cotomabyc 01.01.07, 10:33 Kupilam na Allegro uzywany laktator Avent Isis. Jest w dobrym stanie ale chciala go - no wlasnie czy moge wygotowac? Raczka jest plastikowa, wkladka silikonowa, - Martwie sie ze sie rozpuszcza. Jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mynia0 Re: jak wyparzyc Avent Isis 01.01.07, 11:58 gotuj bez obaw. nic się tym częsciom nie stanie, silikon się nie rozpuści. ja swój laktator zawsze myłam płynem do naczyń i gotowałam w garze. na sterylizator szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
cotomabyc Re: jak wyparzyc Avent Isis 01.01.07, 12:46 Dziekuje , zaraz wyprobuje. A czy ta "pompka" ssąca to ma byc taka luźna. Myslalam ze to ma bolec a to takie leciutkie (narazie proboalam tylko prze biustonosz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pikolakszpak Re: jak wyparzyc Avent Isis 01.01.07, 12:56 ja też mam ten laktator. Musisz dobrze przyłożyć do piersi to będzie ciągnął, nie mawrt się. Tylko jak będziesz go składać, to dobrze załóż tą gumeczkę na górze, popatrz do instrukcji, tam jest to wytłuszczone. Jak założysz odwrotnie to nie będzie działał. I tez gotuję go w garnku, nic się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś