Dodaj do ulubionych

Elektryczny laktator

20.09.06, 23:26
Mam
Obserwuj wątek
    • kaasik4 Ups enter !!! 20.09.06, 23:32
      Mam pytanie. Powolutku myślę o powrocie do pracy i chciałabym kupić laktator.
      Jest ich jednak sporo i naprawdę mam mętlik w głowie jakiej firmy wybrać.
      Mamusie, które korzystały z laktatorów bardzo proszę o pomoc. Bardzo cenne
      będą dla mnie wasze opinie. Z góry dzięki za rady.
      • dorianne.gray Czemu elektryczny? 20.09.06, 23:37
        Czemu zaraz elektryczny? Ja mam ręczny Avent Isis i bardzo go sobie chwalę,
        ściąga błyskawicznie, jest wygodny, poręczny, a do tego pasuje do całego
        systemu Aventa - butelki, pojemniki i takie tam.
        Jest tańszy niż elektryczne.

Polecam! smile
      • ewasob75 Re: Ups enter !!! 22.09.06, 23:59
        Czesc! A wiec ja uzywalam i elektrycznego i recznego.Moja corcia byla operowana
        zaraz po porodzie wiec sciagalam pokarm co 3 godz, zeby utrzymac laktacje-
        wypozyczylam sobie z apteki (mieszkam we Wloszech i tu sie wypozycza)
        elektryczny firmy MEDELA taki zolty-super sciagal, szybko i pasowal do butelek
        ze szpitala, poza tym w nocy niezawodny. Potem jak juz mala nauczyla sie ssac
        to kupilam sobie ten z Aventu-sciagalam, bo mialam duzo pokarmu i oddawalam
        wczesniakom do szpitala. Tez go sobie chwale aczkolwiek sciaga sie nieco dluzej
        niz tym elektrycznym. Musisz ocenic ile masz pokarmu i czasu...Elektryczny
        stymuluje bardziej i szybciej sciaga!powodzenia!
    • kocurrrr Re: Elektryczny laktator 22.09.06, 22:32
      Medela mini electric- polecono mi w szpitalu i jestem zadowolona. Wady: drogi
      280 pln i głośny (mój kot szaleje jak go usłyszy i musze zamykać sie w łazience)
    • lisabette Re: Elektryczny laktator 22.09.06, 22:56
      Medela Mini Elektic, kupiłam za 240zł. Jestem zadowolona, choć przyznam, że
      głośny wink
      • kaasik4 Re: Elektryczny laktator 23.09.06, 23:05
        Wielkie dzięki dziewczyny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka