jamajka79 20.06.05, 23:31 drogie mamusie chciałabym zrobić mężusiowi przyjemność i nauczyć moje dziecko jakiegoś łatwego wierszyka z okazji jego świeta ja sama niestety nie pamietam żadnego może ktoraś z was zna jakis łatwy i w miare krótki wierszyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka_po_prostu Re: Dzien Ojca 20.06.05, 23:57 nie wiem, czy te propozycje nie będą zbyt infantylne (nie wiem, w jakim wieku masz dziecko), ale spróbuję: Kochany tato - zacznę zwyczajnie, że z Tobą w domu zawsze jest fajnie: i w deszcz i w słotę, w smutku, w radości, wspierasz i uczysz życia w miłości. Dzisiaj za wszystko chcę Ci dziękować, skromny bukiecik kwiatów darować. lub Dzisiaj dzień Taty, mojego Taty i wszystkich ojców na świecie. Niosę dla taty z ogródka kwiaty. Co swoim ojcom niesiecie? Kwiatka nie macie? Zarzućcie Tacie na szyję ciepłe ręce, mówiąc do ucha: Tatku, posłuchaj, chcę Cię uściskać, nic więcej! A. Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka79 Re: Dzien Ojca 21.06.05, 00:00 dzieki sa fajne mała ma 4,5 lat ale łatwo sie uczy Odpowiedz Link Zgłoś
anetta75 Re: Dzien Ojca 21.06.05, 08:29 zajrzyj tu: strony.aster.pl/zyczenia/na-dzien-ojca.htm pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś