Dodaj do ulubionych

Wyjazdy zagraniczne

• palacinka2020 Re: Wyjazdy zagraniczne 28.08.22, 13:31
      Kto chce szuka sposobu.
      Kto nie chce szuka powodu.
      • mamkaantka Re: Wyjazdy zagraniczne 28.08.22, 15:23
        palacinka2020 napisała:

> Kto chce szuka sposobu.
        > Kto nie chce szuka powodu.

Dokladnie tak, zamiast beczeć na forum powinna zakasać rękawy i wziąć się do roboty. Tak - zorganizowanie optymalnych wakacji dopasowanych do nasztchb potrzeb z najlepszym stosunkiem ceny do tego co dostajemy w zamian wymaga sporo czasu i pracy, ale warto!
    • ponis1990 Re: Wyjazdy zagraniczne 28.08.22, 17:12
      Nie bylam nigdy za granicą oprócz Czech, może być?
      • simply_z Re: Wyjazdy zagraniczne 28.08.22, 20:12
        w twoim przypadku jakoś mnie to nie dziwiwink
    • ajr27 Re: Wyjazdy zagraniczne 29.08.22, 19:08
      Mam podobnie i też 45 lat. Nigdy nie byłam poza Europą , a w Europie nie byłam też w Hiszpanii, Grecji, Portugalii, Skandynawii. Najbardziej egzotycznym miejscem jakie w życiu widziałam były Pireneje. Nie lubię podróżować, mam lęki przed lataniem, chaos przygotowań mnie przeraża. Lubię siedzieć w Warszawie albo na działce.
      • mamkaantka Re: Wyjazdy zagraniczne 29.08.22, 19:18
        ajr27 napisała:

> Mam podobnie i też 45 lat. Nigdy nie byłam poza Europą , a w Europie nie byłam
        > też w Hiszpanii, Grecji, Portugalii, Skandynawii. Najbardziej egzotycznym miejs
        > cem jakie w życiu widziałam były Pireneje. Nie lubię podróżować, mam lęki przed
        > lataniem, chaos przygotowań mnie przeraża. Lubię siedzieć w Warszawie albo na
        > działce.

No ale nikt ci nie broni siedzieć w Warszawie, nie musisz się tłumaczyć , bo to twoje życie Aurorce wątku jest że w jej mniemaniu mało podróżuje
        • mamkaantka Re: Wyjazdy zagraniczne 29.08.22, 19:18
          Żal
        • ajr27 Re: Wyjazdy zagraniczne 29.08.22, 20:45
          Im więcej dostanie przykładów od osób mało podróżujących, tym lżej jej będzie na sercu.
          Ja się tłumaczę, bo mimo wszystko, czasem myślę, że coś tracę mało podróżując. W dodatku dzieci teraz są straszne i po wakacjach licytują się na wyjazdy. Na szczęście mój sporo podróżuje z tatą, no ale nie jest to Zanzibar ani Malediwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka