03.01.17, 20:35
ten dudopis ustawę o likwidacji gimnazjów i innej destrukcji?
właśnie czytałam, że być może nie....
jak myślicie?
bo nie wiem czy jutro iśc załatwiać "gimnazjum" dla młodej (inną podstwówkę, z przekształconego gimnazjum, klasy jakieś profilowane 7 i 8)- jutro jest pani dyrektor na dyżurze czy samo sie załatwi....
dawno nie było big_grin
Obserwuj wątek
    • kouda Re: podpisze? 03.01.17, 20:37
      Podpisze
      • spanish_fly Re: podpisze? 03.01.17, 20:57
        Też myślę, że podpisze.
    • paszczakowna1 Re: podpisze? 03.01.17, 21:00
      Jak mu każą, to podpisze.
      • 1elka26 Re: podpisze? 03.01.17, 21:17
        Jak mu każą? - wybory odbyły się juz jakis czas temu. Kadencja "strażnika żyrandola" już za nami - naprawdę.
        Wiem, że trudno sobie po ośmiu latach rzadów poprzedniej - na szczęście - koalicji, zrozumieć że jednak istnieją partie które realizują swój program wyborczy, ale chyba trzeba w koncu ten fakt zaakceptować.
        • issa-a Re: podpisze? 03.01.17, 23:52
          >Jak mu każą? - wybory odbyły się juz jakis czas temu. Kadencja "strażnika żyrandola" już za nami - >naprawdę.

hłe hłe hłe...
          No tak, teraz mamy nadroższy długopis w Polsce.
          Żyrandola nie pilnuje bo albo szusuje na nartach albo ciagle gdzies na klęczkach łazi. Żonka pilnuje.
    • aankaa Re: podpisze? 03.01.17, 21:02
      podpisze, godzinę przed upływem terminu tongue_out
    • mamma_2012 Re: podpisze? 03.01.17, 21:06
      Jak będzie rozkaz to podpisze, jak nie to nie podpisze. Proste i sprawdzone.
      Ciekawi mnie, którym dwóm wydawnictwom posłano "możliwe" podstawywink
    • iziula1 Re: podpisze? 03.01.17, 21:06
      Podpiszę jak dostanie polecenie od "naczelnika". Teraz na nartach jeździ bo puch trwa. Wróci jak się uspokoi wink
      • hemp_plant Re: podpisze? 03.01.17, 21:11
        słabo na tych nartach daje, słabiutko tongue_out myślałam, że jest lepszy tongue_out
        • cichadziewuszka Re: podpisze? 03.01.17, 23:04
          I tak lepszy z niego narciarz niz prezydent
        • iwles Re: podpisze? 04.01.17, 08:19

Lepiej niech sam jeździ na tych nartach, niż miałby kibicować naszym skoczkom narciarskim, bo pecha przynosi tongue_out
    • paloma_blauwinder Re: podpisze? 03.01.17, 21:26
      Idź załatwiać.
      • grey_delphinum Re: podpisze? 03.01.17, 21:29
        Zrobi, co mu każą.
        • chocolate_cake Re: podpisze? 03.01.17, 21:55
          Myślę że jeśli będzie miał podpisać to podpisze a jeśli nie, to nie. Raczej będzie miał podpisać.
    • anorektycznazdzira Re: podpisze? 04.01.17, 08:24
      Obstawiam: podpisze
      nie takie rzeczy podpisywał... suspicious
    • butch_cassidy Re: podpisze? 04.01.17, 08:26
      Wg mnie to Kaczyński ma na niego jakiegoś haka - może ruchadło leśne, to jedynie wierzchołek góry lodowej?
      Czyli zrobi jak pan poseł każe.
      Zapisać możesz dziecko. Jak zlikwidują, to będzie bez znaczenia, jak nie, to będziesz miała sprawę załatwioną.
      • mdro Re: podpisze? 04.01.17, 09:40
        Jakie tam ruchadło, grube wałki w kancelarii Lecha Kaczyńskiego na niego ma.
    • loola_kr Re: podpisze? 04.01.17, 08:41
      Podpisze. Szkoda mieć nadzieję. Idź.
    • serei Re: podpisze? 04.01.17, 08:44
      serio posądzasz go o samodzielne myślenie? nie sądziłam, że dożyję czasów kiedy będę tak gardzić prezydentem mojego kraju, każdy poprzedni miał za uszami, ale tamci przynajmniej umieli myśleć samodzielnie i się postawić, a ten.... słów szkoda i nadziei też
      Nie cieszyłam się jak PiS wygrał, ale w niego wierzyłam, taka durna byłam....
      • dorek3 Re: podpisze? 04.01.17, 09:44
        Szacun, że umiesz się przyznać.
        • szarsz Re: podpisze? 04.01.17, 12:07
          No ale chyba większość z nas nie miała pełnego obrazu. Ja też nie wierzyłam, ze będzie AŻ tak źle. Dopiero jak po wyborach długopisik na klęczkach zasuwał, dokąd go szeregowy wezwał, to mi się oczy otworzyły na pełną szerokość sad
    • kagrami Re: podpisze? 04.01.17, 08:49
      w każdym razie kopertę przygotuj. wink
      • hemp_plant Re: podpisze? 04.01.17, 11:11
        Ale z czym? I p co?
    • iwles Re: podpisze? 04.01.17, 08:52

jak ma nie podpisać, jak Terlecki już ogłosił, że ustawa wejdzie w życie zgodnie z planem? big_grin
    • ewa_mama_jasia Re: podpisze? 04.01.17, 11:23
      Idź załatwiać. W końcu od pojutrza młodej nie przenosisz, tylko od września, tak? To jutrzejsze załatwianie to będzie rozmowa o możliwościach, a nie przeniesienie papierów? Więc nawet gdyby nie podpisał, zawsze możesz zmienić zdanie, przeprosić dyrektorkę i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka