bulzemba 16.04.24, 16:00 Czy to jest w dobrym czy w złym guście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguar Re: "Prezent" dla lekarza 16.04.24, 19:32 W złym. Chyba teraz najlepszym prezentem dla lekarza jest być miłym, nieupierdliwym pacjentem, stosować się do zaleceń, nie kombinować po swojemu. Poza tym można napisać dobrą opinię, polecić znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
pupu111 Re: "Prezent" dla lekarza 16.04.24, 22:18 Daj spokój. Lepiej zrób prezent pani na kasie w sklepie, cięzej pracuje i na pewno sie ucieszy z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: "Prezent" dla lekarza 17.04.24, 10:14 Mam wątpliwości, czy ciężej pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek-nieboraczek-2 Re: "Prezent" dla lekarza 17.04.24, 10:08 wszystkie moje ciąże prowadziłam na nfz i miałam całkowicie bezpłatne, nfz-owe porody w 3 przypadkach na 4 mój ginekolog pracował w innym szpitalu było tak fajnie, miło i profesjonalnie, że w dniu jakichś urodzin chcę posłać tort na oddział przyjmą takiego dostawcę? przejdzie przez portiernię? ktoś musi pokwitować odbiór tortu albo ciastek? Odpowiedz Link Zgłoś