andziulec 18.10.08, 13:53 Grzecznie prosze o trzymanie w poniedziałek kciuków za andziulec Idzie na rozmowę w sprawię pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam Re: Zadzwonili!!!! 18.10.08, 14:09 Trzymam mocno prosząc o to samow poniedziałek mam kolejny etap rekrutacji...pracuję co prawda,ale chcę zmienić na dużo lepszą)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola ja bede trzymac najmocniej 18.10.08, 14:32 jako ze ostatnio dostalam swoja wymarzona wiec za Was bede trzymac najmocniej jak umiem.wiem ze dacie radetrzeba tylko mocno chciec i szeroko sie usmiechac.zycze powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andziulec Re: Słabo trzymałyście;) 22.10.08, 11:13 niestety nie przeszłam do kolejnego etapu. Była bardzo liczna konkurencja. Wybierali najlepszych z najlepszych więc pewnie ja do nich nie należę <chlip>. A tak serio to się nie przejmuję tylko działam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Słabo trzymałyście;) 22.10.08, 12:40 Trzymam tym razem. Działaj Andziulec Odpowiedz Link Zgłoś