Dodaj do ulubionych

czy warto iść do wróźki???

23.04.04, 10:26
witam tak się zastanawiam czy warto udać się do wrózki? Mąż odszedł, zostawił
mnie z dzieckiem, ja jestem bez pracy i każdego dnia tracę nadzieję i ginie
miłość..... a miało być tak cudownie.
Nigdy nie byłam u wróżki z jednej strony chciałabym a z drugiej się boję -
poradżcie koleżanki...

gosia mama Mai 1,8 m-cy
Obserwuj wątek
    • carri Re: czy warto iść do wróźki??? 23.04.04, 10:49
      Ja bylam u bardzo znanej warszawskiej wrozki. Ponoc sporo politykow zasiega u
      niej rady. Moja kolezanka byla u niej kilka razy i bardzo ja chwalila: ze tak
      wszystko wie sama.
      Moje wrazenie jest zupelnie inne. Po pierwsze, sporo informacji zwinnie ode
      mnie wyciagnela i na ich podstawie cos mi mowila. Po drugie, to co powiedziala
      bylo bardzo ogolne i moze sie kazdemu sprawdzic, jak np. ze moja mama ma
      klopoty ze zdrowiem (a kto w tym wieku ich nie ma?). Po trzecie, to co mi
      powiedziala nowego wcale sie nie sprawdzilo. Stwierdzila, ze musze sie leczyc,
      bo bede miala klopoty z zajsciem w ciaze, a zaszlam przy pierwszej mosliwej
      okazji i zupelnie wbrew kalendarzykowi (pare dni po owulacji). Teraz jak glupia
      mysle, ze moze cos w tym bylo i boje sie, ze strace dziecko.
      Wniosek: nie warto!!!!
    • roma52 Re: czy warto iść do wróźki??? 23.04.04, 11:39
      Gosia a co u Ciebie?
      Przestałaś się odzywać, wszystko ok?
      Roma
      • gosik771 Re: czy warto iść do wróźki??? 27.04.04, 18:40
        cześć słoneczko,
        jestem ale dostała drugiego potężnego kopa od życia i zastanawiam się co
        jeszcze mnie spotka???/ no co !!!!

gosia
        ps. będziemy w kontakcie dobrze??
        ps2. a co u ciebie????
    • namaste Re: czy warto iść do wróźki??? 23.04.04, 16:02
      Sa takie kobiety, ktorym odradzam, sa takie, ktorym sama daje nr telefonu do
      wrozki. odwiedzam ja raz na rok, czasem raz na dwa lata od 7 lat. czasem sama z
      tego sie smieje. no bo czy ona moze mnie uszczesliwic? tego na pewno nie moze
      ale moze mnie uspokoic. i zawsze taka wychodze od niej - spokojna i wyciszona.
      nawet jesli powie cos nie po mojej mysli to jestem spokojna. poza tym czasem
      mowi o czyms na co ja nie zwracam uwagi a moze powinnam. Pamietam jak jednej z
      moich kolezanek wywrozyla, ze spotka faceta na turkusowym motorze. smiala sie
      do rozpuchu. dwa lata pozniej wziela slub z facetem na turkusowym motorze. i
      troche sie boi bo ta sama wrozka powiedziala, ze czeka ja ...trudny rozwod. no
      coz tak jak powiedzialam nie zawsze mowia cos po naszej mysli. sa tacy, ktorzy
      wierza ze potem podswiadomie sobie to cos wmawiamy i tak sie dzieje. nie wiem
      jak jest. ja wierze w przeznaczenie i w to ze i tak nie zmianie tego co mi
      pisane. chociaz jak twerdzi Bogna - wrozka do ktorej chodze - mozna wplynac na
      swoj los. dlatego czasem ostrzega, doradza. powiedziala, ze nastepnym razem mam
      przyjsc w 2005. czy sprawdza sie to co mowi? tak, nie mowi niczego ogolnego -
      same konkrety. tak jak napisalam wczesniej ja glownie chodze tam bo mnie to
      uspakaja - jedni chodza na joge, inni na masaze czy do psychologa a ja do
      Bogny smile poza tym jesli to uczucie w Tobie bedzie bardzo silne, i bedzie to
      wlasciwy czas to i tak pojdziesz predzej czy pozniej. nie rob nic na sile bo to
      moze tylko pogorszyc sprawe.
      pozdrawiam i zycze samych dobrych kart smile
      magda
      • gosik771 Re: czy warto iść do wróźki??? 27.04.04, 18:38
        cześć dzięki za porady ale tak to we mnie siedzi że chciałabym pójść.... czy
        mozesz mi podac namiar do twojej pani wróźki? chciałąbym być spokojna a nawet
        jak mi powie że umrę za dwa ni to coś jeszcze dobrego przez te dwa dni będę
        mogła zrobić. Ja mam dziecko i robię to dla niej

pozdrawiam gosia
      • kotqa84 Re: czy warto iść do wróźki??? 13.05.04, 14:54
        Czy znacie jakąs wróźke z Trójmiasta niedługo chce sie wybrać aby zasięgnąć
        porad.Prosze o kontakt

Pozdrawiam
    • joanna.luczynska Re: czy warto iść do wróźki??? 24.04.04, 21:45
      Ja kiedyś byłam u wróżki... jeszcze w liceum i teraz boję się nadejścia
      trzydziestych urodzin wink Wróżka powiedziała mi, że czeka mnie daleka podróż, że
      pojawienie się mężczyzny w mundurze zepsuje mi życie i że umrę przed ukończeniem
      trzydziestki. Pierwsze dwa się sprawdziły (po maturze wyjechałam do Stanów, a z
      tym mundurowym, to ojciec Mattiego jest żołnierzem i zapomniał że ma dziecko), a
      na trzecie muszę poczekać jeszcze ponad cztery lata.
      Ale tak naprawdę to nie radzę korzystania z takich usług, bo nawet jeśli
      "wróżka" mówi prawdę, to czy naprawdę chcesz wiedzieć?
      • magdapol75 Re: czy warto iść do wróźki??? 28.04.04, 00:27
        Podobno wrozka nigdy nie podaje daty smierci??!! ciekawe!
        Bylam u wrozki i musze powiedziec ze o przeszlosci powiedziala mi tak jak bylo
        (nic ode mnie nie wyciagnela,tylko imie i date urodzenia) i przyszlosc tez sie
        sprawdzila,tak mi wywrozyla daleka podroz (RPA) i powrot ze zlamanym sercem i
        takie tam inne.
        Tez mowila ze przyszlosc mozna zmienic,(znajac ja od wrozki) wiec kiedy
        powiedziala mi o tej podrozy,dobrze wiedzialam ze tak bedzie (bo nie raz zlamal
        mi serce),a jednak pojechalam,glupia,w drodze powrotnej pomyslalam ze Wiga
        jednak wie co mowi!
        Ciekawe jest to ze moja kuzynka poszla do tej samej wrozki,dwa tygodnie po
        mnie,Wiga nie wiedziala ze jestesmy rodzina,a niektore fakty dotyczace
        przeszlosci naszej rodziny powiedziala nam obu.
        Takze jesli jest to wrozka polecana to namawiam,zastrzez tylko ze nie chcesz
        wiadomosci o smierci,skoro jak napisala joanna.luczynska niektore wrozki podaja
        takie info.

~~~ magda mama nel ~~~
        Nelcia
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=8176511&a=11097384
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11134529&a=11136751
        • gosik771 Re: czy warto iść do wróźki??? 28.04.04, 13:03
          hej dzięki za info , zatem poproszę o info i nr tel do tej wróźki. A smierci
          się nie boję .... zaczełam kochać życie ....

gosia
          suselka@wp.pl
    • carri Re: czy warto iść do wróźki??? 28.04.04, 13:38
      Kurcz, to ja pierwsza napisalam, ze nie warto isc, ale te Wasze posty zaczely
      mnie przekonywac, ze moze trafilam do zlej lub moze nie zrozumialam dobrze, co
      mowi. Moze podasz mi swoja? Kto wie, moze sie znow odwaze, bo wciaz jestem na
      zakrecie i znikad pomocy i dobrej rady.
    • carri Re: czy warto iść do wróźki??? 28.04.04, 13:38
      Kurcze, to ja pierwsza napisalam, ze nie warto isc, ale te Wasze posty zaczely
      mnie przekonywac, ze moze trafilam do zlej lub moze nie zrozumialam dobrze, co
      mowi. Moze podasz mi swoja? Kto wie, moze sie znow odwaze, bo wciaz jestem na
      zakrecie i znikad pomocy i dobrej rady.
    • kropkaa1 Re: czy warto iść do wróźki??? 28.04.04, 15:40
      Dziewczyny bardzo proszę podajcie mi jakiś namiar na te Wasze sprawdzone
      wróżki. Nie bardzo wiem jak napisać do Was na maile!
      Bardzo chcialabym iść do wróżki i posluchać co mnie jeszcze czeka.

będę bardzo wdzięczna

kropka
      • magdapol75 Re: wrozka Wiga 28.04.04, 18:03
        Nie wiem skad Wy jestescie,Wiga mieszka w Warszawie,jej telefon to:
        831 62 92,adres juz ona Wam poda.
        PS nie wiem czy ten numer tel. jest akyualny,bylam u niej z 5 lat temu.
        Pozdrawiam
        • gosik771 Re: wrozka Wiga 29.04.04, 17:10
          hej Magda,
          wielkie dzięki za pomoc, myslę że po weekendzie majowym postaram się wybrać do
          wróżki ..... bo chcę wiedzieć a śmierci się nie boję ..

gosia
          życzę wam wszystkim świętego spokoju .... i mniej zmartwień
          • ewa-r Re: wrozka Wiga 29.04.04, 20:07
            Gosik, podaj i mi
            ja też jestem za zakręcie życiowym
            mąż mnie zostawia, z dwójką małych dziecfi
            może rzeczywiście poszłabym do dobrej wrózki
            Ewa
            • gosik771 Re: wrozka Wiga 30.04.04, 10:44
              ewcia,
              ja skorzystam z wróźki Wilga tak jak poradziły mi dziewczyny powyżej.... boję
              się ale i tak pójdę bo chcę wiedzieć ile jeszcze kopów od życia dostanę.

Ewcia może się spotkamy zawsze razem raźniej możemy sobie pomóc...

gosia
              • gosik771 Re: wrozka Wiga 30.04.04, 10:49
                wróżka Wiga, 831-62-92 sprawdzę po weekendzie majowym

jestem już przekonana aby pójść

całuski dla Was wszystkich
                gosia
                • namaste wrozka Bogna 01.05.04, 17:35
                  Czesc dziewczyny
                  Wrozka o ktorej Wam pisalam mieszka w Tychach, jej nr tel: ( 0 32) 217 33 00,
                  zawsze tez mozecie wybrac sie na targi medycyny naturalnej, tam jest wrozek od
                  groma, duzo znanych nazwisk. W Katowicach co roku odbywaja sie takie targi w
                  GCK. Poza tym w Katowicach jest Centrum Medycyny i Psychoterapii ul. Kosciuszki
                  19, tel. 25 70 839. Warto tam zapytac o wrozki i jasnowidzow bo oni maja
                  namiary na ludzi godnych polecenia. Plusem targow jest takze to ze mozna
                  poszukac tam czegos dla siebie. Bo tak jak wam pisalam ktos chodzi do
                  psychologa, ktos uprawia joge a jeszcze ktos inny moze sie wyciszyc chodzac do
                  wrozki. Moze reiki lub masaze tybetanskie?? kto wie co przyniesie spokoj
                  wlasnie wam. Podaje Wam jeszcze jedno nazwisko: David Harkeley. Nie jest to
                  wrozka ale astrolog i do tego kobieta. Jedna z najlepszych w tej dziedzinie. I
                  Joanna Stawinska jest spec. od tarota.
                  Pozdrawiam Was
                  magda
                  • magdapol75 Re: wrozka Wiga 08.05.04, 15:15
                    gosik771 i co bylas u Wigi??? jestem strasznie ciekawa!!
                    Pozdrawiam Magda
                    • gosik771 Re: wrozka Wiga 08.05.04, 19:08
                      cześć Magda,
                      jeszcze nie byłam ale myślę aby się wybrać.... jak będę to napiszę co i jak

pozdrawiam
                      gosia
                      • ewa-r Re: wrozka Wiga 11.05.04, 10:53
                        gosik chętrnie bym się wybrała ...
                        kiedy idziesz, czy wiesz ile kosztuje wizyta?
                        • cynamoon6 Re: czy warto isc do wrozki 11.05.04, 17:37
                          Ja czasem stawiam sobie sama tarota. Mam karty ponad 10 lat. Rzadko po nie
                          siegam, ale jak sie zaczelo walic moje malzenstwo, katowalam sie kartami w
                          kolko. Zaswze wszytsko mi sie sprawdza. Nie chcilam wierzyc w to co wychodzilo
                          od pol roku, a jednak.
                          Ostatnio dostalam namiar na bardzo milego starszego pana tarociste i chyba sie
                          wybiore, bo sama wroze dosc ogolnie. No i chcialam choxciaz raz w zyciu pojsc
                          do fachowca wink))
                          Mysle, ze warto. Ale nie do pierwszej lepszej wrozki. Wrozka, ktora mowi,
                          kiedys umrzesz i tym podobne nie ma pojecia o etyce, takie trzeba omijac z
                          daleka.
                          Staram sie traktowac takie rzeczy z przymruzeniem oka i bardziej sklaniam sie
                          ku teorii C. G. Junga, ktory twierdzil, ze tarot to nie zjawisko
                          nadprzyrodzone, ale raczej kontakt z nasza podswiadomoscia, zdolonosciami
                          ludzkiego umyslu jeszcze nie poznanymi, bo wyciagamy karty takie, jak moment
                          naszego zycia w ktorym sie znajdujemy.
                          • ewa-r Re: czy warto isc do wrozki 12.05.04, 08:15
                            a czy jesteś z Warszawy?
                            • cynamoon6 Re: czy warto isc do wrozki 12.05.04, 15:28
                              Niestety nie, chociaz bardzo bym chciala smile
                              Jestem z Lublina.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka