10.11.13, 15:11
Znalazłam takie coś

Podoba Wam się takie coś?
Mi absolutnie nie.
Zwykły blog wydaje mi się znacznie lepszy, a jak ktoś pisze w komentarzach- videoblogi tylko w sytuacji gdy czegoś po prostu nie da się opisać- np. związane z robieniem makijażu.
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Vlogi 10.11.13, 15:54
      I to Gazeta publikuje??
      Moja corka tez robi jakies filmy na YouTube, bo teraz kazda malolata chce byc gwiazda internetu, ale myslalam, ze dorosle kobity sa troche madrzejsze wink.
    • heca7 Re: Vlogi 10.11.13, 17:06
      Zupełnie nie rozumiem czemu miałby służyć ten vlog??? Nieszczególnie interesuje mnie co ta kobieta bredzi. I czemu lansuje ją Gazeta??? Nie ma nikogo ciekawszego?
    • crises Re: Vlogi 10.11.13, 17:29
      Materiał wideo w stylu "siedzę przed kamerą i p'dolę o niczym", to żal.pl.

Znaczy, są ludzie, którzy potrafią ciekawe p'dolić o niczym, ale ta pani do nich nie należy.

I treść, i forma - żałosne.
    • wielkafuria Re: Vlogi 10.11.13, 23:15
      pani chciala dobtrze ale wyszło koszmarnie, na szczescie filmik sie zacina i nie moglam obejrzec calosci
      • bei Re: Vlogi 10.11.13, 23:36

Oj tam, ale problem, jedni wolą gadac, inni pisać, inni wolą czytać a jeszcze inni sluchać.
        Przecież nie ma przymusu oglądania .

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
    • morgen_stern Re: Vlogi 11.11.13, 10:07
      Kiedyś widziałam filmik, jak inna pani opowiadała coś o ciąży. Jest to koszmarnie żenujące, wstydzę się za nich tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka