Gość: KvM IP: *.* 03.02.02, 21:35 Myślimy podobnymi kategoriami.Pozdrawiam.KrisoVelMefistoP.S. Jest tu sporo takich osób (nie tylko YennaM ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MiZ Re: Do MIZ IP: *.* 03.02.02, 22:39 Ciesze sie a juz myslalem, ze jestem unikatem pozdrowienia ode mnie i mojej zony maz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KvM Re: Do MIZ IP: *.* 03.02.02, 22:45 Przez wrodzoną ciekawość zapytam: Kto jest Twoją żoną? (chodzi mi o nicka na e-dziecku) Pozdrowienia wzajemne i uszanowanie dla małżonki KristoVelMefistoPS nas unikatów to nigdy za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiZ Re: Do MIZ IP: *.* 03.02.02, 23:03 Moja zona to tez MiZ ale ZONA.pod tym nickiem nic nie pisala, bo dopiero ja zalogowalem wkurzalo mnie ,ze tylko mi czyta niektore "madre" wypowiedzi i "skomplikowane " problemy , wiec zmusilem ja by zaczela tez sie udzielac Ale pewnie niedlugo sie ujawni, bo ma zadanie domowe, na czas mojego pobytu w delegacji jak nie zobacze jej aktywnosci to "szlaban" na kompa dostanie maz Odpowiedz Link Zgłoś