abie76 21.10.05, 14:32 Witam zapraszam wszystkie Staraczki z czesci III do IV, jak rowniez nowe eKolezanki! PAZDZIERNIKOWA MOC TRWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abie76 Lista Ergii, zmodyfikowana 21.10.05, 14:38 STARAJĄCE SIĘ W PAŹDZIERNIKU-najpłodniejszym miesiącu roku ) 1. Melba7, 30 lat,4 cykl starań o drugie dziecię 2. Balbinka, 31 wiosen, aniołek 2000, kończę 5 rok staranek o pierwsze dziecię,uparty koziorożec. 3. Bebell, 27 lat, Warszawa, trzeci cykl starań o drugie dzieciątko)) Mam już Tosicę-Łasicę)) 4. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs) 5. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka 6. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z diagnozą "niepłodność" 7. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze malenstwo, W-wa 8. Althea, 26 lat, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatko. 9. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie ) 10. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia. 11. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG (prawy niedrożny, lewy zwężony - HSG udrożniło obydwa) i czekam na wyniki badań. 12.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo 13.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się trzeci cykl starań 14. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestemD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie mam absolutnie pojęcia który to cykl. w zasdadzie pierwszy po przerwie) pozdrawiamaaaa po slubie -9 lat. pies- to jesdyne dziecko jakie mamy))) 15. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran, 1 coreczka na stanie-3,5 letnia Kaja 16. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda 17. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na wyniki biopsji, COS mi chyba w.....a pierś. mam nadzieje ze nie złośliwie) 18. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza 19. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię 20. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam, niestety (((, no ale skoro październik to taki płodny miesiąc )))) 21.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka 22. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setny 23. jutka 24 Ant-córenia na stanie, 25.2o1- 30 lat (za miesiąc) 4 miesiąc starań, córka Ola- 26 miesięcy 26. alicjasul 28 3 miesiąc starań 27. asiazak- 31 lat i nadal z mężem sami, Starania od lipca 2004 28. mgw5 (majka)- 29 lat, Sląsk, 4 lata po ślubie, starania od sierpnia 29. owocowa2 28 cykl starań i 29 lat. 30. tycja78 starania od wakacji 31. asiaadasia 26 lat i owu ok.27.10.to mój drugi cykl starań po poronieniu w marcu 32. marta76 mam synka 3.5 roku.Wrzesien byl pierwszym miesiacem staran o 2 dziecko 33. ktat - kasia - 24 lata , 9 cykl po odstawieniu antykow po 5 latach, 8 przytulanke na luzie staranek na siłe jako takich nie ma ale teraz biore sie za siebie 34. panda78 - 4 cykle starań, dziś 3 dzień cyklu, czekam na 27.10. 35. zebrra - mama prawie pięcioletniej Wikuni, teraz staram się o drugą dzidzię NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. Bombamonika (córcia Magdalena) 2. Lalisia 3. Zebra 4. Keri 5. Finka 6. Megi 7. Nika 8. Monias 9. Gwiazdka 27 latek, Śląsk, mama Aniołka (III.2005) 10. z 36. kateb007 - już z pół roku będzie tych staranek, dziś (13.10) czekam na @ a jej na razie nie widać (nie ma i nie bedzie!!!!) Starające się poza forum - duchowo obecne z nami 1. Pkanetka 31 lat, Jelenia Góra, córcia Karolcia 6 lat Przerwa w starankach 1. stokrotka76 - 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, 5 miesięcy staranek, teraz po histeroskopii przerwa na 2-3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 14:40 jestem))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 14:46 witajcie w piatek-znalazlam was... pkaneta- jak pisalam mial byc dzis 1dc a jest plamienia od 4 dni i nic wiecej...wiec niech sie ta @ zacznie bo czasu szkoda... pozdrawiam na weekend i chyba lete do dom...papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 14:56 Ja też jestem już po czekoladze wciagęłam wczoraj cały duuuuzy batonik i ...lepiej mi nowy czas starań zacząć czas Pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Lista raz jeszcze! 21.10.05, 14:55 STARAJĄCE SIĘ W PAŹDZIERNIKU-najpłodniejszym miesiącu roku ) 1. Melba7, 30 lat,4 cykl starań o drugie dziecię 2. Balbinka, 31 wiosen, aniołek 2000, kończę 5 rok staranek o pierwsze dziecię,uparty koziorożec. 3. Bebell, 27 lat, Warszawa, trzeci cykl starań o drugie dzieciątko)) Mam już Tosicę-Łasicę)) 4. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs) 5. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka 6. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z diagnozą "niepłodność" 7. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze malenstwo, W-wa 8. Althea, 26 lat, 3 cykl staran o pierwsze dzieciatko. 9. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie ) 10. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia. 11. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG (prawy niedrożny, lewy zwężony - HSG udrożniło obydwa) i czekam na wyniki badań. 12.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo 13.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się trzeci cykl starań 14. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestemD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie mam absolutnie pojęcia który to cykl. w zasdadzie pierwszy po przerwie) pozdrawiamaaaa po slubie -9 lat. pies- to jesdyne dziecko jakie mamy))) 15. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran, 1 coreczka na stanie-3,5 letnia Kaja 16. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda 17. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na wyniki biopsji, COS mi chyba w.....a pierś. mam nadzieje ze nie złośliwie) 18. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza 19. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię 20. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam, niestety (((, no ale skoro październik to taki płodny miesiąc )))) 21.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka 22. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setny 23. jutka 24 Ant-córenia na stanie, 25.2o1- 30 lat (za miesiąc) 4 miesiąc starań, córka Ola- 26 miesięcy 26. alicjasul 28 3 miesiąc starań 27. asiazak- 31 lat i nadal z mężem sami, Starania od lipca 2004 28. mgw5 (majka)- 29 lat, Sląsk, 4 lata po ślubie, starania od sierpnia 29. owocowa2 28 cykl starań i 29 lat. 30. tycja78 starania od wakacji 31. asiaadasia 26 lat i owu ok.27.10.to mój drugi cykl starań po poronieniu w marcu 32. marta76 mam synka 3.5 roku.Wrzesien byl pierwszym miesiacem staran o 2 dziecko 33. ktat - kasia - 24 lata , 9 cykl po odstawieniu antykow po 5 latach, 8 przytulanke na luzie staranek na siłe jako takich nie ma ale teraz biore sie za siebie 34. panda78 - 4 cykle starań, dziś 3 dzień cyklu, czekam na 27.10. 35. zebrra - mama prawie pięcioletniej Wikuni, teraz staram się o drugą dzidzię 36. Pkanetka 31 lat, Jelenia Góra, córcia Karolcia 6 lat NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. Bombamonika (córcia Magdalena) 2. Lalisia 3. Zebra 4. Keri 5. Finka 6. Megi 7. Nika 8. Monias 9. Gwiazdka 27 latek, Śląsk, mama Aniołka (III.2005) 10. z 36. kateb007 - już z pół roku będzie tych staranek, dziś (13.10) czekam na @ a jej na razie nie widać (nie ma i nie bedzie!!!!) Przerwa w starankach 1. stokrotka76 - 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, 5 miesięcy staranek, teraz po histeroskopii przerwa na 2-3 miesiące Dopisalam pkanetke do listy starajacych sie obecnych na forum i u siebie zmodyfikowalm nemerek, bo u mnie to juz 3 cykl staran. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Lista raz jeszcze! 21.10.05, 15:20 Cześć laseczki!!!!! dopiero teraz udało mi się wejśc i przeczytać...i komentuję to co zapmamiętsłam Balbinko, trzymam kciuki za Ciebie....bardzo się cieszę i wyobrażam sobie jak Ty musisz się cieszyć...trzym się kochana!!! Abie, póki @ nie ma to jest nadzieja...cieszę się, zę humorek jednak dopisuje...a w kwestii kwatów to widzę, że mamy takie same talenta...u mnie tez kawiatki się nie trzymają, więc możemy podać sobie ręce Althea, to egzamin zaliczony, czy nie...bo się w końcu zgubiłam??? Bebell, doczytałam, że też chcesz skakać ze spadochronem...kurcze jak się zdecydujesz to daj znać jak było, bo też się cały czas zastanawiam i jestem już na tak...tylko ciągle odwagi mi brak (trochę też kasy....zawsze są jakieś inne ważniejsze wydatki (( ) i to póki co wszystko, bo do domku spadam....dla tych co już nie zajrzą dziś...miłego weekendu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: W koncu weekend 21.10.05, 15:29 Moze nareszcie odpocznę.Uuuu...to byl straszny tydzień-no oczywiscie za wyjatkiem staranek,teraz poczekam na efekty.Fajnie by bylo jakby sie udało...mąz miałby prezent 4 listopada na imieninyMoże te Zaduszki będą radosne... Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: W koncu weekend 21.10.05, 15:40 Zaraz uciekam do domu i w związku z tym życze Wam miłego weekendu. Jutro razem z Pkanetka i moją siostra wyruszamy na poszukiwania sukni w Jeleniej Gorze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: W koncu weekend 21.10.05, 15:44 Niko, ale fajnie. Wybierzcie piekna suknie i dobrej zabawy w wycieczce po salonach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Lista raz jeszcze! 21.10.05, 16:41 > Althea, to egzamin zaliczony, czy nie...bo się w końcu zgubiłam??? Tego jeszcze nie wiem, wyniki w nastepnym tygodniu. Ale do zaliczenia kursu licza sie 3 egazaminy (2 zdane, trzeci napisany), "wypracowania", aktywnosc na zajeciach, prezentacja plakatu i sam plakat i takie tam. mysle, ze niezaleznie od tego egzamonu kurs powinnam zaliczyc... zobaczymy na jaka ocene. Pozdrawiam! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Witam piatkowo ;))) 21.10.05, 17:21 i juz w IV czesci!!! Pkanetko dzieki za streszczenie Mam obraz sytuacji. Abie poki niet wrednoty jest nadzieja!! Ja testuje w niedziele i czuje, ze nadejdzie Niko udanych zakupow u boku Pkanetki. Spotkanie bedzie ekscytujace!!! Ktat i Hortiko szalonej zabawy i regeneracji sil ) Pszczlko nie denerwuj sie. Latwo mowic, trudniej zrobic. Ja od 2 tygodni mam zszargane nerwy i bym pogryzla te ,,Dupowlazy rabane" jak pieknie ujela to Balbinka ) Wazne za anyzowka lagodzi... Althea te fotki to Nowy Jork. Egzamin napewno zdalas ) Wszystkie starajace i czekajace goraco pozdawiam i lece na pierozki!! A ja przez weekendzik sobie nie odpoczne, na 10 mam zajecia w szkolce Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Co do testow ;$ 21.10.05, 17:33 Wlasnie Luby mi powiedzial ciekawa historyjke U niego w pracy parka podejrzewala, ze to To i kupili test. Ona zrobila i okazalo sie ze nic z tego nie bylo upragnionych dwoch kreseczek ( A zgadznijcie co on zrobil??? ))) Naplul na test i jemu wyszlo Chachacha. I sie pozniej okazalo, ze ona byla faktycznie w ciazy!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Witam piatkowo ;))) 21.10.05, 18:38 Dzisiaj piątek dzień wesoły bo JUTRO NIE TRZEBA IŚĆ DO SZKOŁY! Ale mi z tego powodu fajnie! A JAKA ULGA MNIE OGARNĘŁA PO skończonej ostatniej lekcji. Uff! Mąż mnie tylko samą zostawił i na mecz poszedł! niedobry! Ale obiecał, ze jak wróci to sobie napiffko uderzymy i się troche rozwrwiemy po ciężkim tygodniu. Ktat, widze, że u ciebie weekend zapowiada się mega wesoło! Baw się wyśmienicie! No i Nika z Pkanetka będą śmigać po Jeleniej Górze. Super miejsce na zamieszkanie ta J.G. Blisko do Szklarskiej i Karpacza... a tam tyle pięknych wodospadów i zamków dookoła! Nika, kup sobie piękną suknię, Pkanetka i siostra na pewno dopilnują i doradząFajowo, ze sie spotykacie. Pkanetka... nurkowałaś w Hiszpanii!!! Gdzie? a masz kurs zrobiony? Hiszpania i Portugalia to wyjątkowe dla mnie kraje, z róznych powodów. Matala, widzę, że Bebell chciałaby prowadzic hotelik w Porto(a wino pychota!), a TY? Jeśli ja bym miała taką możliwość to Myśle, ze postawiłabym na SINTRĘ. Matala.. powodzenia w niedzielę! A! fotki nie doszły.... udanego piątku życzę wszyskim. Ktora dzis testuje? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Witam piatkowo ;))) 21.10.05, 18:51 Sintra piękna)) ale te słynne ich ciasteczka niedobre)) bardzo lubię też Bragę... Coimbra mnie zaś nie powaliła... jak byliśmy na Berlendze to masę nurkujacych widzieliśmy, mówili, że sa tam świetne warunki- sama wyspa zaś okropna, z tymi mewami w milionach sztuk! fuj! ale zdecydowanie najbardziej lubię Porto- i pic i byc)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Witam piatkowo ;))) 21.10.05, 18:57 no ja testowalam, ale sama, M. nie naplul i wyszla jedna krecha. Niezla historia z tym testem. Matala i Melba, Wy jeszcze przemyslcie sprawe, co do tego testu weekendowego wykorzystac... :oD Biore sie jeszcze szybko za ogarniecie domu zeby jutro cieszyc sie dniem z M.!!! N i obiecalam mu zupe dyniowa i na to konto musze zawalczyc z warzywem! Wezme ja nozem z pilka, do chleba hihi Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam piatkowo ;))) 21.10.05, 19:32 Witam w piątkowy wieczór. Abi, jeszcze małpy nie ma....to dobry znak! Althea, nigdy nie próbowałam z orchideą.... Pszczoła....no to kiedy bierzemy sie za te puzzle? Nikusiu, jestem pewna,że spotkanie z Pkanetką będzie superanckie!!!A sukienkę pewnie cudną wybierzecie!Już nie mogę sie doczekac sprawozdania! Melbo i matalo, czekamy na jutrzejsze testowanko! Ktat, ja na twoim miejscu uważałabym na te % , mamy czekać na rewelacje do poniedziałku?????Jesteś okrutna!!!!A co załatwiliście z bankierami???A w jakim stanie jest wasz domek? Macie już dach , to wiem, a okna???W zasadzie to nie jest mała sumka..113 tys...ale zdradź jaki masz duży ten domek, ile łazienek, pokoi.... jutko, a co u ciebie? cieszę się, że ant, masz tak świetny humor! Tak trzymać...a moja ulubiona czekolada to ta czerwona z okienkiem...orzeszki mniam, mniam. Bebell, super wymyśliłaś z tymi tekstami...niech sie leniuch zastanowi co mówi. Atko jak wyniki??? Cos nam stokrocie i cytrusia wcięło... horticzko , kochanie, nie smutasuj....mocno, mocno, przygarniam do mego biuściku.... Lecę dziewczyny na kultowy filmik "I kto to mówi?" zajrzę wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Balbinko... 