myszka50 28.11.04, 22:23 czy dajecie swoim maluchom flipsy kukurydziane, od jakiego miesiąca można je podawac dziecku, i jak wygląda sprawa z bananem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ministrowa Re: flipsy kukurydziane 28.11.04, 22:30 Ja flipsy dałam pierwszy raz jak córa miała 5 miesięcy, bardzo je lubi chrupać ale lubi też sie nimi poprostu bawić.U mnie zdają egzamin na spacerku w wózku mała coś musi mieć w rączce więc flipsiki jak najbardziej. Banana dałam jak córa miała 6 miesięcy i najpierw dawałam takiego rozgniecionego na tarce ( lub widelcem) lub dodaję do deserków.Pozdrawiam i życzę mądrego ekserymentowania z jedzonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mascarbone Re: flipsy kukurydziane 29.11.04, 09:37 Mój synek podobnie jak córka kolezanki - 5 i 6 mc. Bruno lubi i jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniczek1 Re: flipsy kukurydziane 29.11.04, 07:49 Flipsy od 7-go miesiaca a banan od 8. Ale przypuszczalnie mozna wczesniej. Polecam flipsy- moja mala bardzo je lubi i dzialaja nawet jako uspokajacz przy marudzeniu. A przy okazji uczy sie ze czasami cos trzeba w buzi "pomielic" Pozdrawiam Ania i Pati (22.03.2004) Odpowiedz Link Zgłoś