kol.ja
02.01.16, 08:58
telewizjarepublika.pl/jasna-sprawa-czyli-nowa-firma-owsiaka-zalozona-metoda-amber-gold,15366.html
Ja to rozumiem ze pieniędze nie są w pełni wydawane na sprzęt tylko w połowie.
Ok, jest przecież sprzęt, pomagający leczenie, co ja się czepiam?
Ale denerwuje mnie to iż idzie na to połowa. Cała orkiestra z tego żyje. To wyczytałam z wielu artykułów w internecie. Zdenerwowałam się bo było wiele takich sytuacji że dziecko ze skarbonki oddało swoje kieszonkowe 500 zł, a okazało się ze 250 zł wziął szanowny prezes dla siebie. I tak można mnożyc bo było duzo tego. Tak samo ludzie oddają ostatni grosz a on w całości nie idzie na pomoc. Tak jak ja bym zbierała na chore dziecko a polowe brała na swoje przyjemnosci zasłaniając się ze moje dziecko potrzebje na leczenie sporo.
Nie jest to uczciwe i z tego powodu nie dam więcej. Jeśli pan jest charytatywny to niech nie bierze nic za to. A nie z 60 mln wział połowe. To jest jakas masakra. Niepotrafii się rozliczyc w sądzie, przyniósł wydrukowane z excela papiery. To są jaja.
Dlatego zyje się jak pączek w maśle krzywdą innych. Ale jak wolicie dać połowe na dzieci a połowe na luksusy owsiaka to prosze bardzo, mnie na to nie stać. Kwotą jaką dajecie to połowa tlyko jest przeznaczona na sprzęt i leczenie. A więc pamiętajcie.