zuzkaa1 12.02.06, 14:46 Witakcie dziewczynt. Zastanawiam się nad zakupem tego zestau. Jakie są wasze opinie? Czy warto zainwestować te parę złotych zeby stymulować rozwój maleństwa? Pozdrawiam Agnieszka i Olgunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotakg1 Re: Zabawy fundamentalne? 16.02.06, 10:12 witaj, kupilam pierwsza czesc tej ksiazki jakis czas temy, wiekszosc zabaw i tego czego uczysz dzicko przychodzi naturalnie i nie musisz miec do tego ksiazki (a'kuku, piwersze slowa itp), al generalnie jest tak troche informacji o dziecku, o tym jak sie rozwija, jakich bodzcow potrzebuje-generalnie jest ok, ale nastawilam sie na wieksze fajerwerki kupujac ja Odpowiedz Link Zgłoś
patysia81 Re: Zabawy fundamentalne? 16.02.06, 10:19 Nie widziałam pierwszej części zabaw ale mam drugą część. Jestem pedagogiem i prowadzę zajęcia z malymidziećmi. Uważam, że Zabawy są dobrą pomocą dla rodziców, szczególnie tych którzy mają problem w wymyśleniem ciekawych zabaw dla swoich pociech. Na pewno jest to duża pomoc przy nauce czytania, szczególnie jeśli chodzi o metodę Domana. Polecam ten zestaw rodzicom którzy przyprowadzają dzieci na moje zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś