iwwi 05.11.03, 12:57 Poszukuje bajek na VCD lub DVD może macie? Iwwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani_st Re: Bajki 05.11.03, 13:11 mam dosc duzo tytulow na VCD jak jestes zainteresowana to pisz, moge je przegrac dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Bajki 06.11.03, 07:20 Bardzo prosze o przegranie jakis bajeczek Bardzo mi zalezy , bo to dla córeczki. Pozdrawiam.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
bronka27 Re: Bajki 07.11.03, 23:30 cześć Fatalnie się stało że się nie dogadałyśmy ale moja skrzynka długo, długo nie działała i trzeba było na nowo instalować outlooka. Niestety adresy przepadły i tak naprawde to nie mogłam się z tobą skontaktować ale może w końcu dojdzie do wymiany. Mi przybyło sporo bajek więc jeśli coś to podaj mi swój adres na privka to prześle Ci liste bajek. Mam wielką nadzieje że w końcu się uda! Pozdrowionka monika mój adres monikols@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdas75 Re: Bajki 09.11.03, 11:31 Hej Violik! Ja też pisałam do ciebie na priva, ale nie doszło. Przyślij mi swoją listę i adres na priva, chętnie się wymienię, z innymi mamami również magdas75@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kajami1 Re: Bajki 18.03.04, 21:03 Odświeżę troszkę zakurzony wątek, ale mam pytanko (a raczej dwa). Czy byłaby możliwość żebyście mi też zgrały bajeczki na VCD? Które bajeczki mają typowo komputerową grafikę (taką w stylu Shrek'a)? Mój mały nie lubi "zwykłych" bajeczek tylko te Shrekopodobne a ja niestety nie mam zbyt wielu dzieciatych znajomych i nie ma mi kto poradzić. Z góry dziękuję. Kasia Mój mail: kaskapd@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmilki Re: Bajki i piosenki 22.03.04, 17:26 iwwi napisała: > Poszukuje bajek na VCD lub DVD może macie? > Iwwi czesc !!! ja tez mam duzo bajek i piosenek (polskich i zagranicznych) dla dzieci na plytkach (kaset magnetofonowych i vhs nie mamy gdzie odtwarzac) bardzo chetnie sie wymienie - pozdrawiam, milki Odpowiedz Link Zgłoś
kulju I ja mam sporo na wymiane 31.03.04, 21:49 Glownie anglojezycznych, sporo edukacyjnych gier, wspomagajacych czytanie, pisanie. Chetnie sie wymienie na cos po polsku. kulju@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś