Dodaj do ulubionych

piątek piątunio

06.11.15, 10:16
Cześć mamuśki, cicho na tym naszym forum, cieszę się że jestem na kwietniówkach, bo tam jest ruch non stop smile Piszcie mamy kochane, rozruszajmy to nasze forum!
Ja mam dziś wolne, deszcz za oknem, iście angielska pogoda. Mam w planach robić dzisiaj aniołki z masy solnej na boże narodzenie.
Miłego dnia majóweczki smile
Obserwuj wątek
    • strelicja88 Re: piątek piątunio 06.11.15, 12:04
      Hejsmile Aniołki robisz z jakiegoś wzoru czy koncepcja własna??
      Ja właśnie ogarnęłam kuchnię, teraz zabieram się za czytanie książkismile
      Co do "ruchu" na forum to faktycznie zbyt wiele nas nie ma, ale to pewnie dlatego że nie ma nas w rówieśnikach...
      • kiecha3 Re: piątek piątunio 06.11.15, 17:23
        Ja powoli myślę nad wstawieniem ciasta na pierniki... leżakuje 4 tygodnie, a po upieczeniu trzeba też dać im kilka dni na to by zmiękły wink

A może założyć forum na rówieśnikach 2016 i przekierować tutaj? albo stąd przenieść się tam?
        • incepcja Re: piątek piątunio 07.11.15, 12:58
          Ja jestem za! Wolałabym żeby to forum było na rówieśnikach z jakąś działającą moderatorką. W końcu ciążę przechodzi się tylko raz a czas leci. Fajnie się dzielić z kimś swoimi sprawami problemami radościami. Ja tu czekam i czekam na rozruch i nic.... sad
          • milliondolarow Re: piątek piątunio 07.11.15, 16:30
            Ja sie będę udzielać jak forum będzie zamknięte. No I oczywiście glosuję za forum na rowieśnikach 2016, z moderatorem, który jest zaangażowany w forum.
            • kiecha3 Re: piątek piątunio 07.11.15, 19:12
              Zatem potrzeba nam moderatora... ja się nie nadaję - pracuję i mam 1,5 roczną córkę (dziś, właśnie dziś o 21 mija 18 miesięcy !!! ) pod opieką i nie dam rady opiekować się forum..

Jeśli ktoś się podejmie,niech założy grupę Majówek 2016 a wątki stąd się skopiuje jako treść posta...

i też myślę, że jak forum będzie zamknięte więcej z nas się "otworzy" wink

miłego wieczorka ciężaróweczki!
              • incepcja Re: piątek piątunio 07.11.15, 20:21
                Ja też bym chętnie więcej pisała, ale dopiero jak forum będzie zamknięte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka