apolka 14.11.03, 14:25 Gdzuieś na forum natknęłam się na informację, jakoby w sejmie leżał projekt ustawy o wydłużeniu urlopu macierzyńskiego. Czy wiecie coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: macierzyński dłuższy? 14.11.03, 16:04 Leżał, owszem, ale potem poszedł pod głosowanie i został odrzucony, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
monika.zdz Re: macierzyński dłuższy? 18.11.03, 16:24 Ja ostatnio czytałam,że to jakaś plotka.Urlopy macierzyńskie narazie nie mają być wydłużone. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia44 Re: macierzyński dłuższy? 22.11.03, 10:25 Witam! Dziewczyny a słyszałyście o tym że nie dość że macirzyński jest 16 tygodni to Zus tak czy inaczej ostatnie 2 tygodnie ciąży na zwolnieniu lekarskim traktuje jako macierzyński. Nawt jeżeli lekarz wystawi l-4 do dnia terminu porodu.Tak czy inaczej robi sie 14 tygodni z maluchem i powrót do pracy. Powiedziała mi o tym moja siostra kóra jest w 8 miesiącu ciązy. Dla mnie jest to bulwersujące, w Polsce jest ponoć polityka prorodzinna. Co wy na to? Pozdr. Ewa mama 9 miesięcznego Tobiaszka Odpowiedz Link Zgłoś
joolanta Re: macierzyński dłuższy? 24.11.03, 12:20 fakt, jesli termin porodu Ci sie przedłuzy to ten urlop moze byc jeszcze krotszy Odpowiedz Link Zgłoś