marysiowamama 29.09.07, 11:11 Koleżanka z forum marzec 2007 prosiła aby to rozesłać dalej i pomóc w razie możliwości. Wklejcie to na innych forach proszę. pancho2006.googlepages.com/malagosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minka2403 Re: TO STRASZNE - na marcówkach 2007 - chore dzie 29.09.07, 12:45 Boze, oni mieszkaja pare ulic ode mnie... Oczywiscie wspomozemy. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: TO STRASZNE - na marcówkach 2007 - chore dzie 29.09.07, 13:14 serce się kraje. Mogłabym wystawić aukcję z cegiełkami (podobna do tej Wiktorkowej), ale ktoś musiałby zrobić szablon. Ja niestety nie mam pojęcia jak to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_ach Re: TO STRASZNE - na marcówkach 2007 - chore dzie 29.09.07, 19:51 dlaczego w ogóle to się zdarza? Odpowiedz Link Zgłoś
olazur strona zawieszona 01.10.07, 15:04 więc chociaz z skrócie napiszcie coś o tym Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: strona zawieszona 01.10.07, 16:05 Gosia po porodzie dostała 10p/10/, jednak potem kiepsko sie rozwijała. Sporo z nią ćwiczyli. Ale nie było to nic takiego niepokojacego. Wiele dzieci nie pali sie z podnoszeniem główki, chodzeniem itd. Ale w sierpniu jakis lek. wpadł żeby zrobić Gosi badanie genetyczne na RDZENIOWY ZANIK MIĘŚNI. Niestety wynik jest pozytywny. Od tego czasu stan małej sie pogorszył. Jeszcze jak pisała na stronie we wrześniu dwa razy zabrało ich pogotowie bo Gosia sie dusiła. Z tego co rozmawiałam na gg z koleżanka która mi o tym powiedziała Gosia znowu jest w szpitalu. Mama Gosi przestała sie pojawiać na forum (trudno sie dziwić)po tym jak napisała że czeka na wyniki badań.Dziewczyny sie zaniepokoiły i odnalazły w necie strone i same złe wieści. Z tego co pisała to potrzebuja kasy na sprzet który bedzie ratowal życie Małej kiedy znowu zacznie sie dusić i na kupe innych rzeczy których przeznaczenia nie znam i chyba nie chce poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama znowu jest strona z opisem !!! 03.10.07, 22:32 pancho2006.googlepages.com/malagosia Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli3 Re: znowu jest strona z opisem !!! 06.10.07, 08:57 moze by przyszpilic ten wątek u góry.Bedzie łatwiej znaleść jakby ktos chcial pomóc??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś