ziena77 13.01.10, 11:51 Chcę kupic Blance na urodziny nowe puzzle. Mam tylko problem z ilu elementów. Dotychczas układała takie 24 max. Pewnie dałaby radę i większe. Jakie puzzle układają Wasze dzieciaczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytataraszkiewicz Re: puzzle 13.01.10, 12:51 Moje nadzwyczaj inteligentne i bystre dziecko nie uklada puzli,nie rysuje i nic poza samochodzikami nadal go nie interesuje Juz nie mam sily mu zmieniac zainteresowania,choc to robilam i wciskalam puzle,probowalam zachecic,ale nic z tego. Ech,mysle,ze to maniak Odpowiedz Link Zgłoś
m-aj Re: puzzle 13.01.10, 14:19 Moja też układa max 24 elementy, nawet większych nie miała okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: puzzle 17.01.10, 22:26 mój Kuba radzi sobie z 30-elementowymi, nawet tymi małymi. Większych nie próbowałam. Ale on b. lubi puzzle. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy10 Re: puzzle 18.01.10, 13:27 Madzia uwielbia puzzle, ale specjalnie wybiera te bardziej skomplikowane (czyli 54 puzzle) po to, żeby mieć pretekst, żeby móc poprosić o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiagn Re: puzzle 18.01.10, 16:34 Basi nudzą się puzzle bardzo szybko. Brak spektakularnego sukcesu zabija w niej radochę układania. Dajemy radę wspólnie ułożyć tylko RAZ nowe puzzle do 30 elementów. Drugi raz frajda jest o 70% mniejsza, a trzeciego razu nie ma w ogóle ... Odpowiedz Link Zgłoś
blumch Re: puzzle 22.01.10, 18:05 Mój syn jednyna co chce w miare ułozyć to puzzle takie jak tu www.allegro.pl/item883671934_pierwsze_puzzle_malucha_3_4_5_6_7_4_wzory_okazja.html Ma tez książeczkę a w niej obrazki puzzle ale mało go to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Re: puzzle 22.01.10, 21:33 Cyprian bardzo lubi puzzle. On lubi bardziej te które wie ze potrafi ułożyć ostatnio hitem są z bobem budowniczym /24el/ oraz to www.empik.com/europa-ksiazka-z-puzzlami-ksiazka,prod4140143,p?slotName=BoxSale podprowadza bratu i bardzo sprawnie układa i baaaardzooo lubi PS. druga pozycja z naszego własnego sklepiku puzzle educa też miałam ale sie posprzedawały a u dystrybutora chwilowy brak Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: puzzle 28.01.10, 14:15 24 elementowe, ale nie za często moje dziewcze woli malowanki, wyklejanki,wycinanki, puzzle głownie na kompie, spryciarz ostatnio nauczył się posługiwać myszką laptopa i bawi się na stronie minimini, w malowanki i tamtejsze puzzle (tam jest max 9 elementów chyba. drugi zestaw super zabawy - program Word i pisanie literek jest zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś