Dodaj do ulubionych

Jaki kojec ?

10.06.05, 20:56
Chcemy w przyszlym tygodniu naszemu synkowi kupic kojec. Jaki wedlug was jest
najlepszy, jaki sie najlepiej sparwdzil? Lepiej chyba wybrac kwadratowy niz
prostokatny co? Jak myslicie? Npaiszcie tez czy wasze dzieci lubia siedziec w
kojcu? Czy kladziecie tam na podloge jeszcze kocyk, czy kolderke?
Obserwuj wątek
    • kasiaolga Re: Jaki kojec ? 10.06.05, 21:57
      My mamy od tygodnia z hakiem kojec turystyczny Miko, wymiary 104x79. Olga lubi w
      nim leżeć, a najważniejsze, że jest na tyle szeroki, że mieści się w nim
      wpoprzek i może się turlać. Jak było gorąco, to kładłam na podłodze takie zwykłe
      prześcieradło płócienne, żeby było jej chłodniej, a teraz już nic. Dodatkowo na
      wyposażeniu jest wkładka do podnoszenia dna, dla mniejszych dzieci i przewijak.
      Z resztą możesz obejrzeć ten kojec na www.baby.com.pl w dziale
      mebelki>łóżeczka turystyczne. Generalnie nie wiem jak z trwałością, bo mam go za
      krótko, ale pod względem funkcjonalności jestem zadowolona.
    • quuzka Re: Jaki kojec ? 10.06.05, 23:30
      Cześć!
      Kupiliśmy kojec w sklepie internetowym "Adaś", kwadratowy,96x96x70. Nasz Kubuś za długo w nim nie chce przebywać, mimo to kojec bardzo się przydaje, można powiedzieć, że jest to najbezpieczniejsze miejsce w domu. Podłogę kojca wyścielam kocem, sadzam maluszka i daje mu zabawki. Teraz jest na etapie podciągania się do pozycji stojacej i wtedy obserwuje wszystko wokół. Czasami tez Kubuś w kojcu śpi. Kojec przydaje sie też nam w ogrodzie. Jedyna wada tego kojca jest to, że nie mieści sie w samochodzie osobowym, ale w smochodach typu combi - na pewno dałoby radę go przetransportować.
    • renata28 Re: Jaki kojec ? 11.06.05, 00:56
      My kupiliśmy duży kwadratowy Bebe comfort. Niczego na podłogę nie kładziemy, bo
      odkąd mała nabrała umiejetności wstawnia, to byłoby niebezpieczne, zresztą
      podobnie jak przy raczkowaniu (możliwość poślizgnięcia się).
      • grzalka Re: Jaki kojec ? 11.06.05, 07:42
        My mamy Atri, 105x105, bardzo kolorowy i składany jak łóżeczko turystyczne- tzn.
        w torbę. Bardzo to wygodne. Na podłoge nic nie kładziemy.
      • grzalka Re: Jaki kojec ? 11.06.05, 07:42
        ARTI nie atri.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka