Dodaj do ulubionych

pierwszy spacer

28.09.05, 14:01
kiedy wyszłyście na pierwszy spacer z dzieckiem i na jak długo? (zakładając
ciepłą pogodę letnią)
Obserwuj wątek
    • beatakat Re: pierwszy spacer 28.09.05, 14:05
      Urodziłam 25 czerwca, na pierwszy spacer wyszłam dziewiątego dnia chyba na
      około 2 godziny.

Beata
    • bomba001 Re: pierwszy spacer 28.09.05, 14:40
      urodziłam majusie w czwartek dwa tygodnie temu, a na pierwszy spacer (3 godz.)
      wyszliśmy po tygodniu. dlatego tak póxno, bo mialam zapalenie oskrzeli.
      pominęliśmy sobie też etap wietrzenia (niech Bóg mi przebaczysmile)), no ale
      pogoda jest letnia smile))
    • coronella Re: pierwszy spacer 28.09.05, 14:59
      od razu, tego dnia, ktorego wrocilam ze szpitala. Nie wiem po co przetrzymywac
      dziecko w domu, latem, przy pieknej pogodzie. Moja starsza corka urodzila sie w
      polowie lutego, zima, miala tydzien gdy wyszla na pierwszy spacer. I jest na
      dworzu codziennie, nawet w deszcz. Nie miala dotad nawet lekkiego katarku.
      • alicia83 Re: pierwszy spacer 28.09.05, 15:11
        urodziłam w maju,było ładnie na spacerze byliśmy po ok 5 dniach,wyszlibysmy
        nawei wczesniej,ale bolało mnie po porodzie w kroczu.nie ma co trzymac dzieci w
        domu.
        • patyczako Re: pierwszy spacer 28.09.05, 17:54
          a czemu zakladajac ciepla pogode? co mialyby powiedziec matkli ktore rodza zima
          czekac do wiosny czy lata? bzdura... byle nie bylo bardzo zimno ubrac malucha
          odpowiednio i chociaz na pol godziny...
          • aniapatryk Re: pierwszy spacer 28.09.05, 18:11
            Ja wystawilam na balkon wozek jak mały mial 4 dni,pierwszy spacer jak mial
            tydzien
    • guruburu Re: pierwszy spacer 28.09.05, 19:09
      cztery dni, w ostatnią niedzielę na wybory smile))
      A w szpitalu otwierałam okno, wiec to chyba się liczy jako wietrzenie smile
      • kama755 Re: pierwszy spacer 29.09.05, 09:36
        po tygodniu, na godzinkę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka