wiecznie spocona górna warga, bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Rutkowski- Casanova ? 10.03.12, 23:25 Jeżeli znajdują się chętne do sypiania z obleśnymi tatuśkami w hotelu poselskim, to jak różnica z Rutkowskim? Teksty słabe, ale widać znajdą się takie co chcą to słyszeć. Ale w te tysiące nie wierzę, sory. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 10:47 Jednak sie sprawdza,ze wystarczy by facet byl ciut przystojniejszy od diabla dla mnie te opowiesci sa wynikiem jego poboznych zyczen,a nie rzeczywistosci.Znalam tylko jednego faceta co probowal na takie teksty lowic,jakos spektakularnych efektow nie mial.Mimo,ze jestem materialistka jego stan portfela nie rekompensuje na tyle jego brakow urodowych i innyxh,bym sie nim zainteresowala. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 12:06 R. to samiec alfa, co by nie mowic, w kiepskim stylu, ale jednak. Tacy zawsze mają wziecie u kobiet, zwlaszcza tych niedopieszczonych. Ja wierze w te setki Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Rutkowski- Casanova ? 11.03.12, 12:09 Jeżeli wzięcie mają panowie z podrywem w stylu "żona mnie nie rozumie", panowie, którzy nie potrafią nic zrobić wokół siebie, a pranie wożą do mamy znajdują żony to dlaczego on miałby sobie nie pobzykać szczególnie jak kobieta spragniona i po prostu chce się jednorazowo zabawić, a tu widać, że facet niczego więcej nie oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś