joanna77 30.12.05, 21:52 Co moze być powodem stękania i przebierania nóżkami. Córcia ma 3 tygodnie i karmię ją bebiko 1 i piersią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia29 Re: trzy tygodnie i stękanie 30.12.05, 21:55 kolka, zaparcia, albo dłuższe robienie kupy (chodzi mi o proces robienia - że wkłada w to duzo wysiłku) Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: trzy tygodnie i stękanie 30.12.05, 21:55 oj może byc kolka - daj herbatki Plantex lub jakieś kropelki na kolki , powinno troszkę pomóc , pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
niunia64 Re: trzy tygodnie i stękanie 31.12.05, 00:46 Po co bebiko jak masz pierś? Dziwne dla mnie, ale nieważne. Moze mieć wzdęty brzuszek, spróbuj kropelek Espumisa, są noby od 1 miesiąca, ale lakarze zalecaja troszke mniejsza dawkę, ja dawalam mojej 3 tyg. lalce i poprutała, masuj tez brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: trzy tygodnie i stękanie 31.12.05, 10:53 Gazy albo zaparcia. Na gazy: -planteks -espumisan a po 1 mś grippe water,bobotic, infakol. Póki nie pręży się i nie płacze w określonych godzinach przerażająco to jeszcze nie jest kolka( myli się ją z gazami). Kolki serdecznie nie życzę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: trzy tygodnie i stękanie 31.12.05, 12:41 Nasz stękał codziennie o 5-ej rano i to tak, że nie dało się spać. Kładliśmy go na brzuch i momentalnie przechodziło. Odpowiedz Link Zgłoś