mama.czarka 17.11.08, 18:03 Czy podajecie swoim dzieciom te nowe kaszki? Czy im zasmakowały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wioleta78 Re: kaszki bebilon 26.11.08, 10:45 Witam! Bardzo jestem ciekawa, jak te kaszki smakują, ale jeszcze bardzie, gzie można je dostać??? W informacji odnośnie tych kaszek podano, że są dostępne w sklepach Tesco, Carrefour i chyba ( nie jestem pewna) Auchan. Wczoraj mój mąż szukał w Warszawie, ale niestety nie zdobył kaszki. Może ktoś wie, gzie napewno są w sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_kep Re: kaszki bebilon 26.11.08, 10:59 Heja, mój mały jada te kaszki i bardzo je lubi. Ma teraz 6 m-cy. Mój mąż kupił je na Targówku w M1 w Realu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
caro_lina78 Re: kaszki bebilon 26.11.08, 11:11 ja je nostatnio widziałam w Rosmanie w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1775 Re: kaszki bebilon 26.11.08, 21:34 Są pyszne, mój synek je te kaszki bardzo mu smakują. Ja kupuję w Carrefourze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasienka1981_2 Re: kaszki bebilon 10.12.08, 12:31 www.bebilon.com.pl/Kaszki-Bebilon/Znajdz-swoj-sklep Odpowiedz Link Zgłoś
niesia22 Re: kaszki bebilon 26.11.08, 23:17 jak kupiłam jedną pod tytułem soczyste owoce...jest baardzo słodka jak wszystkie inne kaszki(jedynie hippa są mniej słodkie)a smaku owoców trudno się doszukać...raczej nie kupię więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
radekp9 Re: kaszki bebilon 09.12.08, 21:01 Delikatnie mówiąc jakaś lipa te kaszki... strasznie wodniste. Niby smakują dziecku (ale moja wszystko je), ale konsystencja mleka. I słodkie fakt. Raczej uważam je za porażkę . Niska jakość, wysoka cena. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: kaszki bebilon 10.12.08, 12:24 nie daje i nie dam żadnych kaszek żadnej marki słodkie to i paskudne.kleik ze świeżymi owocami to jest to bez sztucznych aromatów...widział ktoś malinki w proszku??? Odpowiedz Link Zgłoś
monisia.k1 Re: kaszki bebilon 11.12.08, 20:54 my kupiliśmy w auchan wola park (powyżej 8zł), widziałam też w rosmanie nie Górczewkiej (powyżej 10zł:o) no i potwierdzam wodnista konsystencja, słodkie, mój maluch rósł na bebilonie więc byłam zachwycina, że powstały kaszki, ale raczej zrezygnuje :o) Odpowiedz Link Zgłoś