Dodaj do ulubionych

GDAŃSK, TERMIN POCZĄTEK WRZEŚNIA

07.08.05, 22:09
Drogie mamusie, ja juz nie cały miesiąc do terminu, już się nie moge doczekać
bo robię się coraz bardziej zmęczona. Podobno taki objaw to rychły poród-
zobaczymy. Pragnę wsparcia ciągle, bo wciąż mam wrażenie że nie wszystko
gotowe, że ja nie jestem gotowa, choć kocham tego mojego małego synka bardzo.
Napiszcie jeśli tez rodzicie w Gdańsku, może się spotkamy gdzies na sali,
byłoby miło. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dorotka.h Re: GDAŃSK, TERMIN POCZĄTEK WRZEŚNIA 08.08.05, 07:52
      Hejsmileja mam termin na 11.09, a że będzie córcia to mam nadzieję, że urodzę
      trochę szybciejsmile)Gdzie chcesz rodzic??Ja się wacham między Kliniczną a
      Wojewódzkim i już sama nie wiem, może znasz namiary na jakąś dobrą położna?..
      pozdrawiam
      Dorota i Kornelka 36 tcsmile
      • wiola78 Re: GDAŃSK, TERMIN POCZĄTEK WRZEŚNIA 08.08.05, 09:49
        witajcie dziewczyny, my z synkiem mamy ten sam problem, wybieraliśmy między
        tymi dwoma szpitalami ale mieszkamy w Pruszczu Gdańskim dokładnie i chyba
        jednak ten co bliżej czyli wojewódzki.
        Słuchaj dorotko my tez mamy termin dokładnie na 11.09 ale z ostatniego usg
        wyszło ze chiba jednak 04.09,a lekarze nawet przebąkuja że może już pod koniec
        sierpnia nastąpi rozwiązanie smileSłuchaj w wojewódzkim nie znam nikogoa co do
        klinicznej jakbyś chciała prywatną położną to około 400 zł.znam tylko jedną
        która polecała moja koleżanka, moge ci dac nawet numer tel. ale z doświadczenia
        wiem że każda z nas jest inna i ktos inny jej odpowiada więc nie chciałabym
        mówić ze ta położńa jest napewno super, ja jej nie znam. Ma na imię Dagmara,
        powiedziałabyś ze numer masz od dziewczyny z forum która chodziła do niej do
        szkoły rodzenia, nr 503843671. Pozdrawiam, czekam na info jaki wybór szpitala i
        co z położną. pa pa
        • dorotka.h Re: GDAŃSK, TERMIN POCZĄTEK WRZEŚNIA 08.08.05, 12:16
          dzięki Wiola za numersmile)ja ostatnio miewam bole podbrzusza codziennie, takie
          jak przed okresem więc może też urodzę wcześniejsmile)jakby co to zawsze można
          poplotkować na gg o szpitalach itpsmile
          mój mail: dorotka.h@gazeta.pl możesz wysłać mi swoj nr gg jakbys chciałasmile
          pozdrawiam i życzę małej główkismile
          Dorota i Kornelia 36 tc
    • maja_gr78 Re: GDAŃSK, TERMIN POCZĄTEK WRZEŚNIA 16.08.05, 17:40
      Witajciesmile)
      mam termin na 2 września, więc bardzo podobnie jak wy....brakuje mi kontaktu z
      kimś, kto też teraz przeżywa to co ja fizycznie i psychicznie...nie wiem jaki
      wybrać szpital, bo ile osób, tyle porad, każdy chwali innysmile) no i w ogóle
      fajnie by było pogadać. Mam tlena (login pedroxxl_75, gg - nr 6345106 i skype,
      odezwijcie sie, jeśli możecie...
      pozdrawiam,
      Maja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka