Dodaj do ulubionych

Prezent dla żony

• 21mada Re: Prezent dla żony 09.09.20, 22:34
      Dla kobiet to latwo - cos z bizuterii. Pierscionek z szafirem? Naszyjnik?
      A co na prezent dla mezczyzny - oto jest pytanie.
      • igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 23:27
        Najlepszy, najłatwiejszy( prezentowo, jedzeniowo) jest mężczyzna, którego wszystko od żony cieszy.
        Autor wątku rokuje
      • kitka20061 Re: Prezent dla żony 10.09.20, 16:29
        Nie wiem czy tak łatwo. Mnie w życiu nie ucieszyłyby żadne błyskotki. Ciuchy też kupuję sobie wyłącznie sama. Za to kocham podróże. Nie pogardziłabym też zabiegami w jakimś fajnym SPA, biletami do teatru czy na koncert.
        • just_shelly Re: Prezent dla żony 10.09.20, 19:29
          Mój mąż zaliczył tylko jedna wtopę. Kupując mi pierścionek z okazji urodzenia trzeciego dziecka. Zaparło mi dech... i jedyne co mogłam powiedzieć to: duuuzyyyy. 30 albo 45 (nie pamietam) diamencikow w złotej grubej oprawie.
          Czegoś tak kiczowatego nigdy na oczy nie widziałam.
          Kilka tyg później znalazłam rachunek i się przezegnalam. Nie wiedziałam czy się śmiać, płakać czy być zła. Odniosłam wrażenie, ze chciał pobić mój słynny zaręczynowy z pierwszego małżeństwa 🙃

Zakładam go czasami jak mam dzień „russian style”.
          Mąż ma doskonały gust i chyba po prostu miał zaćmienie.
          • igge Re: Prezent dla żony 10.09.20, 19:35
            big_grin
        • igge Re: Prezent dla żony 10.09.20, 19:34
          Koleżanka regularnie dostaje bilety do teatru i chodzi.
          Nie pogardziłabym takim prezentem choć teraz ohydne maski na widowni trzeba nosić i nawet siedzieć nie obok siebie często.
    • gaskama Re: Prezent dla żony 09.09.20, 22:36
      Jak długo musiałeś jej kasę podprowadzać?
    • kitka20061 Re: Prezent dla żony 10.09.20, 00:58
      To bardzo przykre, że nie znasz marzeń swojej wspaniałej żony. Czy Ty z nią nie rozmawiasz? Nie spędzacie wspólnie czasu? Jak ma ci doradzić forum, skoro zupełnie jej nie zna, a każdego co innego jest w stanie ucieszyć.
      • danka88 Re: Prezent dla żony 10.09.20, 15:53
        Bardzo bym chciała aby mój mąż zorganizował dla nas wyjazd do SPA , zabiegi kosmtyczne masaże , o tym bym marzyła
    • marker333 Re: Prezent dla żony 01.10.20, 11:53
      Moja żonka lubi różnego rodzaju akcesoria i sprzęty do domu. Dlatego w tym roku na urodziny dostanie ode mnie iRobota powinna być zadowolona.
    • bigzaganiacz Re: Prezent dla żony 01.10.20, 12:07
      Za 4 k , kup sobie co tam chxlcesz a jako prezent dla zony zawiaz kokarde na penisie i powiedz to twoj prezent
    • rinoa_woman Re: Prezent dla żony 01.10.20, 12:44
      Nie napisałeś czym się żona interesuje albo jaki ma gust, bo ciężko coś doradzić jeśli się nie zna zainteresowań. Ale napiszę co by mnie ucieszyło, ja stawiam na klasykę i prostotę więc bardzo bym się ucieszyła z ładnej, nie tandetnej, biżuterii i wyjścia na dobrą kolację, a jak macie możliwosć to i chociaż jedną noc w dobrym hotelu. Czas spędzony sam na sam z mężem, bez dzieci, to dla mnie ostatnio najlepsza przyjemnosć, więc osobiście bardzo bym to doceniła.
    • anika772 Re: Prezent dla żony 09.11.20, 16:15
      Yyyy, musi kryzys puka do drzwi, że się posuwasz do tak otwartego spamerstwa.
    • ajr27 Re: Prezent dla żony 09.11.20, 16:26
      Za 4 tysie to ja bym nie wstała z łóżka w dniu swoich urodzin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka