sdff1 28.09.05, 14:01 kiedy wyszłyście na pierwszy spacer z dzieckiem i na jak długo? (zakładając ciepłą pogodę letnią) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatakat Re: pierwszy spacer 28.09.05, 14:05 Urodziłam 25 czerwca, na pierwszy spacer wyszłam dziewiątego dnia chyba na około 2 godziny. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: pierwszy spacer 28.09.05, 14:40 urodziłam majusie w czwartek dwa tygodnie temu, a na pierwszy spacer (3 godz.) wyszliśmy po tygodniu. dlatego tak póxno, bo mialam zapalenie oskrzeli. pominęliśmy sobie też etap wietrzenia (niech Bóg mi przebaczy)), no ale pogoda jest letnia )) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: pierwszy spacer 28.09.05, 14:59 od razu, tego dnia, ktorego wrocilam ze szpitala. Nie wiem po co przetrzymywac dziecko w domu, latem, przy pieknej pogodzie. Moja starsza corka urodzila sie w polowie lutego, zima, miala tydzien gdy wyszla na pierwszy spacer. I jest na dworzu codziennie, nawet w deszcz. Nie miala dotad nawet lekkiego katarku. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: pierwszy spacer 28.09.05, 15:11 urodziłam w maju,było ładnie na spacerze byliśmy po ok 5 dniach,wyszlibysmy nawei wczesniej,ale bolało mnie po porodzie w kroczu.nie ma co trzymac dzieci w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: pierwszy spacer 28.09.05, 17:54 a czemu zakladajac ciepla pogode? co mialyby powiedziec matkli ktore rodza zima czekac do wiosny czy lata? bzdura... byle nie bylo bardzo zimno ubrac malucha odpowiednio i chociaz na pol godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: pierwszy spacer 28.09.05, 18:11 Ja wystawilam na balkon wozek jak mały mial 4 dni,pierwszy spacer jak mial tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
guruburu Re: pierwszy spacer 28.09.05, 19:09 cztery dni, w ostatnią niedzielę na wybory )) A w szpitalu otwierałam okno, wiec to chyba się liczy jako wietrzenie Odpowiedz Link Zgłoś