mag1_k
28.07.17, 20:12
Czy miała któraś z Was wykonywany ten zabieg? coraz częściej się nad nim zastanawiam. Od dłuższego czasu spokojnie mnie stać, ale obawiam się efektów ubocznych. Każdy dyskomfort, ból zniosę, ale te skutki uboczne w postaci niedomykających się powiek czy ślepoty mnie dobijają. Wiem, że to jeden przypadek na tysiące czy jeszcze rzadziej, ale jednak.
Twarz zawsze miałam bardzo ładną, wygląd młodszy niż metryka wskazuje i dlatego jeszcze trudniej przyzwyczaić mi się do zmian związanych z wiekiem, czyli w moim przypadku opadających powiek. Do tej pory nie do końca to zauważałam, ale zwróciło to moją uwagę, kiedy ostatnio oglądałam swoje zdjęcia z wakacji czy imprez rodzinnych. Różnica w wyglądzie mojej twarzy w przeciągu ostatnich paru lat jest spora z powodu tych powiek. Wyglądam na starszą, smutną, taką przyklapniętą. Zmarszczek zupełnie brak, owal taki jak dawniej, tylko te powieki.
Proszę wypowiedzcie się na temat tego zabiegu, jak macie jakiekolwiek informacje. Myślałam, też o botoksie, ale efekt w przypadku podniesienia brwi/powiek podobno mizerny i na krótko, a mi chodzi o coś trwałego i sensownego.
W Czechach w dodatku lifting za półtora tysiąca max. Mam doświadczenie w Czechach ze zmniejszeniem biustu i jestem bardzo zadowolona.
Z góry dziękuję