magda_f1 08.11.05, 21:02 czy w Polsce przyszle mamy moga dostac wyprawke dla dziecka...kiedys mi sie obilo o uszy ze cos takiego istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa Re: wyprawka 08.11.05, 21:33 jeśli masz "tragiczną" sytuacje to możesz iść do mopsu i złożyć wniosek-dostaje się wtedy(jeśłi uznają że się należy) parę rzeczy... zapytaj ale najczęsciej to jakiś dodatek za który za dużo nie można kupić Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: wyprawka 08.11.05, 22:05 O wyprawce od państwa nie słyszałam nic. Co najwyżej o tzw. becikowym, ale to chyba też w sferze marzeń i urojeń. Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: wyprawka 08.11.05, 22:07 moja koleżanka dostała właśnie z mopsu ale...wiecie co mnie się nie przelewa ale używanego łóżeczka,pościeli i innych akcesoriów które nie wiadomo skad pochodzą(a takie dostała kolezanka) bym nie wzięła... ***37tc*** Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: wyprawka 08.11.05, 22:12 U mnie też się nie przelewa. I takiej używanej pościeli też bym nie chciała. A łóżeczko... a łóżeczko, to mój synek będzie spał w tym samym , w którym jeszcze sama sypiałam, gdy byłam taka mała Pościel uszyję sama. Bardzo lubię szyć i całą swoją radość i serce w to przeleję ))) Odpowiedz Link Zgłoś