hana.hula 22.06.08, 07:39 Czy można jeść czereśnie , gdy karmi się piersią? Ja zjadłam kilka i mała ma rozwolnienie . Zastanawiam się , co może być jego przyczyną i tylko te czereśnie przychodzą mi na myśl . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaeira Re: czereśnie 22.06.08, 09:20 A co to dokładnie znaczy rozwolnienie? I jakie zwykle są kupki? Odpowiedz Link Zgłoś
hana.hula czereśnie 22.06.08, 12:46 Młoda( 15 miesięcy) na ogół robi 1-2 kupki stałe dziennie , teraz od 2 dni 4 kupki, wodniste , zielone , o zapachu sfermentowanego kefiru . Odpowiedz Link Zgłoś
czupurek23 Re: czereśnie 22.06.08, 18:29 Ja wcinam czereśnie na potęgę a mój mały robi kupki raz na kilka dni. To chyba nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
londine Re: czereśnie 22.06.08, 19:44 U mnie po czereśniach ból brzuszka, płacz i znowu kupka za kupką. Przestałam je jeść. A nie było za to problemu z truskawkami. Malutka ma 9,5 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskakarolina Re: czereśnie 23.06.08, 07:58 Mówią że czereśnie powodują bóle brzuszka u maluszków ale myślę że to nie jest reguła.Ja boję się spróbować chociaż uwielbiam ale za to wcinam truskawki,mniam. A te kupki to może być własnie reakcja na czereśnie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: czereśnie 23.06.08, 09:30 Śmiem wątpić, żeby klka czereśni zjedzonych przez mame mogło wywołać taki efekt u tak duzego dziecka... co innego jak by to był noworodek... Ja bym winowajcy kupek szukała raczej wśród czegoś co mała zjadła. Mój 15-miesięczniak sma opycha się czereśniami ( i to często z pestkami ;P) i nic mu nie jest Odpowiedz Link Zgłoś