nstepnowska 17.09.07, 13:06 mam bardzo obfity śluz.Nie wiem czy to dobrze czy źle,jest to strasznie męczące.Czy to jest coś groźnego??Nadrzerka w ciązy to jakieś komplikacje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka774 Re: upławy w ciązy 17.09.07, 13:14 uplawy to normalne ja przez pewien czas bralam gyno-femidazol dopochwowo przez jakis czas uplawy byly slabsze Odpowiedz Link Zgłoś
nstepnowska Re: upławy w ciązy 17.09.07, 13:22 mi lekarz na początku ciązy przepisał Luteinę...niby jakiś tam hormon..a okazało się że to tabletki na wywołanie miesiączki i wylądowałam w szpitalu z krwawieniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
inka774 Re: upławy w ciązy 17.09.07, 13:36 nstepnowska napisała: > mi lekarz na początku ciązy przepisał Luteinę...niby jakiś tam > hormon..a okazało się że to tabletki na wywołanie miesiączki i > wylądowałam w szpitalu z krwawieniem.. ja tez bralam luteine i nie wiedzialam ze jestem w ciazy ale gin powiedzial ze jesli nawet bede to lek nie wywola poronienia ale podtrzyma ciAze.I wszystko jest oki.A swoja droga to kolezanka pytala o uplawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nstepnowska Re: upławy w ciązy 17.09.07, 13:42 wspomniałam o luteinie ponieważ lekarz powiedział mi że to je zmniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
madtea Re: uplawy w ciazy nie sa normalne- bez przesady 17.09.07, 14:08 zwiększenie białawych upławów w ciąży, zwłaszcza od 4-5mc jest jak najbardziej normalne- to tzw. leukorrhea więc jeśli o takie chodzi to nie ma problemu - reszta wymaga konsultacji lekarskiej, żeby sprawdzić "co to" i czy wymaga leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
nstepnowska Re: uplawy w ciazy nie sa normalne- bez przesady 17.09.07, 14:29 dzieki .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meggii791 Re: uplawy w ciazy nie sa normalne- bez przesady 17.09.07, 15:11 dopuki te uplawy nie maja nieprzyjemnego zapachu jest to jak najbardziej normalne w czasie ciazy wydzieliny z pochwy moze byc duzo wiecej i nie oznaczy ona nic zlego dopiero gdy pojawi sie wraz z nia zapach oznacza to infekcje i trzeba natychmiast leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
izetta Re: upławy w ciązy 20.09.07, 19:33 moja pani ginekolog powiedziała, że alarmujace powinno byc dopiero jeżeli ten śluz nie będzie biało-żółty tylko coraz ciemniejszy i do tego dojdzie nieprzyjemny zapach. obecnie cały czas mam wkładkę, bo sluz jest ciagle, ale to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś