maminka_wiktorynki pęcło mu się:) 22.06.06, 15:07 od nadmiaru wrażeń eksplodował. albo może, mamuśki się dorwały i mu pomogły eksplodować za te wszystkie czułości forumowe Odpowiedz Link Zgłoś
roksana216 Re: pęcło mu się:) 22.06.06, 15:30 Pisalam z nim maile i w sumie nie jest taki straszny. Taki ma po prostu sposob bycia, wiem o tym, ze jest wulgarny ale daje cenne rady. Poza tym jest ingeligentny. Nie tesknie za nim , ale jestem zaskoczona, ze juz sie nie udziela na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
anka611 Re: pęcło mu się:) 22.06.06, 19:41 napisal, ze juz nie bedzie pisal.....i dotrzymal slowa Odpowiedz Link Zgłoś
sar36 Re: pęcło mu się:) 22.06.06, 21:31 A mnie się wydawało, że dzisiaj coś napisał. I nawet się ucieszyłem Odpowiedz Link Zgłoś
redtower ja nie wiem po co wogóle ten temat... 22.06.06, 21:46 po co na forum Samodzielnych mam taki post? Pan Labomba był... nie ma go i dobrze... co to ma być? post dotyczacy uwielbienia dla jakiegoś tam gościa? WYKASOWAĆ TEN POST! Odpowiedz Link Zgłoś
roksana216 do redtower 23.06.06, 06:46 Ale czy ktos napisal , ze go uwielbia?! Nie przypominam sobie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
redtower Re: do redtower 23.06.06, 07:11 To nie ma znaczenia co tu jest napisane... ten post po prostu nie powinien naleźć się na forum i tyle... Pozdrawiam, Towerek Odpowiedz Link Zgłoś
wrogowska Re: do redtower 23.06.06, 10:33 Dlaczego zaraz kasować?Bo był inteligentniejszy od Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
roksana216 Re: do redtower 23.06.06, 11:19 Z tego co wiem, posty kasuje się wtedy kiedy naruszają one zasady regulaminu, są wulgarne, obrażają czyjąś godność. Tutaj natomiast żadna zasada nie została naruszona więc po co go usuwać?!. Pozdrawiam. Roksana Odpowiedz Link Zgłoś
redtower ...KUPIĘ MOTOR.... 24.06.06, 09:42 Czyli w standardzie jest wpisywanie postów niedotyczących tematów forum??? W takim razie... "KUPIĘ TANIO MOTOR TURYSTYCZNY MOŻE BYĆ SUZUKI ALBO HONDA, NAJLEPIEJ 500-TKA. WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZE O INFORMACJĘ NA MAILA" Towerek Odpowiedz Link Zgłoś
pelagaa Re: do redtower 23.06.06, 23:02 > Bo był inteligentniejszy od Ciebie? Buchahahahahah Wlasnie po wykazaniu sie swoja ynteligencja pewnego pieknego wieczora zniknal byl w obloku wstydu ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
redtower Re: do redtower 24.06.06, 09:38 Przepraszam... ale o jakiej inteligencji mówimy? I przez kogo opisanej? A może o testach na IQ z lat 20-stych?..hehe... Na początek wrogowska... dowiedz się o czym piszesz...może wtedy poromawiamy... I proszę... nie porównuj ludzi skoro ich nie znasz... nie za dobrze to o Tobie świadczy... Towerek Odpowiedz Link Zgłoś
roksana216 :) 24.06.06, 18:14 Czy ta kłótnia, dogryzanie sobie nawzajem ma jakis sens? Chyba nie. Bylam tylko ciekawa co dzieje sie z LaBomba. Nie wiedzialam, ze tak sie to wszystko potoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
redtower Re: :) 24.06.06, 19:18 ) A ja wiedziałam... Dlatego prosiłam o wykasowanie bo nic to do naszego forum nie wnosi... Pozdrawiam, Towerek Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Hehehe:))) 25.06.06, 21:46 Moze i go nie ma, ale duch jego "wiecznie żywy"! Od razu pokłóciłyscie o "niego". Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
kini_m Re: Hehehe:))) 27.06.06, 22:53 natasza39 napisała: > Moze i go nie ma, ale duch jego "wiecznie żywy"! > Od razu pokłóciłyscie o "niego". Ale jaja! Niezbadane są wyroki boskie. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kini_m Re: Hehehe:))) 27.06.06, 22:56 natasza39 napisała: >ale duch jego "wiecznie żywy"! A ja lubię duchy. W wakacje będę pracował wśród duchów, hihi. Ale najlepsze są takie duchy, ktore wyłażą zza ściany)) (np duch exi Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: Hehehe:))) 28.06.06, 12:02 kini_m napisał: > natasza39 napisała: > >ale duch jego "wiecznie żywy"! > > A ja lubię duchy. W wakacje będę pracował wśród duchów, hihi. > Ale najlepsze są takie duchy, ktore wyłażą zza ściany)) (np duch exi Albo twój duch, kini! Nie żebym Ci źle zyczyła, ale juz myślałam, ze umarłes, a tu prosze jaki "cameback"! A moze to Twój duch? Odpowiedz Link Zgłoś