juszaj 01.06.04, 12:39 Czy karmiąc można jeść arbuz? Oczywiście nie mam na myśli całego tylko kilka kawałków:) Za każdym razem kiedy otwieram lodówkę i patrzę na niego to nie mogę się opanować, żeby trochę nie skubnąć!:) Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdamroziuk Re: Arbuz? 01.06.04, 14:47 A masz dziecko podejrzane o alergię? Jak nie, to czego niby nie można jreść karmiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: Arbuz? 04.06.04, 23:00 Mi położna bardzo polecała arbuzy i melony jako delikatne i soczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
kubbik1 Re: Arbuz? 05.06.04, 22:53 witam ja urodzilam Majke w czerwcu i wlasnie zaczynal sie sezon arbuzowy i właściwie do września jadłam arbuzów ile wlezie a dodam , że bardzo mi smakowały:))) po prostu pojedz i zobacz jak dziecko zareaguje ale sądzę zę po arbuzie wiekszych klopotów nie będzie... z owoców radze uważać na cytrusy(uczulają) śliwki oraz winogrona... pozdrówka Magda Odpowiedz Link Zgłoś
krolisia Re: Arbuz? 07.06.04, 13:16 Ja dostalam w szpitalu taka liste z owocami i warzywami polecanymi i niepolecanymi w czasie karmienia.Arbuz nalezal do tych jak najbardziej polecanych poniewaz bardzo rzadko powoduje alergie.Oprocz arbuza na tej liscie byly tez jablka,banany i melony.Reszta owocow jest "podejrzana". Mysle ze mozesz sobie skubnac i to nawet spory kawalek!!! Krolisia Odpowiedz Link Zgłoś