1handlowy 02.12.09, 15:51 moje dziecko ma 4 i poł miesiąca , dostaje picie z butelki słyszałam że takie dziecko nalezy już uczyć pić z kubeczka , czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misior_biorn Re: kiedy kubeczek 02.12.09, 16:01 Bez przesady z "nalezy". "Mozna" raczej. Jak pije z butelki i nie przeszkadza ci to w karmieniu piersia to moim zdaniem mozesz poczekac jeszcze z miesiac-dwa. Jakby nie pilo z butelki to mysle ze nie ma sensu uczyc butelki, a lepiej kubeczka. Takie moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmonika Re: kiedy kubeczek 02.12.09, 17:51 Ja ma zamiar przyuczać do kubeczka od 4,5 m-cy. Też się zastanawiam czy nie za wcześnie, ale do pracy wracam;( Odpowiedz Link Zgłoś
mad_die a po co picie? 02.12.09, 18:04 Dziecka karmionego piersia sie nie dopaja. Odpowiedz Link Zgłoś
1handlowy Re: a po co picie? 04.12.09, 16:02 mad_die napisała: > Dziecka karmionego piersia sie nie dopaja. > a skąd wiesz że karmie piersią??? a nawet jeśli tak to i tak można dopajac skoro dziecko chce Odpowiedz Link Zgłoś
aadzia21 Re: a po co picie? 04.12.09, 19:27 1handlowy napisała: > a skąd wiesz że karmie piersią??? bo jesteś na forum o karmieniu piersią. Odpowiedz Link Zgłoś