ewazeler 07.05.04, 20:06 Od kiedy możnOd kiedy można kupić dziecku - pierwszy rowerek ? Na co zwrócić uwagę przy zakupie ? Jakiej firmy rowerek ? Jakie sa ceny rowerków ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajami1 Re: rowerek 08.05.04, 14:34 Mój Michaś za tydzień skończy dwa latka. Jeszcze niedawno twierdziłam, że to za wcześnie na rowerek. Jednak ostatnio byłam z nim na działce gdzie wypatrzył rowerek swojej kuzynki. Pomogłam mu na niego wsiąść a ten mały gad po 2 godzinach zaczął sam pedałować. Wcześniej próbowałam go sadzać na trójkołowce ale skończyło się wielką porażką, traktował go jak samochodzik-jeździdełko i posiniaczył sobie nóżki tylnymi kółkami. Tak więc chrzestny właśnie lata po sklepach w poszukiwaniu rowerka My zdecydowaliśmy się na rower z kołami 16" (Michaś ma 104cm wzrostu) co niestety wiąże się z posiadaniem przedniego hamulca, który dla takiego głupolka może być niebezpieczny, ale zawsze można go wymontować. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
am34 Re: rowerek 12.05.04, 23:57 Hej!!!Ja dziś oglądałam fantastyczne rowerki w Smyku.Z zabezpieczeniem wokół siodełka dla młodszych dzieci.Kosztują 150 zł ale wyglądają na solidne więc może warto.A i najważniejsze posiadają wygodną rączkę dla rodzica.Pozdrawiam i dobrego wyboru Zyczę.Aga i 13 mies.Wika Odpowiedz Link Zgłoś
jorutka Re: rowerek 14.05.04, 14:28 poszukaj na watku Zakupy, tam było troche jeszcze niedawno na ten temat. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś