anita334 18.01.07, 16:42 Hej, dziewczyny dzisiaj mam urodziny.Wolałabym nie pamiętać , ale rodzina przypomniała.Jestem stara i tyle....ps.to nie jest kokieteria-skończyłam łomatko 36 wiosen ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 16:45 sto lat!! Ja niedawno miałam gorzej, wychodziłam z dwudziestki i wchodziłam w trzydziestkę. To dopiero traumatyczne przeżycie Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 16:48 No to Wszystkiego Naj naj naj lepszego dużo zdrówka szczęścia pomyślności a wieczorem dużo gości !!!!! >zyczy Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 17:00 Dzięki, kobiety...Staram się trzymać tylko...gdzie się podziały tamte prywatki...Smutki mnie naszły, luuuudzie kidy ja się zestarzałam taka młoda niedawno byłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 17:08 anita334 napisała: > Dzięki, kobiety...Staram się trzymać tylko...gdzie się podziały tamte > prywatki...Smutki mnie naszły, luuuudzie kidy ja się zestarzałam taka młoda > niedawno byłam.. Przecież 36 lat to jeszcze nie starosć kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
mamciakam Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 17:10 to ja tez dożucam sie do zyczen wszystkiego co w życiu najlepsze duzo szczęścia i radości Odpowiedz Link Zgłoś
agniech30 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 17:08 Ależ spójrz na to inaczej: po prostu po raz drugi masz 18 lat))) Może jakaś imprezka z tej okazji? Wszystkiego naj, mnie też ta sama rocznica czeka, ale dopiero w listopadzie, więc mam jeszcze czas, żeby się do tego psychicznie nastawić Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 17:40 Dziewczyny, wyciągacie mnie z doła..zdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 17:45 moj mąż ma 35 i nie zwraca na to uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 17:54 No nie wiem ale taka"starcza" refleksja mnie naszła....mężczyźni pierdzielą przekroczenie 30-stki taka prawda, a ja dołek mam no bo przecież przed chwilą taka młoda byłam.Wierzyć mi się nie chce, że moja córa {młodo zaczęłam hehe} jest studentką....Jakby mi taki sam numer wycięła, to babcią mogłabym już być łeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 18:00 Pie..sz. Mloda dupa jestes cale zycie masz przed soba. Chcialabys miec 20 lat i myslec ze pozjadalas wszystkie rozumy i znasz jedyna prawde objawiona?? Ze jeste taka dojrzala i najmadrzejsza? Bo ja nie a mam 35 prawie Bo co wiedza dwudziestolatki?? Sa kiepskie w lozku i nie znaja sie na modzieDaj spokoj to my jestesmy na topie mimo zmarszczek mimicznych Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 18:03 Cię kocham oxygen normalnie...dzisiaj bynajmniej .Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 18:55 Dzięki, wzajemnie i niech mi która napisze ,że starsza jest ode mnie to mi dobrze będzie i już! Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 18:57 co to za pocieszenie rok w te czy w te. Ggrunt zeby w alkowie czekal na Ciebie zawsze sztywny i gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
mamciakam Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 18:58 nie pocieszę sorki bo mnie sie na 32 obróciło no ale mojemu o cholera na 37 nawet nie pomyslałam Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 19:10 Chyba se życia nie odboirę z powodu tej rocznicy, ale miło wiedzieć, że nie same dwudziestki tu pisują..Najlepszego dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 21:46 brzdękam w szkło na twoją cześć. lutuj lucjan, rznij walenty, bóg się rodzi!!! (gul, gul, gul). Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 21:52 no cóz ma sie co oszukiwac...tylko powoli do deski sie szykować...albo... albo strzelić sobie dziecko...optyka zaraz ci sie zmieni...i kobiety w około jakies młodsze beda... i zamiast o wnukach o dzieciach zacznie sie gadac,,, ja sobie w twoim wieku strzeliłam...dzis jestem młodą mamą 3 latka i w tym roku dopisze sobie 0 za..... i jak patrze na te moje kolezanki równolatki, to jakies stare d... sie z nich zrobiły.. Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Toaścik,poproszę! 19.01.07, 07:54 Bea, dziecko to ja se strzeliłam 17 miesięcy temu i to nie jedno a dwoje! Świadomie całkowicie! Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 21:59 no to ja wypije za twoje zdrowie ZDROWKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Toaścik,poproszę! 18.01.07, 23:45 to i ja o toaścik poproszę bom też dzisiaj rodzona - tyle że w wiek Chrystusowy wkroczyłam czyli magiczne dwie trójki... cały czas młodo się czuję - i czasem zastanawiam czy to nie starcze zdziecinnienie DD Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Toaścik,poproszę! 19.01.07, 07:57 No.. to nie jestem sama.Jak miło! Wszystkiego najlepszego matiusza dla Ciebie i wzsystkich Was kobitki.Dziękuję, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: Toaścik,poproszę! 19.01.07, 08:47 anita masz racje powinni kaczyńscy wstrzymać czas na jakiś czas, też nie moge w to uwierzyć że nagle migło, w dupie mam mądrość, i że wiem co chce w łóżku, wole być głupia i młoda, ale się tak nie da więc musimy udawać że dojrzałe nie skwaśniałe, głowa do góry żeby zmarszczki z szyji nie zdradzały wieku, bu bu bu mi stuknie 35, jak czegoś nie wymyśle, ale napić się za Ciebie napije, tylko poczekam chociaż do południa, Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: Toaścik,poproszę! 19.01.07, 08:49 nieskwaśniałe i szyi żeby było jasne Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Toaścik,poproszę! 19.01.07, 10:04 Święta racja aguskin.Pomyślę o Tobie wieczorem ponieważ dzisiaj dopiero zamierzam się urżnąć.Jak se pomyślę,że w pamiętniku naskrobałam jaka to stara dupa jestem w wieku 22 lat to szlag mnie trafia jaka głupia byłam.Teraz zmądrzałam i prawdę przynajmniej mówię.Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś