kaasik4 Ups enter !!! 20.09.06, 23:32 Mam pytanie. Powolutku myślę o powrocie do pracy i chciałabym kupić laktator. Jest ich jednak sporo i naprawdę mam mętlik w głowie jakiej firmy wybrać. Mamusie, które korzystały z laktatorów bardzo proszę o pomoc. Bardzo cenne będą dla mnie wasze opinie. Z góry dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Czemu elektryczny? 20.09.06, 23:37 Czemu zaraz elektryczny? Ja mam ręczny Avent Isis i bardzo go sobie chwalę, ściąga błyskawicznie, jest wygodny, poręczny, a do tego pasuje do całego systemu Aventa - butelki, pojemniki i takie tam. Jest tańszy niż elektryczne. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewasob75 Re: Ups enter !!! 22.09.06, 23:59 Czesc! A wiec ja uzywalam i elektrycznego i recznego.Moja corcia byla operowana zaraz po porodzie wiec sciagalam pokarm co 3 godz, zeby utrzymac laktacje- wypozyczylam sobie z apteki (mieszkam we Wloszech i tu sie wypozycza) elektryczny firmy MEDELA taki zolty-super sciagal, szybko i pasowal do butelek ze szpitala, poza tym w nocy niezawodny. Potem jak juz mala nauczyla sie ssac to kupilam sobie ten z Aventu-sciagalam, bo mialam duzo pokarmu i oddawalam wczesniakom do szpitala. Tez go sobie chwale aczkolwiek sciaga sie nieco dluzej niz tym elektrycznym. Musisz ocenic ile masz pokarmu i czasu...Elektryczny stymuluje bardziej i szybciej sciaga!powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurrrr Re: Elektryczny laktator 22.09.06, 22:32 Medela mini electric- polecono mi w szpitalu i jestem zadowolona. Wady: drogi 280 pln i głośny (mój kot szaleje jak go usłyszy i musze zamykać sie w łazience) Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: Elektryczny laktator 22.09.06, 22:56 Medela Mini Elektic, kupiłam za 240zł. Jestem zadowolona, choć przyznam, że głośny Odpowiedz Link Zgłoś