21.10.05, 20:12 ja tez tę czerwoną z okienkiem UWIELBIAM)) tam sa takie świetne orzechy)) ale ostatnio mam fazę na prince polo. pożeram kilka sztuk dziennie! k. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Balbinko... 21.10.05, 20:26 mowicie o tej, w ktorej sa cale orzechy laskowe? Choc czekoladowa panienka, to ja nie jestem, ale dla mnie ta czekolada to smak Swiat z dzeicinstwa, tak samo jak dalej zapach pomaranczy...sie rozmarzylam Atko, zupa sie gotuje. Do niej rzeba wlac mniej wiecej 100ml bialego wina, a drugie 100 wlalam sobie do kieliszka i spedzam samotnay (nie do konca, bo z Wami) wieczor. Ergo, dobry wieczor! Ciesze mnie, ze jestes, ale gdzie maz i gdzie przytulanki? Co jest, moja Droga? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Balbinko... 21.10.05, 20:47 Balbinko, badania odbieram przed wizytą w środę, bo z czystego lenistwa nie chce mi się tam jechać, a K. dwa razy sie nie chce Abie, masz 100 % rację....wniko zawsze trzeba sprawdzić...najlepsi kucharze tak robią DDDD a czekoladę z orzeszkami też uwielbiam zwłaszcza orzeszki....zresztą mam system z K. opracowany ...kupujemy czekoladę z orzechami, on je czekoladę i wraz z buziaczkami daje mi orzeszki ....mniam..mniam...mniam...taka jest najlepsza DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 18:23 Dziewczyny, a dopiszecie mnie do listy stojacych z boku? Staram sie jeszcze nie pojawiac na forum za czesto, bo jak wiecie (pewnie tylko juz nie pamietacie), musimy jeszcze troche poczekac i nie chce sie za bardzo napedzac. Pozwalam sobie tylko kontrolnie sprawdzac, ktorej juz sie udalo. A juz tak bardzo tesknie za tym forum! Usciski mocne i delikatne - hehe, same wiecie, ktore dla ktorej . Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 20:40 Agmani, pamiętamy i czekamy na Twój powrót )))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 18:31 melduję się w części IV)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 19:23 Niko, udanych zakupów, oraz oczywiście udanego spotkania z Pkanetką....ale macie fajnie, że sie zobaczycie!!!! Matala, trzym się jutro w szkole Abie, zupa już gotowa??? Althea, już teraz wszystko rozumiem....i jak najleszej oceny życzę ) Gviazdeczko, jesteś tu z nami??? Jutka, podnieś swe cudne oblicze znad książeczek !!!! a Erga, to pewnie już do męzusia pędzi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 19:35 No proszę - chwile mnie nie było a tu nowy wątek się pojawił, no no - ale z was gaduły! A ja dziś nie miałam czasu nawet zerknąć do was - ale już nadrobilam zaległości - wszystko przeczytałam. I mimo piątku przed chwilą jeszcze ryczałam ze złości. Już piszę dlaczego: Jakaś śmieciara się wykoziołkowała na drodze i z powodu tego wypadku były kilometrowe korki więc mądra ergunia wymyśliła sobie objazd (żeby szybciej dojechać do mężula) - no i nie mogłam trafić, błądziłam po leśnych dróżkach!!! Miałam atlas ale te drogi wogóle się nie zgadzały!! Po godzinie dojechałam do jakiejś normalnej cywilizowanej drogi.. I aż się musiałam ze złości wyryczeć Abie - przykro mi z powodu jednej krechy, ale póki małpy niet... Niko powodzenia w poszukiwaniach!! Matala - genialne!! Może ja sobie napluję... hihihi albo mężowi powiem żeby napluł hihi Agmani - jasne że pamiętamy! Zaraz cię dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 LISTA 21.10.05, 19:37 STARAJĄCE SIĘ W PAŹDZIERNIKU-najpłodniejszym miesiącu roku ) 1. Melba7, 30 lat,4 cykl starań o drugie dziecię 2. Balbinka, 31 wiosen, aniołek 2000, kończę 5 rok staranek o pierwsze dziecię,uparty koziorożec. 3. Bebell, 27 lat, Warszawa, trzeci cykl starań o drugie dzieciątko)) Mam już Tosicę-Łasicę)) 4. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs) 5. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka 6. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z diagnozą "niepłodność" 7. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze malenstwo, W-wa 8. Althea, 26 lat, 3 cykl staran o pierwsze dzieciatko. 9. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie ) 10. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia. 11. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG (prawy niedrożny, lewy zwężony - HSG udrożniło obydwa) i czekam na wyniki badań. 12.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo 13.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się trzeci cykl starań 14. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestemD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie mam absolutnie pojęcia który to cykl. w zasdadzie pierwszy po przerwie) pozdrawiamaaaa po slubie -9 lat. pies- to jesdyne dziecko jakie mamy))) 15. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran, 1 coreczka na stanie-3,5 letnia Kaja 16. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda 17. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na wyniki biopsji, COS mi chyba w.....a pierś. mam nadzieje ze nie złośliwie) 18. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza 19. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię 20. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam, niestety (((, no ale skoro październik to taki płodny miesiąc )))) 21.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka 22. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setny 23. jutka 24 Ant-córenia na stanie, 25.2o1- 30 lat (za miesiąc) 4 miesiąc starań, córka Ola- 26 miesięcy 26. alicjasul 28 3 miesiąc starań 27. asiazak- 31 lat i nadal z mężem sami, Starania od lipca 2004 28. mgw5 (majka)- 29 lat, Sląsk, 4 lata po ślubie, starania od sierpnia 29. owocowa2 28 cykl starań i 29 lat. 30. tycja78 starania od wakacji 31. asiaadasia 26 lat i owu ok.27.10.to mój drugi cykl starań po poronieniu w marcu 32. marta76 mam synka 3.5 roku.Wrzesien byl pierwszym miesiacem staran o 2 dziecko 33. ktat - kasia - 24 lata , 9 cykl po odstawieniu antykow po 5 latach, 8 przytulanke na luzie staranek na siłe jako takich nie ma ale teraz biore sie za siebie 34. panda78 - 4 cykle starań, dziś 3 dzień cyklu, czekam na 27.10. 35. zebrra - mama prawie pięcioletniej Wikuni, teraz staram się o drugą dzidzię 36. Pkanetka 31 lat, Jelenia Góra, córcia Karolcia 6 lat NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. Bombamonika (córcia Magdalena) 2. Lalisia 3. Zebra 4. Keri 5. Finka 6. Megi 7. Nika 8. Monias 9. Gwiazdka 27 latek, Śląsk, mama Aniołka (III.2005) 10. z 36. kateb007 - już z pół roku będzie tych staranek, dziś (13.10) czekam na @ a jej na razie nie widać (nie ma i nie bedzie!!!!) Przerwa w starankach 1. stokrotka76 - 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, 5 miesięcy staranek, teraz po histeroskopii przerwa na 2-3 miesiące 2, Agmani Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 20:42 Erguś, ale mąż pocieszył???? Na pewno tak....a ze skrótami tak czasem bywa niestety, zwłaszcza jak komus zależy Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 20:18 Witam wieczorowo! Jak zwykle spozniona (pewnie juz nikogo na forum nie ma ) i zadkozagladajaca U mnie bez zmian a zreszta co mialoby sie zmienic - to dopiero 8dc, ale za to starania ruszyly pelna para w tym miesiacu Zwlaszcza moj Mezulek sie przejal tym jak bardzo przezylam ostania porazke ze chcialby sie przytulac calay dzien - na szczescie chodze do pracy wiec mam troche odpoczynku . Narazie za to postanowilam w miare owocnie przezyc te dni i tak jak pisalam niedawno zrobilam badania kwi- wynik wysmienity, tzn nie mam tokso a za to mam przeciwciala rozyczki (uffff, a juz sie balaalm ze bede musiala sie szczepic i co najgorsze wstrzymac staranaka na min. 3 miesiace). Posatanowialam tez strategiczne wybrac sie do gina w 13dc (w srode) bo wtedy moze powie mi dokladnie kiedy trzeba sie starac A co jak mam placic te 70zl za wizyte to niech wiem za co, prawda ? mala natka Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Natka... 21.10.05, 20:25 tu zawsze ktoś jest, a jak nie ma to bedzie za chwilę!!! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: Natka... 21.10.05, 20:34 O wlasnie widze, ze nie jestem sama Fajniochno Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: wiecie, że 3 razy... 21.10.05, 20:36 już pisalam jeden post i za każdym razem przed wysłaniem wyrzuca mnie z serwera.....czemu????? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Natka... 21.10.05, 20:38 Natka, super, że wyyniki są ok...plan "gry" super...postawa męża chwalebna...teraz tylko czekać efektów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia sześć:))) mam do was wielką prośbę!!!!!! 21.10.05, 20:20 czy mogłybyście wysłać mi cokolwiek do mnei na pocztę, bo wcieło mi wszystkie adresy!!!!! na nietuzinkowi@o2.pl...bardzo proszę...mialabym Was szystkie w jednej poczcie........ nie musicie pisać wiersszyków, tylko, goopia Pszoła czy jakoś tak cokolwiek, bo jak już was dostanę to wiecie łatwiej mi będzie Was wpoisać sobie do książki adresowej))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Niedobrze mi .... 21.10.05, 20:37 po tych pierozkach???!!! Mdli mnie i nigdy tak nie mialam, dziwne. Tycjo - szkoda, ze zdjatka nie doszly Althea dostala Moze jutro podesle Ci jakies fotki, wieczorkiem bede po zajeciach buuuu A miejsce w Portugalii na hotelik, to nie mamy sprecyzowane jeszcze ) Ergus - biedactwo, tak trudno do mezula dojechac i takie utrudnienia. Juz bedzie dobrze!!! Pszczolko maila wyslalam Ci szybciutko Natko - cale dnie kochania i dobrze, ze do pracy chodzisz ;D Maz sie przejal... Agmani za Ciebie kciuki trzymam!!! Abie - maz bedzie wniebowziety Zupka dyniowa, mniam, mniam A my na 22 idziemy jeszcze dzis na basen, a mi niedobrze Sama nie wiem co myslec, wiec nie mysle. Mysle, ze poleze sobie na wodzie i zrelaksuje A gdzie reszta Cytrusia, Jutka ,Ant, Megi, Gviazdka, Stokrotka, Monia i inne urocze osobki z naszej listy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Niedobrze mi .... 21.10.05, 20:39 Matal, oby jak najszybciej przeszły mdłości skoro hcesz iśc na basenik....a może to pierwszy znak, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: Niedobrze mi .... 21.10.05, 20:46 ooo to moze faktycznie pierwsze oznamki Ale mi kiepsko dziala forum Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Niedobrze mi .... 21.10.05, 21:01 nie nakrecam sie i nie robie sobie nadziei, zeby sie nie smutkowac potem. Moze to wina stresu w pracy: rano mialam bardzo nieprzyjemny telefon, poniwaz zadzwonila pani X, ktora od kolezanki -bo akurat odebrala opisala mnie i chciala dowiedziec sie jak nazywam Kolezanka oczywiscie wyczula, ze cos jest nie tak i mnie poprosila do telefonu. I ta wredna baba, ktora rozpoznalam po glosie, podala sie za kogos innego, na poczekaniu wymylaia obce nazwisko. A biorac pod uwage ze znam nazwiska osob, ktorych sprawy prowadze, potraktowalam ja grzecznie i uprzejmie. Poinformowalam do kogo nalezy kierowac pisma i jak obsluguje sie strony i ze istnieja zastepstwa kiedy danych osob w biurze nie ma. Po takiej mowie Pancie zatkalo, podziekowala i sie rozlaczyla. A mna az telepalo i mialam na koncu jezyka juz ja zdemaskowac, ale sie powstrzymalam, a potem tylko adnotacje spisalam i zalaczylam do akt. Pozniej sie smialismy- A swoja droga moglam sie przedstawic np. jako Kunegunda Kielecka, falszywe nazwsko za falszywe nazwisko. Pancia i tak malo inteligentna, bo zawsze na poczatkurozmowy tel. przedstawiam sie, to po co pytac mnie o podanie imienia i nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Niedobrze mi .... 21.10.05, 21:06 może to i z nerw....j a w każdym razie po cichutku trzymam kciuki za Ciebie....a po cichutku, żeby nie zapeszać aa o której Ty idziesz na ten basen????? to jakieś wieczorne pływanie????? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Niedobrze mi .... 21.10.05, 21:11 za chwile wychodzimy ) Karnety mamy na taka dziwna godzine a osrodek do 24 otwarty. i gratis sauna i laznia Dobrej nocki !!! i buziaczki ;**************** Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia te które wysłały mi maila dostają w prezencie 21.10.05, 20:41 fotki jesieni, zrobione własnoręcznie w ostatni łikend))) dorzucę jeszcze moze parę moich osobistych bo to są tylko widokowe))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia nic na to nie poradzę lubię jesień..będziecie 21.10.05, 20:42 torturowane moimi fotamiDD Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: nic na to nie poradzę lubię jesień..będziecie 21.10.05, 20:43 ja Ci wysłalam swój prywatny Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: te które wysłały mi maila dostają w prezencie 21.10.05, 20:49 a ja nie dostalam :o( Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: te które wysłały mi maila dostają w prezencie 21.10.05, 20:53 idomDD Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: te które wysłały mi maila dostają w prezencie 21.10.05, 21:11 ale macie tam cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja strasznie tesknie, serce tu przy Kochanym i nie wyobrazam sobie zyciabez niego. Ale z drugiej strony ciagle czuej sie na dwa podzielona. Moze jak bede miala malego czlowieka, bedzie mi latwiej przychodzic. A takie widoki mnie rozwalaja! Nie, ze tu brzydko, ale nie tak samo pieknie Dzieki Pszczola. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: te które wysłały mi maila dostają w prezencie 21.10.05, 21:17 Abie, na pewno też macie jakieś piękne widoczki...tylko inne....swoją droga moglabys kiedyś nam "zapodać" w ramach wymiany fotek i poszerzania horyzontow turystyczno-widokowych ) a bardziej poważnie to się nie dziwie rozdarciu..pewnie Ci się łezka w oku zakręciła......ściskam w pasie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: te które wysłały mi maila dostają w prezencie 21.10.05, 20:55 a do mnie najlepiej pisac na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re:kolorowych snów dziewczynki!!!! 21.10.05, 21:19 Abie, trzym się....bo TY dziś sama w domku, prawda??? W związku z tym przesyłam pozytywne wibracje do Ciebie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re:kolorowych snów dziewczynki!!!! 21.10.05, 21:30 juz usypiasz? Dzieki za pozytywne wibracje posle Wam cos, przegladne co ciekawego i dostaniecie. I kolorowych snow! Jutro posiedze nad ewentualna galeria i posle wam jakis wzor, jak mi sie uda. Cytrusowa, to chociaz powiedz w 5 slowach jak sie masz i co slychac, i jak Batonik. Ja psiara sie przejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re:kolorowych snów dziewczynki!!!! 21.10.05, 21:41 no wiec poki co to stan na kilka dni temu: Baton po raz pierwszy od dlugiego czasu wyszedl o wlasnych silach, na smyczy na dwor - opieral sie troche leniuszek, bo sie przywyczail do wynoszenia. ale i tak ma lepsze dni, kiedy nie rzyga i gorsze, gdy wymiotuje, nie je i siedzi w swoim kącie. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa a poza tym 21.10.05, 21:45 to szykuje sie do wyjazdu, w poniedizalek lece do Gdanska. po raz pierwszy nie mam wcale ochoty. ale to przez to, ze musze podejsc do egzaminu, a nie mialam zbyt wiele czasu by sie przygotowac no i tak jakos w tle ta wizja in vitro sie bląka... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: a poza tym 21.10.05, 21:50 z egzaminem bedzie OK. Dasz rade. Kazda okazja dobra zeby pojechac do domu, nie? Dlaczego od razu in vitro, nie chca zaczac od IUI? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: a poza tym 21.10.05, 21:55 nie probujemy inseminacji, bo wyraznie pwoiedziano, ze M ma za slabe plemniki. i w sumie mi sie podejscie konkretne podoba. a poza tym mam takie nieodparte wrazenie, ze tu sie nie cackają i chyba w ogole nie robią IUI Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 o niechby to... 21.10.05, 21:47 q... zapomnialam o zupie i sie przykleila do dna, ale uratowalam!!!!! Teraz zmiksowac, dodac cytrynke i pycha...uwielbiam zupe z dyni, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 melduję się na nowym watku:):) 21.10.05, 21:59 postanowiłam ćwiczyć cierpliwość...zatestuję w niedzielę rano, jutro mam dzień sympozjów...po co się dodatkowo stresować testowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: melduję się na nowym watku:):) 21.10.05, 22:08 no to dzielna kobieta jestes! I trzymam kciukasy. U mnie bez zmian, test negatywny, @ brak. Jak do poniedzialku nic sie nie zmieni, to jeszcze raz. Zobaczymy. Ide, Laseczki, do lozka poczytac gazetki. mam jeszcze zaleglosci z wrzesnia i juz caly komplet pazdziernikowych. zycze kolorowych snow i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: melduję się na nowym watku:):) 21.10.05, 22:11 ja tez sie zbieram. kolorowych i udanej soboty Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Dobranoc, dziewczyny:):) 21.10.05, 22:12 zajrzę jutro , trzymam kciuki za testujace Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: smutno mi 21.10.05, 23:47 babeczki jeszcze zajrzałam tu na chwilkę...i chyba, źle zrobiłam, ponieważ pomyliłam linijki i wlazłam na ciążę....i co widzę dziewczna o moim nicku tylko z końcówką 76 zaszła przy pierwszym podejściu....zatem szczęście dla balbinek już wykorzystane na maksa....buuuuu , cudów nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Balbinko!!!!!!! nawet o tym nie myśl!!!!!!!!! 22.10.05, 00:22 bo będzie klaps!!!!!!!!******* poczte odbierz..... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 22:16 poszło trochę poczty dziewczyny kto nei dostał niech raportuje Abie..mam nadzieję, ze nie zrobiło Ci się przykro od tych fot?*** bobranocki)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 22:29 no i jeszcze jestem. absolutnie nie zrobilo mi sie przykro, wrecz przeciwnie. No i dostarczylas mi powodow do wzruszen DD teraz spadam, powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 22:40 Złość już przeszła - mężulo utulił Zmykam zaraz do łóżeczka. Matala - miłego pływania i trzymam kciuki by mdłości były zwiastunem... tego czego najbardziej pragniemy Pszczoła - dzięki za tego buziaka - nosz normalnie powalił mnie na kolana A jesień... piękna!! Jeżeli o mnie chodzi to możesz nadal torturować fotami. Cytrusku - tzrymam kciuki za egzamin! I powodzenia życzę. Melba - gratuluję cierpliwości. No to czekamy do niedzieli - oby na dobrą wiadomość. Widzę że wszystkie kobitki pouciekały do łóżeczek więc ja też sobie idę. Małżon już czeka.. Dobranoc - do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia nie no..to dobrze:))) jeszcze jedna rzecz- Lalisia 21.10.05, 22:44 dostałam twoje fot- dzie ty masz brzucha???????????????????? no gdzie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: ja też spadam..poważka..branoc..:************ 21.10.05, 23:20 Atko, ja bym nie wytrzymała tak długo w niewiedzy, co do moich wyników...zaciskam pięsci, by były w normie! A co do senności...to jest chyba zaraźliwa...dzisiaj udałam się na króciutką drzemkę ....i obudziłam się po 2 godzinach..szok...ciśnienie spada chyba na łeb na szyję...albo te wczorjsze przeżycia mnie tak zmordowały.... Altheo, niestety nie wezmę zwolnionka, zależy mi na każdej godzinie, kaska, kaska.Chyba, że w końcu zajdę w ciążę..no to wtedy natychmiast na L4, dzidzia najważniejsza.Dzieciaki rzadko mnie denerwują...czego nie moge powiedziec o dorosłych.. Dobranoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 21.10.05, 23:11 ale z was śpioszki, no, no, no, Matalko, te nudnosci dobrze wróżą... Abi, poprosze o przepis na tę zupkę, jak mówisz pyszności, z dyni!!!nigdy w życiu nie jadłam! Atko, mnie torzeszki też zawsze inspirowały...najsmaczniejsze w tej czekoladce...a drugą moją słabością są misie haribo.....i chałwa Cytrusiu, nie rozumiem tak od razu in vitro...nie będą próbowali żadnej kuracji...???Trzymam kciukasy za ten ogoniasty egzamin!!! Melbo, powodzenia! No to i ja zmykam do łóżeczka....ale wiecie chyba jutro zmieni sie pogoda, bo pić mi sie strasznie chce....a tyle juz herbatki , soczku, wody w siebie wlałam.... Erguniu, tak to czasem wychodzi z tymi skrótami...całe szczęście, ze wszystko dobrze się skończyło a teraz mężulo utuli... Lalisiu, trzymaj się dzielnie, pewnie masz racje z ta płcią.Będziecie mieli niespodziankę i tyle.Odpoczęłaś już po weselichu? A dokładnie na kiedy ustalono ci termin? Jak córunia? Agmani, no co ty dziewczyno wygadujesz... to, że zawiesiłaś staranka z powodu ślubu...nie oznacza, byś od nas stroniła.Proszę cię, zaglądaj tutaj częściej! Gwiazdeczko, napisz coś , bo umieram z niepokoju.... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 odwaliło mi... 22.10.05, 00:22 własnie piekę ciasto czekoladowe-juz jest w piecu, polewa gotowa....'chodziło za mną'od kilku dni.Odechciało mi się spać dziękuję za cudowne nowe zdjecia- Pszczółko, tak bym chciała pojechać w moje ulubione rejony (na fotach są okolice Trójmiasta, prawda?) Nowa fryzura suuuper. Tycjo, zdjęcia ze slubu cudowne-fajna z was para, a to w zbożu....ach.Zaraz Wam porozsyłam moje slubne Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia o tej porze ciasto?????? 22.10.05, 00:34 zaskoczyłaś mnie...czy jutro rankiem mogię wpaść na kawałeczek..bo wiesz teraz..to spać zara ide;DDDD dziękuje za komplimenta to Wieżyca i Otrzyce)) i czekam ofcors na rewanż)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: o tej porze ciasto?????? 22.10.05, 00:41 Pszczoola, wysłałam do Ciebie fotki, ale gazetowa poczta nie widzi,ze je wysłałam...a Ty widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: o tej porze ciasto?????? 22.10.05, 00:46 na gazetowy? czy na nietuzinkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: o tej porze ciasto?????? 22.10.05, 00:48 bo jeśli na nietuzinkowych to jutro sprawdzę, bo mi się pysio wyłamuje z zawiasów, a moze potrwać jeszcze z pół godziny, zanim te goopie serwery się połączą..poważka..sprawdzone))) miłego ..w zasadzie czego? wieczorku chyba nie..nocki)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: o tej porze ciasto?????? 22.10.05, 00:49 eee...odpowiedziałam na Twój list, więc chyba na nietuzinkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: o tej porze ciasto?????? 22.10.05, 00:52 no nic nie ma..ale moze przyjść później. ten portal tak ma..branoc))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 08:53 witam z rana no wiec tak po weselu juz wypoczeta dzisiajjade na urodziny do mojej bratowej co do brzucha to fakt nie widac ale ja przy wzroscie 170 wazylam przed ciaza 50 kg wiec teraz te 5 gk co przytylam to wsumie nie widac moja mama sie smieje ze brzuch mam jak niektore dziewczyny jak sobie dobrze pojedza bo ja zawsze wklesla bylam. z alicja przez cala ciaze przytylam tylko 9 kg wie3c teraz i tak juz wiecej termin mam na 10 marca.A co do coreczki to jest kochanym dzieckiem fkt ze nie usiedzie w miejscu ani chwili tylko caly czas biega ale z dnia na dzien teraz sie zmienia zaczyna ponas powtarzac chowa sie i mowi a kuku pomalu mozna sie z nia dogadac wie ze bedzie miec dzidziusia mowi ze chce i pokazuje ze w brzuchu mam dzidzie a na cycy ze dzidzia am pozdrwawiam was bardzo serdecznie i trzymam za was wszystkie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 09:01 witam z raba)) witam w sobotę)) całą noc śniło mi się Balbinko, ze puzzle układamy. wybralyśmy piękny jesienny krajobraz...kumacie wszystko na rudo-czerowo, jeszcze mi sie w oczach mieniDDD wiecie, tak mnie naszło... pozwólmy odejść naszym cieżarówkom, jesli chcą... wiecie o co mi chodzi? a żeby nie musiały tu wracać!!! chyba, ze w następnej ciąży)))) pozdrófkiz Pomorza))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 09:05 dzień Dobry! Pszczoła- no,no, ostatnia odchodzisz i pierwsza przychodzisz)) Balbinko- ja też te misie haribo)) ale chałwy to już nie. Melba- Ty cierpliwa Kobieta jesteś)) a to ciasto, w środku nocy)) hmmm.... spadam) ide studentów męczyc! zdam relacje wieczorkiem, pewnie późnym, bo sie wybieramy jeszcze do kina. miłej soboty kasia Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 09:31 hej z samego rana. pedze kawe wypic i troche sie pouczyc w koncu! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 11:10 Melba dziekuje za fotki! Super wygladaliscie. Aaaaa... moge prosic o kawalek cista?? Ja zaraz ide piec chleb. I ciacho tez chyba upieke! Bebell - a moze ty im dawaj zeden zestaw tekstow do przeczytania, albo zostawiaj im gdzies w bibliotece do kopiowania. Bo tak szukac po ksiazkach to sie czlowiekowi nie chce... Zycze sukcesow pedagogicznych! A na co idziesz do kina? Jutro tez nauczasz? Pamietaj wybory! Jestem zaszczepiona na grype. Mam nadzieje, ze sie nie rozchoruje. Maz tez zaszczepiony. Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 11:44 Witam, witam w pracowita (dla niektórych ) sobotkę. Melbo, ciasto po 24 ? No nie , na teście muszą być te II . Abi, co z tym przepisem na dyniową zupkę???? Bebell,faktycznie, jeśli moga być problemy ze znalezieniem tekstów, to daj im komplet i niech sobie kserują....Powodzenia na zajęciach.... Pszczoła, a mnie od dwóch dni śnią się maleńkie dzieci....co może oznaczać poważne kłopoty......a kolory terakoty, rudzielce uwielbiam!!!!!!!!! Abi, no i co???? Mam nadzieję, ze @@@@ się nie zjawiła!!!! Atko, odezwij się!!! Horiko, wyrzuć smutaski precz...i nie przemęczaj sie w pracy....Szkoda, że wizyta u gina nie wypaliła.... Stokrotko??????????????? Cytrusiku, ucz się ucz, nie przeszkadzamy... Matalko, sądzę, że pływanko dobrze zrobiło na twój nastrój....i mam nadzieję,ze @@@@@@@ nie ma????????????? Lalisiu, masz świetną córunię.Troszkę ci zazdroszczę tych ciałych uroczystości...u nas od 3 lat posucha.....tylko imieninki.... A ja za tydzień zaczynam podyplomówkę, właśnie dostałam zawiadomienie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 12:09 Pszczoła!!! Super widoczki!!!A całus zdziałał cuda.... Mam tylko pytanko czy od ciebie dostałam wiadomóść" mówię"?przesłaną przez Asię?? Boję się otworzyć.... bo mnie program antywir. ostrzega.... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 z sobotnia @ sie melduje i przepisem na zupe 22.10.05, 12:33 Czesc Kobitki! no niestety sie stalo, ale niech juz bedzie. Powiedzialam dzis mojemu M., ze w tym miesiacu ma mi bezwzglednie zrobic dzidziusia, bo jak w kazdym miesiacu bedzie tak bolec, to ja to pieprze. Chce byc w ciazy a potem znow brac tabletki: szybko, latwo i bez bolu. Nosz, siedze w kucki po dwoch paracetamoloach i nic. Balbinko, przepis na zupe dostajesz pod warunkiem, ze przestaniesz bredzic. Dynia Warzywa na zupe 100 - 150ml bialego wina dwie kostki rosolowe 1 litr wody cytryna sol, pieprz Potrzeba dyni, ok 1kg do 1,5kg. Sa takie japonskie hokaido, czy jak tam je zwal, one sa male. Ale normalna dynia smakuje dokladnie tak samo, przynajmniej wg mnie. Warzywa na zupe - standard. dynie obieramy, wydlubujemy srodek z pestkami i kroimy w kostke. To samo z warzywami. W garnku trzeba rozgrzac troche oliwy i wszystko troche podsmarzyc zebu puscilo aromat, potem dolac wino i troche podusic, ale doslownie 3 - 4 minuty. Dolozyc kostki rosolowe i wlac 1 litr wody. Gotuje sie kolo 45min do godziny, az bedzie po prostu wszystko miekkie. Potem trzeba zmiksowac. Wycisnac sok z cytryny i dodac tyle ile sie lubi, zeby bylo lekko kwaskowe, bo dynia slodka. Dosolic, dopieprzyc. Dobrze smakuje, kiedy do zupy juz w talerzu doda sie troche jugurtu albo smietany. Smacznego. Ja osobiscie uwielbiam te zupe. Produkuje jej duze ilosci w okresie dyniowym i zamrazam. Zima nie ma nic lepszego jak goraca zupa z dyni. Melba, Matala, jak u Was? Trzymam mooooooocno kciuki. A to czekoladowe ciasto, to moglabys rozeslac po eKolezankach. Ej, smaku narobilac i teraz co bedzie? Zycze milej soboty i do napisania! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: z sobotnia @ sie melduje i przepisem na zupe 22.10.05, 13:17 Abi sciska! Ja tez tak mam niestety... ale moze po ciazy przejdzie, taka mam nadzieje. Mojej bratowej przeszly wszelkie bole zupelnie. Juz sie nie moge doczekac tych paru miesiecy bez malpy. Althea Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 11:54 Pszczoła, ja tak sobie myślę...,że może one już nie chcą się tym wszystkim, co nas trapi denerwować, wracać na forum dla starajacych się by nie zapeszyć.....ale jakoś mi przykro,że się nie pożegnały tylko tak po cichutku odeszły, niby mimochodem....bo, ja nadal o nich myślę. Szybko przywiązuję się do ludzi.....ale to mój problem. Dobrze,ze kateb i lalisia jeszcze tu zagladają... A może po prostu mają co robić na innym forum....eeeeeeeeeee i tak mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 12:23 Łeeeeeeeeeee........Kurczę blade melba....przytulam, ściskam!!!!!!!!!!Trzymaj się kochana!Może zjedz trochę tego pysznego ciasta, które upiekłaś w nocy....cmok, cmok!Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 12:27 juz zjadłam. az dziwne- prawie nie jestem zdołowana... Prawie. Szaleństwa nocy listopadowej przed nami, a małzon idzie w tym tygodniu się przebadać. Swoją drogą, cykle mam jak w zegarku- owulacja była dzień wczesniej,więc @ tez. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 13:15 Melba sciskam mocno! Dobrze, ze cykle idealne. Listopadowa moc bedzie z nami. Moj maz juz sie dopytuje kiedy malpa sie skonczy, bo trzeba sie brac do pracy! A jakie to ciacho?? Daj przepies, bo tez mnie nosi zeby cos upiec... ale chyba stanie na tarcie Tatin. Buzka! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 12:37 ojej, jak sie produkowalam o dyni, to napisalas. Przykro mi, ale razem przystapimy za 2 tygodnie do radosnej pracy. usciski Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Melba, 22.10.05, 12:42 to znowu ja Sprawdzilam poczte wlasnie i dzieki za zdjecia. Alez Ty piekna Slowianka jestes. Powaga, jakkybm miala opisac jak wyglada uroda slowianska, opislalabym wlasnie Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 12:45 Ej tam.Uprasza się o nieskładanie kondolencji.Chorowałam w tym cyklu, moze to dlatego- i może tak miało być. a dyniową zupę napewno zrobię, mam nadzieję,że moje chłopy zechcą ją zjeść, bo ja napewno Abie, na mnie paracetoamol nie działa- tylko no-spa albo ibuprofen Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 12:50 No i ja bylam chora, ale spoko: humor wrocil mi juz wczoraj, tylko niech nie boli. Znalazlam no spe i juz troche lepiej. Ibuprofen na mnie generalnie tez lepiej dziala, ale niepowinno sie go brac, tak wytlumaczyl mi moj madry maz, w przypadku @, bo zawiera jakas substancje, jak np aspiryna, ktora "rozrzedza" krew i moga wystapic jeszcze sliniejsze krwawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 12:52 no dokładnie, ale cos za coś Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 13:19 To wlasnie dobrze na malpe, jak krew jest rozrzedzona. Nie robia sie skrzepy i mnie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 13:26 no nie wiem, ma przestac bolec i nie zaszkodzic. Mezowi wierze, w koncu expert. A i faktycznie przepis na ciasto tez moglabym wyprobowac. Umiem zrobic "murzynka" czy to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 13:33 Melba, Abie - przykro mi z powodu wrednot, Za dwa tygodnie znów do dzieła trza się brać U mnie małpa nadal jest ( 13 dzień ) z dnai na dzień coraz mniej, ale jednak jest. Odstawiłam moje leki ale jeśli nie przejdzie do poniedzialku to tak jak dr. Ilona królak napisała - pójdę do ginka. Pewnie do mojej starej ginki się przejdę bo mam najbliżej i najmniej bierze za wizytę. Niech tylko sprawdzi czy nie ma torbieli -zrobi USG i już. A jakby coś było nie tak to od razu do szpitala do rzeszowa pojadę. Jednak po cichu liczę na to że do poniedziałku już mi przejdzie... Taka ładna pogoda dzisiaj że pewnie zaraz pojadę na działeczkę - chcę zacząć sadzić żywopłot (liguster) Czy to odpowiednia pora?? czy może jeszcze za wcześnie?? zna sie ktoś na tym?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 13:50 A rany nie katuj mnie erga... u mni leje okropnie od rana. O rany 13 dni malpy, to stanowczo za dlugo. To kiedy owu jak malpy 13 dni? Erga ty nie kombinuj tylko do gina. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 14:57 Łatwo mówić: nie kombinuj.. Nosz przyznaje - kombinuję bo ciężko z kasą. Ginek w tamtym tygodniu to był wydatek, autko się posypało nieco - kolejny wydatek... A jeśli pójdę i się dowiem że wszystko OK tylko trza leki odłożyć... - to przecież ja to sama wiem. Dziś @ jeszcze słabsza więc jest szansa że do poniedziałku przejdzie - a jeśli chodzi o starania - no cóż - przyłączam się do listy oczekujących. W grudniu histero a dopiero po niej mogę zacząć myśleć o staraniach. Póki co czekam na drugą dawkę żółtaczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: no i już nie muszę testować... 22.10.05, 17:48 Ergus, rozumiem cie doskonale, ale sama wiesz, ze cos jest nie tak i wiesz jakie to wazne, zeby bylo ok. Mam nadzieje, ze w koncu ta malpa da ci spokoj i ze tak naprawde to ja sieje panike, a to tylko wina tych lekow. Buziaki! althea Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 14:24 witojcie)) Melbie już napisałam, że fajowi są..no fajowi)) podobywują mi się a Melba to wogle taka słodka jest nie? Balbinko- od Asi to ja) ale kumasz 1000 puzli!!!!! szystko zcerowne, rudo- czerwone to pewno od tych fot co wam wczoraj przysłałam))) poaczałam na nie, paczałam i tak wiesz ta kolorystyka mi została w oczach)) w kwestii ciężarówek... pewno, ze szkoda, tyle, że wiesz...ja sie nie czuje na siłach ich zatrzymywać..jeśli ma to stać na drodze do udania im się, pomyślmy naszej Moni, Megi, Fineczce, Gwiazdce... niech ne wracają jak tak czują!!! jestem pierwsza, zeby je pogonić stąd jesli tylko ma im się udać!!!!!!! a że bez pożegnania, to cóż...same wiecie... czasami lepiej tego nei mowić i zniknąć..czasem tak lepiej. w każdym razie ja tak to widzę i czuje. moze się mylę. w każdym razie... powiem tak, jeśli chcą odejść, lub odeszły i nie będą tego czytać, lub nawet przeczytają- dziewczynki życzę im wszytskiego naj, naj, naj i życzę sobie zobaczyć wasze dzieciaczki po urodzeniu)))) czili foty))))))) tym wszytskjim , które dostały @ wredne i niepotrzebne przesyłam gorące uściski...********************************************************* Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 14:52 Masz rację pszczoła. Jeżeli chcą nas opuścić - w porządku. Rozumiem że z nami nie mogą przeżywać tych wszystkich radosnych chwil tak samo jak z koleżankami które są w tym samym błogosławionym stanie. Ja chyba też bym się bała z wami dzielić tymi codziennymi przeżyciami związanymi z rowzwojem dzidzi. Każda z nas będzie miała ten sam dylemat - ale na pewno nie będzie już się tak często pojawiała jek teraz. Bo tu mamy wszystkie jeden cel: DWIE TŁUSTE KRECHY! a jak się już uda... to chyba trzeba uciekać na inny wątek - a tu być jedynie gościem. Cóż zrobić - jest to smutne ale ja to rozumiem. Ściskam was mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 15:43 Erga nie trzeba będzie..to zalezy od Ciebie) tylko po prostu, w moim przekonaniu, nie należy ich oceniać... nei wiem jak to wytłumaczyć, ja to czuję w ten sposób- jesli to ma im zaszkodzić, jeśli będą się źle czuły ( w takim sensie, ze one się przecież cieszą i my się będziemy cieszyć z tego faktu) lub jeśli po prostu nie chcą zapeszać (to przecież takie nromalne) to niech nei wracają)))) pisze to bez autentycznego zalu. ja im kibicuje!!! ja je rozumiem cokolwiek by nie zrobiły!!!!! rozumeisz mnie? jeśli chcą - pozwólmy im odejść. to tyle)))))))))))) lecę robić Panu swojemu paprykę nadziewaną. papatki* Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 16:42 Wiem pszczółko o co ci chodzi, i rozumiem też nasze zafasolkowane. Zyczę im dużo dużo szczęścia i zadowolenia z pociech. I szczęśliwych 9 miesięcy!! Kochane ciężaróweczki: Ściskam was bardzo bardzo mocno. Ale za te 9 miesięcy spodziewam się fot na skrzynce )) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 19:13 Melba i Abie, przykro mi z powodu @...oby były jak najmniej bolesne i już się więcej nie pojawiły ...w wiadomym znaczeniu oczywiście!!! Melba, a ja fot żadnych nie dostałam ...buuuuuu Balbinko, dziewczyny dały już klapsy za te brzydkie myśli...i ja się do nich przyłączam...proszę więcej nie mówićo żadnych limitach nieszczęść...a może to własnie jakiś znak...na pewno...więc główka do góry!!!! Erguś, super, ze mężuś pocieszył...a w poniedziałek leć do ginka konieczne....ale teraz nie myślmy o poniedziałku, bo przecież jeszcze wieczór przed Wami...niedziela....bawcie się dobrze!!! Cytruś, owocnej nauki i zdanego egzaminu!!!! Matala, i jak wczorajsze pływanie???? dziewczynki a te Wasze rozważania o naszych ciężaróweczkach, to takie gdybanie, czy po prostu wiecie coś????? W każdym razie ja również trzymam kciuki za wszytkie nasze szczęśliwie zafasolkowane i po cichutki licze na fotki!!! Balbinko...na początku to też chciałam jechać po te wyniki...ale w końcu doszłam do wniosku, że po pierwsze i tak moja wiedza na ten temat nic nie zmieni, a dodatkowo gdyby było coś nie tak, to pewnie zamartwiałabym się, a tak najwyżej będę się stresować u lekarza...rozumiecie o co mi chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 19:41 Dziewczynki, sprawdzcie poczte, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 20:02 Moja skrzynka pusciutka....( Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 20:04 Abie dzięki za komplementy....dopiero teraz przeczytałamale chyba nie wygladam jak Jagna z Chłopów (nie ujmujac Emilii Krakowskiej...)Zaraz wyslę fotki pozostałym dziewczynom Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Abie jestem na tak:) mi się podoba ten pomysł:))) 22.10.05, 20:13 tera pytanie czy mam Ci zawalić krzynbkę fotami jusz czy ja szystkie sie zgodzą?DDD Atko ja tak sobie tylko dywaguje ( w sprawie naszych ciężarówek). Odpowiedz Link Zgłoś
esselte5 Ech Dziewczyny mam doła :(:(:( 22.10.05, 20:49 Rzadko się udzielam, ale tylko dlatego , że z czasem u mnie kiepsko, ale jak tylko mogę wpadam chociaż poczytać, co u Was (a piszecie w zawrotnym tempie). Trzymam mocno kciuki Balbinko!!! Coś nie tak chyba ze mną - 18 dc, a piersi bolą jak szalone (w ubiegłym miesiącu po raz pierwszy miałam to samo), zawsze przed @ bolały, ale nie 2 tygodnie kurcze (cykle 32-34-dniowe, więc jeszcze kupa czasu do @)! To nie do zniesienia. Dziewczyny jesteście po różnych przeżyciach i badaniach, może powinnam zrobić jakieś badania? Może coś nie tak u mnie z hormonami? Zaczynam się martwić (i wcale nie fasolka mi przychodzi do głowy,bo starań intensywnych nie było w tym miesiącu z natłoku pracy i zmęczenia,więc nie to sugeruję). Może wiecie czy moze to oznaczać jakieś kłopoty z hormonami? Sorry, ze przy sobocie takie pytania, ale chyba łapię doła. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Esselte..może prolaktynę co? 22.10.05, 22:02 jak tak piersi dziwnie bolą to może być prolaktyna..tym bardziej, ze piszesz, ze duzo stresów mialaś... uszy do góry kochana Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ech Dziewczyny mam doła :(:(:( 23.10.05, 12:02 Esselte5, kochanie, trzymaj sie, nie wnikaj zbyt bardzo w reakcje ciała...łatwo sobie wmówić, a potem bedziesz cierpieć jeszcze bardziej.Może faktycznie zbadaj hormony.Niestety w tej sprawie ci nie pomogę, a wymyslać nie będę.A robiłas już w ogóle jakieś badanka?Brałaś wcześniej tabsy antykoncepcyjne???Piszesz o stresie...on rozwala nam cykle , jak mu się podoba... Najlepiej zrobisz, gdy udasz się od razu po okresie( oby nie przyszedł jednak)do gina. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie jestem na tak:) mi się podoba ten pomysł 22.10.05, 21:11 kurna ten mail od niektorych caly czas wraca. Ale: jak sie komus spodobalo i ma ochote zeby jej zdjecie, zdjecia znalazly sie na tej stronie, ewentualnie z krotkim opisem, to przesylac mi na skrzyneczke. mozecie juz zaczac, bo jutro spedzam znow samotny dzien, bo Kochany idzie na dyzur, wiec bede sie bawic w wielkiego projektanta DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Abie... 22.10.05, 21:17 ja nic na skrzynce od Ciebie nie mam(( więc nie wiem o co chodzi(( kasia Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Abie 22.10.05, 21:18 a ja chyba wolę moje fotki wysyłać mailem....chyba że ta strona będzie tajna/poufną Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie 22.10.05, 21:28 Melbuniu, to tylko dla chetnych. Strona jest poufna, o ile w internecie jest cos poufnego. Dlatego wysylam wam tez ten adres na privy zeby nie mozna bylo go tu na forum znalezc, tak po prostu. babell, czy teraz doszlo, sprawdz poczte, Althea, tez? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Abie 22.10.05, 21:29 jesli tylko dla chetnych, bez podawania linka na forum, to się na to piszę... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia poczekaj ja zara spróbuje....ino się nie nerwuj!!! 22.10.05, 22:48 proszę Cię...)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 23.10.05, 11:56 Erga, w sprawie forum jesteśmy jednomyślne! Poza tym ciągle coś się dzieje i człowiek nie jest skupiony tylko na samym sobie...a takie analizowanie wszelkich objawów nie jest dobre, chociaż trudno tego nie robić....no nie? Pkanetko, jak twoje pecherzyki??? Byłaś już na podglądanku u ginka? Matalo, i co???????????????????Będzie to testowanko? Niko, mam nadzieję, ze sukienka obstalowana...hihihi, czekamy na sprawozdanko! Cytrusiku, widziałam twoje wątki na niepłodności...pomalutku dowiesz się wszystkiego...głowa do góry,będzie dobrze.A super jest to,że nie musisz czekac aż uskładacie na to kaskę...tylko działajcie szybko, nie traćcie tej okazji...Mocno, mocno, przytulam.Jesteś bardzo dzielna!!!!!!!!! Melbo, wyślij mężula na badanko juz w tym tygodniu, nie będziecie później tracili najlepszych plemniczków przed owu. Ktat, czekamy na sprawozdanko!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Melba 22.10.05, 22:40 dziekuje za fotki! Dostalam je dwa razy co prawda lepsze to niz wcale. Slicznie wygladaliscie! Fajna sulnie mialas. A twoj wybranek oryginalnie, w czarnej koszuli. Buzka! althea Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 nie doszlo do: 22.10.05, 21:24 <matala6 <mala_natka <melba7 <cytrusowa <babell <hortika <jutka7 <stokrotka <balbinka74 <pkanetka <ant25 <ktat <erga4 <nika112 <ata76 tak mowi raport zwrotny. Nie wiem dlaczego? Zaraz sprobuje jeszcze raz poslac? A Katarzyna Kamieniowa, to ja w pelnej krasie! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: nie doszlo do: 22.10.05, 21:37 abie, BEBELL))) przez dwa E)) to pewnie dlatego nie dochodzi ku mnie)) no, bo nadal nic nie mam... a tak w ogóle to ja myślałam, że Ty Agata masz na imię?? cos kręcę czy głupia jestem))) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: nie doszlo do: 22.10.05, 21:46 ale na drugie mi Katarzyna, a kamieniowa, to prawie moje nazwisko Poslalam, juz chyba bez bledu. I do Matali tez. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 foty 22.10.05, 21:58 mam nadzieje, ze juz wiekszosc z Was w koncu dostala mojego maila. Przyslijcie mie zdjecia, ktore maja sie tam znalezc i co ma byc przy nich napisane. Teraz ide przytulac sie do Kochanego, wic zycze Wam milego wieczoru. Jutro powlkejam to, co mi przyslecie papa Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 21:16 Witam Was wieczornie) Ja pszczole p[ięknie za foty dziękuję) bardzo mi się podobają one i jak więcej można otrzymac to ja bardzo chetnie)) I melbie tez bardzo dziekuje za zdjątka! Nosz eligancka z Ciebie kobitka! I ściskam! i @ mówię precz! paskudo jak najszybciej! Abie- ja te zupę będę gotowac we wtorek)) I niech paskuda odejdzie)) Kysz-kysz! Balbinko, Althea- oni maja te teksty w bibliotece (po dwa egzemplarze każdego) i jeszcze dodatkowo mają teczke zostawioną z tekstami w dziekanacie. Tylko jakoś tak z tym kserowaniem nie mogą się sierotki jakoś zorganizowac))) Laski kochane zajęcia wyszły mi dzis super, ale zdechła jestem. Do kina wiec nie pojechaliśmy, tylko na szybka kolacyjkę do knajpki)) a teraz to idę spac)) ściskam Was moooocno! kasica P.S. Abie- zastanawia mnie Twoja sygnaturka)) kto to Katarzyna Kamieniowa???? k. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 21:34 Hej Słoneczka Nie pisałam, bo starałam się nie myśleć o starankach... I tak nie wychodzi... Poprostu nie mogę o tym nie myśleć! Często jak zaczynam dopada mnie smutek . Ten czas tak się wlecze... Na początku grudnia będę wyjeżdżała bez M i boję się, że właśnie wtedy będzie owu - także wszystko może przeciągnąć się na styczeń, buuu . Aż mnie w środku ściska . Dlatego staram sie myśleć o tym jak najmniej. Choć myślami codziennie jestem z Wami i nawet czasem tu łypałam w tygodniu . Ciężko mi, ale bez Was jeszcze ciężej Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 21:36 Stokrotka, odmawianie sobie czegoś na siłę nie jest dobre...wracaj do nas Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Stokrotko... 22.10.05, 21:39 ściski)) i nie chodź juz nigdzie jak Ci bez Nas źle)) Nam Ciebie tez brakowało! Po co się na tęsknice wystawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 21:39 No wiem. Myślałam, że jak się przetrzymam, to z czasem wogóle przestanę myśleć o starankach albo będę minimalnie. A tu klops Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 22.10.05, 22:06 Stokrotko ściskam kochana..chciałabym jakoś ci pomóc, ale nie mogę.. masz moje wspracie i cieple myśli...*** Abbie jutro Ci powysyłam..choć pewnei ona jusz tuli się do chopa swego i ani tu zaglądnie..))) dobranoc dziewczyny))) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Sobotnia noc ;))) 22.10.05, 22:55 Pszczolko dzieki za fotki Jesien cudna i tecza rewelacja i buziak Pszczolki wielki ) A teraz poszukaj wysnionego, puzzlowego krajobrazu Moze to nie byl sen, a puzzle istnieja ?? A ciezaroweczki niech same zadecyduja Melbus Tobie tez dziekuje za fotosy slubne. Milosc widze ) I ladnie wygladacie... Zachciewajki na pieczenie ciasta czekoladowego w srodku nocki Klub nocnych markow sie powieksza – wczesniej byla Ant o 4 rano ... Skarbie moje z jednej karocy – doly zakopane – noce listopadowe przed Toba Tak trzymaj!!! A mimo wszystko mialam nadzieje, ze Ci sie uda. Coz, zycie chwilka jest ... Abie dobrze, ze dyniowa uratowana Przy najblizszej okazji zrobie wg Twojego przepisu I nastepna ciemnowlosa wsrod nas a jaka jesien .... Przykro mi, ze @ zawitala do Ciebie i teraz straszne bole Przytulam mocno ;&&&&& Niedziela zleci na projektowaniu, postaram sie cos przeslac. Lalisia z Alicja i malenstwem – to prawda, ze Twoj brzusio calkiem niezle sie kamufluje przy takim wzroscie i wadze ) Cytrus – trzymam kciuki za egzamin w Gransku I przytul ode mnie Batonika Balbinko nie smutaskuj sie i dla Ciebie bedzie czas Badz dobrej mysli A ja tez przepadam za chalwa i Grzeskami w czekoladzie- Jak mojego nie ma pod reka hihihi Balbinko, Ty wrazliwiec niepospolity jestes, Ciezaroweczki nie odeszly, zrobia na m niespodzianke i napisza cos wkrotce – tak mysle Althea - pracowitosc w starankach poplaca Ergus – malzon utuli I raj na ziemi )) Niech @ spada na drzewo, albo na obce zywoploty ) I obowiazkowo w pn. wizyta u gina- martwie sie o Ciebie. A na zywoplotach to sie nie znam. Atus – masz racje, po co sie stresowac wystarczy u doktorka tylko. A na basenie bylo ekstra, a potem czulam sie lekka jak piorko Stokrociu – no nareszcie, wiem, ze Ci ciezko nie mysl tak uporczywie, bo mozna dostac krecka grudzien czy styczen, co za roznica, wazne, zeby fasolinka sie przyjela. I zagladaj do nas czesciej ... i pisz ) co Cie trapi Esselte- nie lap dola prosze, kazda z nas ma chwile zwatpienia. Zrelaksuj sie na maksa .... Bebell –studenci wymeczeni i Ty tez Odpoczywaj sobie i barwnych snow!! Zajecia byly tylko do 15, a potem u znajomych siedzielismy i wieczorkiem wrocilismy. Malpy nie ma i nie mysle o jutrze. Rano na 9 dalej zajecia. Czas szybko zleci )) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa przeczytalam o in vitro 22.10.05, 23:04 i zdawalam sobie sprawe, ze samo wszczepianie jest bolesne, stąd narkoza. Ale przerazilo mnie pobieranie komorek - ze to tez ze znieczuleniem i ze boli. jestem dziewczyny przerazona - od kiedy pamietam okres mialam zawsze bolesny, rodzinna przypadlosc neistety. zwijanie sie z bolu, omdlenia, pogotwoie...teraz troche mi sie zluzowalo od kiedy poznalam tajemnice doboru srodkow p/bolowych. a tu taka "niespodzianka" - jestem przerazona z lekka. a co wy slyszalyscie o bolesnosci in vitro? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: przeczytalam o in vitro 22.10.05, 23:13 nie interesowałam się tym... nic nie wiem serce..** ale jak w narkozie będziesz maila to wisz..nic czuć nie będziesz...*** ucałuj Batona i pozdrów M. od nas))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 a dziś dla odmiany wzięłam się za bułeczki ... 22.10.05, 23:20 pierwsza partia już gotowa, reszta - na rano Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Do Abie 22.10.05, 23:28 4 fotki chcialam wyslac i znow cos sie zpsulo ) Melbus podziwiam - buleczki, mi sie oczka lekko zamykaja ) Dobrej sobotniej nocy snow jak z bajki, a jutro niedziela bedzie dla nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Do Abie 23.10.05, 12:51 > 4 fotki chcialam wyslac i znow cos sie zpsulo ) sprobuj raz jeszcze, prosze. Kto jeszcze nie ma maila? Niestety juz sie pogubilam. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: a dziś dla odmiany wzięłam się za bułeczki . 23.10.05, 11:33 Melbo, rzuć jakąś bułeczką....prosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: przeczytalam o in vitro 22.10.05, 23:42 Cytrusiku kochany, tak mi przykro,że niestety nie kwalifikujecien sie do IUI...ale oni chyba wiedzą , co robią....Słyszałam, że samo pobieranie jajeczek jest bardzo bolesne i dlatego dziewczyny wolą mieć narkozę.Najlepiej jak wejdziesz na forum niepłodność...tam jest sporo dziewczyn doświadczonych.Leżałam w szpitalu z babką po in vitro, której sie udało przy pierwszym podejściu, ale miała hiperstymulację...kurka 2 tyg. po zabiegu miała brzuch jak w 5 miesiącu tyle wody...ale lekarze szybko ja z tego wyciągnęli.Trzymam za was kciuki!U mnie in vitro nie wchodzi w grę z wielu względów.....no i te straszne ceny...w Niemczech chyba z tym dofinansowaniem lepiej, co???????Połamania pióra...lub języka na egzaminie! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: przeczytalam o in vitro 23.10.05, 00:05 dzieki Balbinka, wlasnie sie rozgladam po Nieplodnosci. jesli chodzi o cene, to faktycznie tu jest pod tym wzgledem świetnie - nasza kasa zwraca w 100 procentach Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Sobotnia noc ;))) 23.10.05, 00:04 Pszczoła,ja też im bardzo dobrze życzę,tylko tak smutaskuję, bo się przywiązałam do naszych zafasolkowanych, kiedy jeszcze borykały się z tym samym , co my problemem...trochę już tu siedzę, no nie????????Ale nie będę egoistką...nic na siłę.....Życie toczy się dalej....a i wiele nowych dziewczyn pewnie tu zajrzy..... Abi, ja bredzę???????????Dzięki aniele za przepis nie omieszkam go wykorzystać .Obym tylko dorwała jakąś dynię.....A tak dawno nie piłam z niej kompociku...mniam. Stokrotko, dobrze że wróciłaś...z nami zobaczysz, ten czas szybciej minie! Popatrz, koniec października...zaraz święto zmarłych...,potem długi weekend 11.11.... i adwent...nawet nie zauważysz jak przeleci.I powiem ci jedno,bardzo dobrze sobie z tym wszystkim radzisz.Przeżyłas już sporo...teraz zbieraj siły.Postaraj się myśleć o tym czekaniu pozytywnie, tak jak czekałaś na dzień ślubu ..a wszystkie przygotowania miały tylko uświetnić ten dzień.Nie ma co gdybać, moze @@@@ bedzie tak łaskawa i pięknie się ustawi, że dni owu będą akurat wtedy,gdy będziesz w domciu.I proszę cię kochana, jeśli bedziesz chciała nas jednak zostawić na chwilę, to daj po prostu znać...uszanujemy to i nie będziemy się niepotrzebnie zamartwiać, że coś złego ci się przytrafiło.Duuuuża buźka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Sobotnia noc ;))) 23.10.05, 00:35 Atko,wiesz najlepiej , co jest dla ciebie dobre....pewnie to i lepiej niż szaleć.A do środy to trochę jeszcze czasu jest..kurka, to nasze życie to naprawdę jedna wielka poczekalnia.... Bebell i jak studencik, był przygotowany??? A swoją drogą ,mnie nigdy nikt do łapek nic nie dawał...Boże , co za leniwi studenci...nawet nie chce im się kserować....no tak to pokolenie nie wie ,co to robić samodzielnie notatki, siedzieć godzinami w bibliotekach, szperać w czasopismach...w BZCZ...Z cała pewnością nie doceniają tego dobrodziejstwa, że ktoś im to wszystko przygotował i nie tracą czasu i forsy na jazdę od jednej do drugiej czytelni....nie czekają godzinami, dniami na realizację rewersów....mają za dobrze ot co. Matalko, to może jednak nie przyjdzie@@@@@??????????? Melba, super, ze nie zamartwiasz się! Dziękuję za zdjęcia!Wiesz, myślałam,że jesteś brunetką lub miedzianowłosą....byłam zdziwiona, gdy objawiła mi się blondyneczka....A co w klinice, już się w nowym miejscu zadomowiłaś?Koniecznie prześlij nam przepis na ciasto! Erga, ja już raz biłam po pupce, że nie zadzwoniłaś do gina w sprawie @@@@@@@@@@@.Teraz dostaniesz potężne lanie!!!!!!!!!!!Za dużo ryzykujesz! Dostałabyś lek na wstrzymanie krwawień!!!!Bierzesz chociaż żelazo?????????? Kobieto, chcesz się nabawić potężnego stanu zapalnego lub anemii?Oj,oj, stara balbinka paluchem grozi, a dziewczyny przytrzymają do bicia!!!!!!!!Nawet, jeśli to krwawienie ustanie, marsz do gina natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Sobotnia noc ;))) 23.10.05, 10:29 Balbinko - nie kop leżącego )))) Wiem wiem - powinnam pójść, też bym pewnie tak doradzała komuś.. Ale ja jestem pewna że to wina leku - nie torbieli. (bo są tylko te dwie możliwości) Torbiel już miałam i wiem jak to boli - zwłaszcza przy przytulanku. Ale nie tylko - przy siadaniu albo gwałtownych ruchach też czułam ból - a teraz nic!!! Zaczeęłam czytać o tym leku i: Działania uboczne: m.in "zaburzenia miesiączkowania", Poza tym co ważniejsze: "Podczas leczenia należy unikać przyjmowania alkoholu." A ja conieco piłam.. To jest w ulotce. Poza tym działanie tego leku - pierwsze efekty po ok. 3-4 dni, czyli po odstawieniu też jakieś 3-4 dni. Dziś jest 4 dzień i.... NIE KRWAWIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale dziękuję ci bardzo Balbinko za rady - pewnie tak samo bym reagowała gdybym była na twoim miejscu a ty na moim. Ściskam cię mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Sobotnia noc ;))) 23.10.05, 10:51 Abie - dostałam adresik, oczywiście prześlę foty. Wieczorkiem bo teraz się troszkę spieszę - jedziemy na działeczkę póki słonko pięknie przygrzewa. Zrobię troszkę jesiennych fot i oczywiście wam prześlę! melba - ja nie dostałam fot ((( Chętie bym zobaczyła naszą Jagienkę hihihi ;- )) Atko - na temat ciężarówek nic nie wiem - tak sobie gdybamy z pszczołą. Esselte - głowa do góry, nie można się wsłuchiwać za bardz w organizm bo wtedy różne rzeczy można u siebie znależć. Będzie dobrze - może po prostu masz owu.. Bebell - skoro zdjęcia wyszły super to czemu ich nie mamy na skrzynce hę? Stokrotko kochana, nie smuć się tak bardzo - jestem z tonbą - ja też narazie się nie staram ( ale to nie powód żeby stąd uciekać. Zostań z nami! Ja tu jestem bo wszystkie was bardzo polubiłam - a nie dlatego że akurat się staram. Nawet powiem że będąc z wami mniej myślę os starankach i mniej sie nakręcam niż wcześniej dgy was nie znałam Cytrusku - nie martw sie na zapas - każda dziewczyna inaczej znosi tego typu zabiegi - ja też już się naczytałam na temat in-vitro i wszystkich badań temu towarzyszącym. nawet nie myśle o histeroskopii - bo wiem że to na pewno nie jest bezbolesne. Ale jeśli trzeba... zrobię wszystko i zniosę wszystko żeby tylko mieć ukochane maleństwo. I tobie też radzę myśleć pozytywnie ) Całuję was i zmykam na działeczkę - do wieczora!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell erga... 23.10.05, 20:56 ZAJĘCIA wyszły super)) nie zdjęcia)) moje ze studentami)) wczoraj)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Balbinko... 23.10.05, 21:03 student przygotowany nie był(( nie miał czasu przeczytac(( zreszta cała ta grupa znowu przygotowana nie była. po raz kolejny zreszta. zajęcia z nimi to jakis koszmar! zero współpracy, zero zainteresowania- odbijam sie od nich jak groch od sciany. w innych grupach jest super, dyskutujemy, śmiejemy się- oni się angażują, a tu nic! brrrr! nie lubię grupy 309! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re:Niedziela 23.10.05, 11:42 Kochane babeczki, widę,ze wypoczynek trwa, sądząc po ilości postów.... Erguniu, świetnie,że to krwawienie ustaje....ale na przyszłośc nie bagatelizuj takich spraw, zresztą dziewczyny już mówiły.... A jeśli chodzi o te torbiele...to paskudy lubią się uaktywniać , gdy jest jakis stan zapalny, a krewka lubi bakterie....Kochana, ja ci wcale ich nie życzę!!! Wiele razy już je miałam...a tym razem ból , objawy mnie zmyliły i żadnej na szczeście torbieli nie było, a byłam pewna,że sobie potajemnie rośnie.Chyba coś ostatnio straciłam jasność przekazywania informacji....Mam nadzieję,że twoja pupka po wczorajszym biciu już nie boli)))))))))))))Buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re:Niedziela 23.10.05, 12:06 czesc urodzinki sie udaly alicja szalala od wczoraj cos jej sie dzieje i tak szaleje ze maz mowi ze wkoncu sie to czyms skonczy. wlasnie go ugryzla))) wczoraj pozbyla sie tez smoczka dala go pieskom myslalam ze bede miala nieciekawa noc przez to ale mile mnie zaskoczyla spala do 8 zaobaczymy jak bedzie w dzien bo ona smoczka uzywala tylko do spania.Pozdrawiam i zycze milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re:Niedziela 23.10.05, 12:31 Lalisiu, super, że urodzinki małej się udały...a jaka z niej mądra dziewczynka...pieskom mówisz oddała smoczucha...fajna jest!!! A dzieciaki chyba tak mają z tymi szaleństwami...a potem faktycznie płacz...a pełni nie ma hihihi, by ojca gryźć...A może juz mała czuje , że nie będzie jedynaczką... i wkracza chyba teraz w wiek przekory i buntu...Mamy doświadczone,na pewno się wypowiedzą, bo ja laik jestem....Ale malutko przytyłaś chudziaszku !!!Tylko pozazdrościć....no i tylko niecałe 4 miesiace i maluszek w domku.Życzę zdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re:Niedziela 23.10.05, 12:34 Lecę ogladać dekoratornię....oj, jak ja chciałabym , by i mnie ktos takie ladne pokoiki wyczarował.... A oglądacie "Dom nie do poznania"? Potem obiadek, i kosciólek, i wybory.... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re:Niedziela 23.10.05, 12:47 i ja mowie w koncu dzien dobry. Odwiazilam M. do pracy, bo chcialam miec auto dzis dla siebie, i postanowilam, ze 8:15, to w niedziele nikt nie wstaje. Wstalam godzine temu. Wstyd, ale dobrze mi sie spalo. Dzis w planie mam "wielkie dizajnerstwo", pierogi i wybory. Zacznynam od najprzyjemniejszego, czyli bawienia sie komputrem. Zdjecia dostalam tylko od Matali, czekam na wiecej. milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia ja tyko na chwilę bo: 23.10.05, 12:58 - byłam odwiedzić babcię w szpitalu lecę na wybory -potem do teściowej na ymynyny - a potem Abie obiecuje solennie, ze ci foty powysyłam!!!! obeicuje!!! i poczytam czemu tak malo napisałyście****** Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa usprawiedliwienie na zapas 23.10.05, 16:26 bo jutro lece do Gdanska, i bede z wami dopeiro we wtorek za tydzien. chyba ze uda mi sie zajrzec w tygodniu. 3majcie za mnie ksicuki zeby egzamin mi poszedl - najlepiej, zeby pytania byly nie na temat naukowy, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Po zajeciach ... 23.10.05, 16:37 i malpy nie ma z czego sie ciesze i nigdzie nie mialam po drodze apteki zeby kupic test. A jak byla to juz zamknieta. Na wyborach bylam, a teraz ide jesc, bo Luby produkuje sie w kuchni a potem chyba ide spac, bo ledwo na oczeta patrze A testowanko zrobie jutro o ile bedzie mi dane Milej niedzielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 matala, droga kolezanko... 23.10.05, 17:45 to mi wygląda na.... erga, abie- fotki nie doszły? hmmm...zaraz pójdę na pocztę... A spełniłyscie obywatelski obowiązek, a? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: matala, droga kolezanko... 23.10.05, 17:53 Matalo, a moze jakis supermarket w okolicy ma jednak jeszcze otwarte? A jutro powiesz nam zaraz? Melbuniu, doszly tylko 3, takie jasniutkie z dziecina Twa. Czekam na reszte, od Waszystkich, ktore chca, oczywiscie. Musze sie zaraz wziac za te pierogi, a wlasnie zauwazylam, ze mam tylko 1/2kg maki. A glosowac bylam, obowiazkowa jestem, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: matala, droga kolezanko... 23.10.05, 18:25 pojadlam, mam leniuszka i nie chce mi sie wychodzic bo sie rozpadalo. Jutro udam sie do apteki w waidimym celu i po poludniu bede wiedziec wiecej ) Abie - az sie dziwie, ze do Ciebie moje fotki w koncu doszly, bo kilka razy wczoraj wysylalam i zawsze mi pisalo, ze wiadomosc nie zostala wyslana. Milego lepienia pierozkow. Melbus a jak buleczki Gviazdko pisz, pisz chetnie poczytam i co u Ciebie jak nastroje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: matala, droga kolezanko... 23.10.05, 18:35 Matala, Twoje, nie doszly Dostalam tylko od Melby. Sproboj jeszcze raz i posylam Ci na priva moj alternatywny adres Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Wreszcie wszyściutko przeczytałam... :o))) 23.10.05, 17:41 Witam Was Drogie Panie!!! Zasiadłam do kompa o 15:00 i od tego czasu czytam i czytam... Strasznie dużo postów natrzaskałyście, albo zwyczajnie zbyt długo mnie nie było... I wiecie co? Ja wcale nie chcę stąd odchodzić, nie udzielam się na żadnym innym forum, bo to do Was się przywiązałam na maksa... Tylko qrcze teraz nie wiem: pisać czy tylko ukradkiem Was podglądać??? Bo może drażnią Was odrobinkę opisy ciężarówkowe, co?! Jeśli wolicie, będę cichutką podglądaczką...;o) A teraz pozwólcie, że zabiorę się za odpisywanie, co zajmie mi chyba z 2 godzinki! Na razie ściskam Was bardzo serdecznie i jeszcze weekendowo!!! mała M. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Duuuuuuuuuużo czytania!!! 23.10.05, 19:07 Na początek bardzo mocno Was przepraszam za długaśną nieobecność na naszym wątku, szczególnie często wypytującą o mnie Balbinkę! Wybaczcie, ale siadł mi necik w domu i musiałam zaczekać na powrót brata ze studiów, co by się tym zajął! Teraz jest już OK, na szczęście!!! :o))) Dziękuję też za wszyściutkie miłe słowa i uściski, które wysłałyście po moim marudnym wtorkowym poście, kiedy to bardzo wkurzyłam się w pracy! Jesteście superowymi koleżankami, naprawdę! Czytając Wasze posty z całego mijającego tygodnia miałam OGROMNE nadzieje na kolejne zafasolkowane wśród nas! Niestety im dalej czytałam tym robiło mi coraz bardziej smutniutko... Abie, Melbo, Ant, Altheo i Pkanetko, przytulam Was do swojego wzrastającego 70-75B i życzę szczęścia w kolejnej próbie, oby była już ostatnią!!! Kciuki wciąż trzymam za Matalę, Ktat, Itlonedę oraz Balbinkę!!! Dołączcie do mnie i wszystkich brzuchatek, bardzo Was proszę!!! :o))) Bebell, Pando78, Pszczółko, Mała_Natko – WAM kobitki życzę przyjemniutkich staranek, bo chyba właśnie trwają ;o))), no i oby cosik z tego było!!! Korzystajcie, że jeszcze Wam wolno, bo u mnie przymusowy celibacik do 12tc, buuuuu!!! (zalecenie gina, oczywiście!) Tak sobie czytałam i czytałam o Waszych marzeniach, ulubionych słodyczach, imionach męskich, umieraniu we dwoje, nurkowaniu, cudnych wakacjach, że aż cieplutko mi się na sercu zrobiło... Fajnie, że tematy starankowe przeplatacie takimi miluśkimi rozmowami! Altheo, ja też bardzo lubię marcepan i choć czekolady nie znoszę, to białą chętnie czasem przekąszam! ;o) Ponadto uwielbiam miśki Haribo, mniam, mniam!!! Ergo, wyrazy podziwu za zakup sukni ślubnej na Allegro bez przymiarek itp., sama chyba bym się nie odważyła! Swoją miałam szytą w salonie i chyba na miesiąc przed ślubem już była gotowa! Jeśli chodzi o ginów - -przystojniachów, to mój też niczego sobie, jest bardzo wysoki (powyżej 1,90 jak na mój gust) i zawsze zabójczo pachnie, hmmm, aż się nie chce z gabinetu wychodzić! ;o))) Erguniu, a ta Twoja @@@ bardzo mnie niepokoi... Atko, czy to przez wizję tych wszystkich badań jesteś taka troszkę przygnębiona, a może tylko mi się wydaje? Nie przejmuj się też młodym ginem! Może akurat młodszy zna najnowsze rozwiązania, leczenie, wspomaganie itp. i to właśnie on pomoże Ci zostać mamusią... Ja głęboko wierzę, że w końcu Ci się uda!!! A tak poza tym powiedz mi kochana gdzie Ty nie masz rodzinki, co?! Bo widzę, że poza moimi okolicami to jeszcze u „scyzoryków” jacyś krewni są! ;o) Ktat, postawa męża wobec adopcji – cudna! A jak Ci minął weekendzik, wczoraj ślub, dziś odwiedzinki brata, opowiadaj jak było! No, i już się zaczynam gubić, byłaś u tego gina?! Rozumiem, że czekasz teraz na pozytywny teścik, tak?! :o))) Itlonedo, masz rację, czekaj do terminu @ i wówczas zatestuj, wynik będzie o wiele pewniejszy! O swoich starankach początkowo nie mówiłam nikomu w pracy (przy pierwszej ciąży większość sposób, łącznie z rodzinką, dowiedziała się jak już straciłam dzidzię w 12 dc), ale teraz każdy chyba się domyślał, że się znów staramy! Mam 27 latek, staram się o maleństwo od XII 2004, zaszłam w ciążę w styczniu, ale obumarła i po kilkumiesięcznej przerwie wznowiłam staranka pod koniec lipca! Teraz jestem w ciąży, ale ucieszę się dopiero jak dzidziuś przyjdzie na świat............ Pszczółko, Tobie polecam Meliskę (taką z pomarańczą lub gruszką, pycha) na uspokojenie, skoro doktorek-przystojniacha zażyczył sobie u Pani mniej nerwów! No i staraj się kobitko, staraj!!! + świeca, rzecz jasna!!! )) Matalko, we wtorek zmęczenie, ostatnio jakieś mdłości..., czekam na dobre wieści!!! Abie, nie przejmuj się jak się nam tutaj troszkę żalisz, to normalne, od tego tu jesteśmy, żeby wysłuchać i wirtualnie przytulić smutną koleżanką! A co do płaczu, podzielam zdanie Balbinki, łezki oczyszczają i uspokajają!!! Czasem trzeba się wybeczeć, nawet bez szczególnego powodu! Balbinko, cieszę się przeogromnie, że ten ból, to jednak nie żadna torbiel i że wszystko u Ciebie dobrze! Z resztą wiesz, mnie się to trochę dziwne wydawało z tym bólem, bo mnie też mocno jajnik bolał po owu w dwóch ostatnich cyklach, no i widzisz – w ciąży jestem! Więc to chyba nie zawsze znaczy, że pęcherzyk nie pękł! Ale ja tam super ekspertem nie jestem! ;o) Podyplomówka mówisz się wkrótce zacznie..., a z czego???!!! Qrcze, piszesz jak Monia, ona też uważa, że nie powinnam już do szkoły wracać do porodu, ale ja wątpię, że tak będzie, no chyba, że coś niedobrego zacznie się dziać... Pkanetko, Twój powrót ucieszył mnie niesamowicie!!!!!!!!!! Fluidki już wysyłałam, ale zostawiłam coś nie coś specjalnie dla Ciebie, proszę bardzo: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ No i powodzonka życzę!!! Niko, dobrze, że udało Ci się już załatwić wszystkie formalności ślubne, bo cudowny dzień coraz bliżej.... A sukienka już zakupiona????!!! Jeśli dobrze zrozumiałam Pkanetka wybierała się z Tobą na obchód salonów ślubnych, jak udało się spotkanko???:o) Ciociu Aniu – Ant, mój brzusio został oczywiście pogłaskany w Twoim imieniu! :o) Jak się udał spacerek z Marudką? Tycjo, wizja porodu też mnie kiedyś strasznie przerażała, ale teraz jakoś już tak się nie boję, tak bardzo pragnę dzidziusia, że przeżyję największy ból, jeśli będzie trzeba! Z resztą pewnie sama się niedługo przekonasz, że nie będzie to takie straszne!!! (odezwała się nigdy nie rodząca, hihi:o) Kateb, już wkrótce zobaczysz swoje maleństwo na USG, pewnie troszkę się denerwujesz, co?! Ja wybieram się jutro, bardzo się martwię czy wszystko „tam” jest w porządku.... Serduszka jeszcze pewnie nie zobaczymy, bo ponoć widoczne jest, gdy płód ma 6 tygodni! (ale chyba licząc od zapłodnienie, choć pewna nie jestem, zapytam jutro!) Altheo, a ten egzamin to z kursu dla nurków?! Sorki jeśli już o tym pisałaś, ale jakoś mi umknęły te wieści... No i trzymam kciuki za świetny wynik z całości! Cytrusiu, za Twój egzamin w Gdańsku również trzymam kciuki i życzę bardzo przyjemnego pobytu w rodzinnych stronach! Czy sprawa In vitro już jest przesądzona? Jeśli tak, to kiedy mogłabyś ją mieć?!?! Jestem w tej kwestii kompletnie zielona! Hortiko, oj jak dawno do Ciebie nie pisałam.... Mam nadzieję, że imprezka w górach bardzo się udała i wszystkie smutaski poszły sobie precz! :o))) Stokrotko, doskonale Cię rozumiem, jak tu zapomnieć o starankach jeśli pragnie się małego brzdąca, prawda?! Supcio, że znów jesteś z nami! Kończąc mój hiper długi post pozdrawiam również laseczki, które wpadły na momencik do nas: Gosiashek, Esselte i Agmani!!! BUŹKA dla wszystkich!!! Miłego wieczorku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Duuuuuuuuuużo czytania!!! 23.10.05, 20:02 Gviazdeczko! Hat off, moja Droga!!! Robilas notatki, czy mast tak doskonala pamiec? Bede mowic za siebie, temat: opowiesci ciazowe. Osobiscie chce ich sluchac, jestem nakrecona na posiadanie dziecka, ze ogladam sie za kazdym na ulicy, chce wiedziec jak to jest byc w ciazy, chce wiedziec jakie to uczucie jak cos sie w Tobie rozwija, jak robi sie czlowiek. Poza tym, swiadomosc tego, ze komus sie udalo jest raczej optymistyczna, a nie dolujaca. Kazda z nas marzy o tym samym, a Ty i inne zafasolkowane daja tylko dobry przyklad na to, ze wszystko bedzie OK. I jak pisala Pszczola, to od Was zalezy, czy chcecie sie tym wszystkim dzielic. To moj wywod, moje zdanie. Podpisuje sie pod tym obiemy rekami. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Duuuuuuuuuużo czytania!!! 23.10.05, 20:03 i zrobilam byka, a chcialam byc poliglotka JEST MI WSTYD Ale to przez zaklejonciastem pierogowym paluchy, tam mi sie napisalo, wiem przeciez jak pisze sie kapelusz. Naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Duuuuuuuuuużo czytania!!! 23.10.05, 20:08 Gviazdko... ale nastukalas!!! Podziwiam!!! Nie ja nie z tych nurkujacych... a egzamin ze szwedzkiego. Dziekuje za link do stronki. Fajnie to wyglada! Pszczola - dziekuje za zdjecia! Sliczna jesien i fajna wycieczka. Ja znowy bylam dzisiaj na wyprawie do lokalu wyborczego. Pozniej najezdzilismy sie metrem w poszukiwaniu polskiego sklepu, ktory okazal sie byc zamkniety. W sumie drzwi byly otwarte... ale wygladal jak zakmniety i tak wynikalo z godzin otwarcia. Wiec pojechalismy do innego, dotarlismy do niego 10 przed zamknieciem... sprzedawczyni miala ochote mnie zabic, bo po pracy wybierala sie na wybory i na koncert, a ja kupowalam wszystkie "pachnace" produkty (sledzie solone, ogorki kiszone...). No i padnieta troche jestem. Buziaki! Milego wieczorku! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Althea, 23.10.05, 20:12 sprawdz, czy w koncu dostalas mojego maila, prosze. Wracam do lepienia pierogow Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Althea, 23.10.05, 20:29 Dostalam od ciebie maila z linkiem! Dziekuje! A jakie robisz pierogi?? My jedlismy dzisiaj z kapusta i grzybami... ale niestety nie robione przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Gwiazdeczko 23.10.05, 20:34 Gwiazdeczko, bardzo sie cieszę, że do nas zajrzałaś!!!!!!!!!!!!!Co ty opowiadasz , przecież wszystkie posciki naszych ciezaróweczek są przez nas mile widziane!!!Ogromnie sie cieszę, że z nami jesteś i chcesz być!!!!Kamień spadł mi z serca....Buziaki!!!Zajrzę tu jeszcze poxnym wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia widzicie kto wygrał... ja jkestem załamana... 23.10.05, 20:35 sorry, ze wchodze z tym tematem, ale normalnie jestem wrakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: widzicie kto wygrał... ja jkestem załamana... 23.10.05, 20:44 Zaraz jak przystalo na polska spolecznosc pewnie sie podzielimy, ale...ja zgadzam sie z Toba. Bez urazy dla Oponentek. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: widzicie kto wygrał... ja jkestem załamana... 23.10.05, 20:44 Też zachwycona tymi wynikami nie jestem Pszczółko! Buuuuuuuuuuuuuu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: widzicie kto wygrał... ja jkestem załamana... 23.10.05, 20:56 jasna cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Sprawdziłam pocztę i... 23.10.05, 20:37 DZIĘKUJĘ PIĘKNIE ZA FOTECZKI: Ant i Amelki, Keteb w górach, Melby i Tycji ślubne!!! A Abie fenks za linka, superowa stronka!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Gviazdko... 23.10.05, 20:58 Ściski)) a ja to sie wręcz domagam gwałtownie pościków od Ciebie! i nie tylko opisów stanu błogosławionego, ale wszelkich innych tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Abie... 23.10.05, 21:12 łomatko! super ta stronka! jutro coś prześlę, dziś nie mam siły wybierac( kasica p.s. a ta sygnaturka to bardzo mi sie podoba)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Abie... 23.10.05, 21:23 Abie, moje slubne tez dorzuć, stronka cuuuudna, pięknie zrobiona Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia przeczytałam wszystko.. 23.10.05, 21:06 Gwiazdko jak ja cię chuknę!!!!!!! normalnie...masz szczęście, ze w ciązy jesteś..)))))) pisała ja , ze mozesz robić co kcesz !!!! ja cię chętnie czytam bo mam do Ciebie..sentymentalny stosunek)))) oprócz tego, ofcors, ze cię lubię ))))) pewno zresztą to wiesz))) dziewczyny..ja jestem obżarta!!!! Abie dostałaś foty na alternatywny adres? wybierz coś.. ja nei wiem co..tylko prosze o to , że Michu z rogami był)) idę przeżywać porażkę.... całuje Was na nowy tydzień...acha- Matala..czymam kciukasy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 23.10.05, 21:26 Moje Drogie)) dziękuję za okazaną litośc i trzymanie klawiatur na wodzy)) gdybyście sie rozgadały jak czasem mamy w zwyczaju) to nie nadrobiłabym dzisiaj, a tak jestem na bieżąco)) melba- ciasto, bułeczki??!! Ty mi imponujesz i zawstydzasz mnie)) ja ciasta już z miesiąc nie piekłam, aż wstyd! a bułeczek to nigdy w życiu! cytrusiku- trzymam kciuki za egzamin) i za Batonika)) jak będziesz w Gdańsku to sie pewnie z pszczołą spotkacie... i z Atką... fajnie macie)) matala- ty to masz nerwy)) a ja kciuki trzymam)) wygląda mi to wszystko obiecujaco... ale ciiiiiii..... a u mnie mąż chodzi i mendzi! chce mnie sprzed komputera przepędzic i sondaże i omówienia poczytac... ale ja sie tak łatwo nie dam! a co! obywatelski obowiązek spełniłam! (Althea- dzięki za przypomnienie)) ) i cieszę się, że już się ten maraton wyborczy zakończył. nie wiem jak Wy, ale ja miałam już dośc. cho odporna jestem i raczej mnie interesuje- w końcu z socjologii polityki pisałam prace magisterską... ale już miałam dośc! kissy wieczorne kasia Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 23.10.05, 21:37 Bebell - ja tez juz mialam dosc kampanii i jezdzenia co 2 tyd. 80 km. mimo tego ze ksiazke mozna poczytac i kupic rozne dobroci w sklepie. Melba - a jakie te buleczki? Ja w ubieglym tygodniu piklem buleczki z sieminiem. A wczoraj chleb jesienny z platkami owsianymi i tarte Tatin. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 23.10.05, 21:45 w związku z wybitnie niepomyslnym wynikiem wyborów ogłaszam, iż dzis produkować się już nie będę...przepisy podam jutro. Idę zrobić sobie drinka....Boszsz, moje drugie dziecię urodzi się w Kaczogrodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Melba..ja jusz pije..i mam w doopie, ze się 23.10.05, 21:51 upije..DD bobranosz.... i Althea..dzie tam..ładna ni jestem)) ale dzięks** Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dobranoc! 23.10.05, 22:02 Uciekam już do łóżeczka... Senna jestem chyba przez 18 z 24 godzin, hihi! Ale jutro zajrzę, albo rankiem jak dam radę, bo z samopoczuciem to różnie u mnie bywa, albo wieczorkiem po wizycie u gina! Pozdrawiam wieczornie Wszystkie nocne duszki! Do jutra!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobranoc! 23.10.05, 22:16 Spij dobrze gviazdeczko! Ja tez tak mam... no tylko ja w cizy nie jestem... Dzisiaj obudzilam sie o 11. Althea Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Dobranoc! 23.10.05, 22:43 To i ja zmykam , ale jeszcze do książeczek...kartkówki i dyktanda zostały sprawdzone! Gwiazdeczko, z tym zwolnieniem , zrobisz, jak będziesz chciała.Weź jednak pod uwagę, to o czym na pewno mówiła Monia...zatem, spokój, spokój i jeszcze raz spokój.... , po drugie masz płacone 100%, po trzecie dyrekcja zatrudni już kogoś na stałe zastępstwo do twojego powrotu...po czwarte nigdy więcej już nie bedziesz miała tyle czasu dla siebie..i rodzinki,po piate popatrz jak Moni kwitnie, dzidzia zrelaksowana, po szóste mało to już cię wykorzystywali w pracy..., po siódme bardziej cię docenią , gdy wrócisz, po ósme nie możesz przewidzieć, jak potoczy sie to dalej...po co narażac dziecko na grypę, przeziębienia...a to własnie apogeum chorób się zaczyna ( moja kumpela też była taka wyrywna i co 4 miechy plackiem potem przeleżała) mogę tak dalej wyliczać....ale ty to wszystko wiesz....tylko coś mi sie zdaje ,że wpadłaś w kieracik...miałam to samo, wyobraź sobie jaką awanturę mężowi zrobiłam , że nie chce mi przywieźć do szpitala klasówek i testów do sprawdzenia...a dzieci czekają...dopiero gin mi wytłumaczył, że moje dziecko ma być na pierwszym miejscu...inne już są na tym świecie i na pewno się cieszą,że pani nie ma w szkole i zabronił myśleć o pracy....ale byłam głupia no nie...ale to 5 lat temu było...zatem gwiazdko, ja mam nadzieję,ze zasmakujesz w tym przymusowym wolnym i pooddychasz pełna piersią w domku...a i do pracy po macierzyńskim chętniej pobiegniesz... Dziewczyny uciekam , do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Melba..ja jusz pije..i mam w doopie, ze się 23.10.05, 22:20 A ja winko popijam , tylko trochę...a czerwone to dobre na przyrost krwi...no nie? Na temat wyborów się nie wypowiadam.....byłam, zrobiłam , co mogłam....ale i tak nie było w kim wybierać...buuuuuuuuuuuuu.Zobaczymy jak to jedna z was ujęła jak będzie sie żyło w Kaczogrodzie....mam nadzieję, że nie gorzej niż w Kwaśnicy.......brrrr.Ale wrócmy do przyjemniejszych tematów..... Melba, czekam na przepisy, bedę męczyc , obiecuję.Abi, jesli jutro upoluje dynię....to wiesz, już , co bedzie na obiadek.... Babki, chyba się zastrzelę...co ja czytam ...od luteiny sie tyje??????????Ja nie chcę!!!!!!!!!Dopiero udało mi się wrócić do 52 kg! Gwiazdeczko, jak to u ciebie z wagą podskoczyła??Jeśli zaszłabym teraz w ciązę, no to nie byloby problemu...tak ma być i koniec, ale jeśli znowu nici z fasolki, to doły wieksze będą......po duphastonie nic nie przytyłam... Pszczoła, jak babcia? A udała się impreza u teściówki? Bebell, ty masz z tymi tłukami wykłady i ćwiczenia? Podkreć im korbę! niech zobaczą z kim mają do czynienia!Nie chcą mówić???Proszę bardzo, niech piszą na następnych zajęciach test z tych tekstów, masz prawo od nich wymagać.Podkreśl,że nikt nie zmuszał ich do studiowania...a tego studencika, to bym trochę pomęczyła...cwaniak okropny .Musisz ich uświadomić, co im grozi...na kolokwium koniecznie wiekszość pytań z analizy tych tekstów..oj, kurka, ja bym ich dopiero przez maszynkę przekręciła....Dobrze,że inne grupy są ok.A kiedy pierwszy egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Witajcie! 23.10.05, 22:32 Cieszę sie, ze w koncu Gviazdko sie odezwałaś I ze pszoła przysłała mi fajowe fotki. I ze tyle napisałayscie i ze @ ode mnie poszła precz! Ale smutno mi ze niektóre testujące nie bedą testować w tym tygodniu( - a co z resztą? jak wyniki? Doszła w tym tygodniu jakaś zafasolkowana?) i ze nastała "era Kaczogrodu". Ja dziś sie nie alkoholizuje... mam dość po wczorajszych baletach ( ja wstałam dziś przed 13. Wstyd się przyznać).Ale oczywiście na głosowaniu byłam!!! I co Mała Natko? Masz sukienkę? POchwal się. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Melba..ja jusz pije..i mam w doopie, ze się 23.10.05, 22:32 się udała)) jestem obżarta rybą po grecku...jak ona to zrobi to wiesz.. normalnie moge talerzami jesć)) i nie wiem naprawde jak ona to robi, ze ona to tak robi!!!! wyciągałam od niej przepisy, ale wiecie jak to jest...tak wiesz Asiu- do smaku..DD Babica nie wiadomo co jej jest- z kręgosłupem coś...jutro tomografia coś moze pokarze. oczy mi się zamykają, amam jeszcze dalekosiężne plany wobec Micha , więc..wiecie...spadam;DD Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: i jeszcze jedno...52 kg?????? jak to zrobiłaś 23.10.05, 22:58 a tak jakoś się schudło....właściwie od wrzesnia 4 kg w dół, to nie jest az tak wiele,...no nie?Chciałabym wrócić do 47- 48 kg, ale teraz to pewnie nie będzie możliwe przez te leki...A tak na poważnie, to jem tylko pieczywo lekkie waza 4 sztuki dziennie( na to masełko, wedlina, ser, pomidor, papryka lub inne ) owoce do woli, obiad, 2 , 3 kawy słodzone...kilka kubeczków herbatki gorzkiej koniecznie( uwielbiam zielona) codziennie coś słodkiego do kawki...zatem żadna dieta.Dbam tylko o to, by nie było na obiadek zbyt często weglowodanów... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: i jeszcze jedno...52 kg?????? jak to zrobiłaś 24.10.05, 09:30 Balbinko podziwiam! Ja to pieczywko Waza to mam tak tylko do przegryzienia jak mi sie czegos chce a nie wiem czego... i na 4 sztukach sie nie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: i jeszcze jedno...52 kg?????? jak to zrobiłaś 24.10.05, 09:47 Balbinko, ja też lubię Waze, ale podobnie jak Althea, traktuje to jako przekąskę...więc normalnie podziwiam...szacuneczek i wogóle!!!! a w tajemnicy powiedz mi ile masz wzrostu,bo jestem ciekawa....bo tak sobie dumam....52 kg i chcesz jeszcze mniej????? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Melba..ja jusz pije..i mam w doopie, ze się 23.10.05, 22:39 melba, Pszczola sprawdzcie uzupelnieona str. ide pic bynajmniej nie na czesc Dwoch Takich Co Ukradli Ksiezyc. Do jutra Dziewczynki! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Melba! 23.10.05, 22:41 tacjo, popatrz na adres, ktory posle Ci na priva i jesli chcesz podeslij mi tez swoje zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Abie to ja jestem wogle wzruszona, że moja 23.10.05, 22:48 jesień jest w centralceDD snaczy na stronie goownejDD i wogle, ze szystkie moje foty.... i wogle ja dziś jusz jestem nei teges...)))******** Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia ale jeszcze jedno Abiwe - ty tego slonia na 23.10.05, 22:49 żywca widziałaś? w sensie w Afryce byliście??? i fajowy piesek))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Abie mialo być...:DD 23.10.05, 22:52 Pszczszczszczoooolaaaaaaa, nie pijmy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Abie mialo być...:DD 23.10.05, 22:54 no ja właśnie...taaak...ideDD nie tak sobie jaja robię)) ale gdybym miała kurde jakąs flachę w domu to kto wie jakby to się skończyło dziś))) eee tamm idę Pana wykorzystać))) fajne masz foty))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 08:31 cześć laski!!! i jak nastroje w poniedziałkowy ranek???? Gviazdeczko, super, że się odezwałas....buziaczki dla Ciebie!!! Matala, i jak????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 08:51 witam z rana i melduje sie na kolejnej czesci!! lece czytac - kurcze ale mam zaleglosci. nie zagladalam cale 3 dni bo mialam dola - tzn w piatek mialam strasznego dola (sorry antus ze sie nie odezwalalm w sprawie naszego spacerku - bo pogoda to chyba byla - Przeprasza ) ale juz mi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 09:06 ojejkuś Ma_ruda, a z jakiego powodu dołek?????? I dobrze, że dziś już lepiej!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 09:33 Ma_rudko, prosimy ladnie sie nie smutkowac! A spacerek by dobrze zrobil na smuteczki! A z jakiego podowu ten dol?? Wygadaj nam sie. Buziaki! althea Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 09:29 witam w poniedziałek Ma-ruda co się dzieje? i Matala jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 09:36 oj kochane jestescie dolek mialam bo w czwartek 'zmarlo' zwierzatko mojego braciszka mial je rowniusienko 2 miesiace (maluski legwanek - ona - sliczna) i dostal ja ode mnie na urodziny. i jak sobie przypominalam jaka byla fajna i wesola to ryczalam i dlatego ten dol i poprostu w piatek nie nadawalam sie do niczego. ale kochany mezulo zabral mnie w sobote na paintball (tak to sie pisze??) a wczoraj do kina wiec juz lepeij ale zal jest jeszcze... a jak pomysle ze niedlugo moge stracic swoje ukochane zwierzatko (kameleona ) to juz mi sie lza w oku kreci... tak mi sie zebralo ... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 09:41 oj bidulko ściskam mocno!!!!! Masz dobre serduszko!!!! Ale teraz opowiaj jak było na paintballu???? umieram z ciekawości!!!Podobało ci się???? Jakie wrażenia????? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 09:54 Marudko nic się nie stało ze spacerkiem, bardzo mi przykro z powodu legwanka nie wiem czy to będzie dla Ciebie jakieś pocieszenia po tym jak fantastycznie zrobił to meżulo ale wiesz co dzisiaj zapowiada się piękny dzionek słoneczko świeci a ja wczesniej wychodzę z pracy więc moze dzisiaj miałabyś ochotkę na spacerek pozbierać kolorowe liście z nami? Daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 09:58 antus pasuje mi dzisiaj, tyle ze ja wychodze o 16.30 a musze jeszcze auchana zaliczyc. wiec bede wolna ok 17.15 dopiero - nie wiem czy nie za pozno dla was a paintball - to byla rewelacja - najpierw czulam sie troszki glupio ubrana w moro, kask i z pistoletem, ale potem mi sie bardzo spodobalo. ma kilka siniakow od kulek (jak to BOLI!!!!!!) i jednego sinca na kolanie powstalego podczas czolgania sie po rowie (bronilam bazy). spodobalo mi sie bardzo, bardzo az szkoda ze juz mam jedno drogie hobby Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:01 hihihihihi.....ciesze się, że Ci się spodobało.....bratnia duszę mam na forum ))) w asg jak się dostanie kulką tez boli, aczkolwiek siniaków dotychczas jeszcze nie miał....i potwierdzam....pierwsze chwile w mundurze są dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:04 oczywiście "nie miałam" miało być a nie "nie miał" Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Cześć!!! 24.10.05, 10:16 Witam wszyściutkie zapracowane i rozleniwione jak ja koleżanki!!! :o))) Dziś pierwszy dzień wolnego u mnie, ale fajowo jest!!! Tylko po południu wizyta u gina i małe zakupy, których oczywiście nosić nie będę, nie wolno mi! Marudko, strasznie mi przykro z powodu zwierzaczka... A tego "paintballa" to aż Ci zazdroszczę! Mam parę takich niezrealizowanych jeszcze planów typu skok na bangie (?), no i bieganie z karabinem na kulki m.in.! ;o) Pszczoła, to mam nadzieję, że nie wyeksploatowała zupełnie swojego Micha, bo w końcu dziś też jest dzień, no i noc!!! Balbinko, po przeczytaniu Twoich 10000 powodów, dla których nie powinnam wracać do pracy, jestem całkiem za, ale wiesz, to nie całkiem ode mnie zależy, ja się dostosuję do wszelkich zaleceń lekarza! Zobaczymy jak będzie... Abie, a ile mamy Ci tych zdjęć wysłać, które umieszcisz "tam"??? Buziaczki na cały dzień dla Was wszystkich!!! Pędzę na śniadanko (nigdy ich nie jadałam, no ale teraz to chyba muszę!:o) ) Papatki!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Cześć!!! 24.10.05, 10:33 Gviazdeczko, własnie....zapomniałam...klapsy (oczywiście leciutkie) za myslenie, że nie chcemy czegoś czytać, czy coś w tym stylu....no nie wolno Ci tak mysleć i już!!!!! nie wiedziałam, że jednym z Twoim "marrzeń" jest strzelanie.....hihihihihi....prosze prosze zawsze czegoś nowego możemy się dowiedzieć o sobie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Cześć!!! 24.10.05, 16:20 Ładnie Gviazdeczko! Kobieta w ciąży i broń jej się marzy! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 24.10.05, 18:10 pytałyscie mnie o wzrost....163cm...maluda ze mnie... A na dodatek to właśnie zlazłam z wagi i mam już ponad 53..buuuuuuu Gwiazdko, o ile się nie mylę, ty byłas na luteince....jak to u ciebie z ta waga było??????????? Czekamy na sprawozdanie z wizyty u gina!!!!!!!!! Hortiko, pięknie, ze wspaniale spędziłas te dni i dołki poszły precz!!!!!!!!! Pszczoła...to wy nieżle trenujecie z tym misiaczkiem...hihihi Bebell, a jesteś na 100%,pewna, ze masz teraz owu???Może plemniczki przeżyją.... ciekawe, jak babeczki na tym spacerku... A mnie boli głowa....a na biurku 2 stosy zeszytów...buuuu...a ja mam lenia.... No i kurka wodna gdzie ta ktat?????Mialo być sprawozdanko i co?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:05 oj dziwne, dziwne czulam sie przez chwilke bardzo glupio - stara baba a w wojne sie bawi z chlopakami (bylo nas tylko 8 - po 4 osoby w druzynie i tylko jedna kobieta - ja!!)ale zabawa jest poprostu znakomita!!! szkoda tylko ze teraz i siniaki i miesnie mnie bola, a jutroaerobik ... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:31 ja na swojej pierwszej strzelance też byłam jedyną kobietą...później już nie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:37 i pewnie tez chlopaki nie traktowali cie ulgowo?? ja nawet proponowalam zeby do kobiet (!!) nie strzelac, ale nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:59 Ma_ruda, nie było litości w ich sercach ))))))) ale ja im dłużna starałam się nie pozostawać ;0 a swoją drogą jak u Ciebie z "celnością", bo u mnie to różnie bywa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:07 oj u moich przeciwnikow tez nie bylo litosci!! zreszta ja tez nie litowalam sie nad nimi oj z ta celnoscia to tragedia - byly momenty ze widzialam jak moje kule swiszcza ich wokol glowy - wiec jak obnizylam lufe to walilam w ziemie przed wrogiem. tragedia ale jeszcze sie poprawimy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:32 trening czyni mistrza, no nie ))) a swoją droga jak szłam na 1 strzlankę, to później kolega męża pytał się dyskretnie jego, czy strzelam tak jak wszystkie kobiety.....znaczy się to chyba taka ogólna przypadłość kobieca....ale nie jest tak źle, bo w cel "stojący" trafiam bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:38 a zdjęcia masz jakieś?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:43 wlasnie trening czyni mistrza!!! jeszcze pokarze co potrafie a i z tym celem nieruchomym bylo u mnie kiepsko ) ale co tam jak na pierwszy raz i tak bylam niezla - udalo mi sie przezyc w kilku walkach ma zdjecia - ale dopiero z domku ci wysle - niestety mam je na domowymkompie (maz mnie nawet pstryknal jak sie czaje po krzaczorach hihi ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:10 Dla nas Ok, to gdzie wolisz przy Myśliborksiej czy przy Twoim lasku na Strumykowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:16 jest mi to naprawde obojetne - i tak bede samochodem - bo prosto z zakupow do was polece. wiec jak wam bardziej pasuje. ja sie dostosuje Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:28 No to jak tak to łatwiej będzie mi przy Mysliborskiej, to co do zobaczonka o 17.15 ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:34 jasne 17.15. ale gdzie dokladnie (przypominam ze twoje zdjecia mi sie nie otworzyly - wiec nie wiem kogo mam szukac ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:41 No to przy kosciele będziemy się kręciły od lewej strony jak patrzy się na wejście do Kościoła myslę zę się rozpoznanmy mimo że ja również nie widziałam Cie na zdjęciu mały opis: czarne włosy długie raczej spięte, średni wzrost ze wskazaniem na wysoki, i uciekający maluch czyli moja Amela, do zobaczonka Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:54 to ja sie wysypie gdzie z tej lewej strony kosciola z malego czerwonego autka. co do wygladu - to szopa rudych (pofalowanych - po trwalej) wlosow na glowie (rozpuszczonych), czerwone pazury i brazowe workowate spodnie. juz sie nie nei moge doczekac. see U (a masz moze cyfroweczke w domuku - bo ja po swoja chyba raczej nie zdaze - udokumentowalybysmy nasz spacerek) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:55 oj dziewczyny nie róbcie nam tego .....koniecznie foty mają być.....prosimy łanie Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:57 o dzizasakii...ładnie miało być Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:58 mozesz prosic ładnie łanie - mi sie podoba ) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Zeby nie było, ze Ata sama stoi na placu boju 24.10.05, 11:17 to aj się przyłączam do proszenia...proooooooszęęęęęęęęęęęę)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:30 Marudka jest mały problemik dostałam info od swojego M że teśiowie wpadna do nas dziś wieczorkiem, no cóż jak to teściowe nie zawsze wtedy kiedy się kce... Ale strasznie mam ochotę sie z Tobą zobaczyc czy satysfakcjonuje cię niestety jakieś 30 min naszego spotkania ? Czy wolisz w innym terminie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:40 o kurcze - jakies 'problemy' mamy zeby sie spotkac (ale za to jak sie juz spotkamy to dopiero bedzie ). wiesz antus, nie wiem - to juz naprawde zalezy od ciebie - ty masz gosci . jesli ci bardziej pasuje przelozyc to nie ma sprawy (jesien jak narazie cudowna). ale mi psuje rowniez i 30 minut. wiec wy kochane zadecydujcie. ja sie podporzadkuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:55 Marudko jak tak to może spotkajmy się , tak strasznie się już napaliłam na to spotkanko. Do zobaczonka)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:59 super!!!!! juz sie nie moge doczekac) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 12:07 A zdjątka bez obaw zrobimy i poprzesyłam zainteresowanym, aparat mam prawie zawsze przy sobie bo jest w telefonie i robi całkiem niezłe zdjątka w domciu mam ale zwykły aparacik ale tez zabiorę. Też już nie mogę sie doczekac))) Gwiazdko ciesze się że dobrze się czujesz a co do pracy to sama nie wiem co bym zrobiła ale chyba posiedziałabym sobie na L4 zawsze bezpieczniej) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 12:22 fajnie ze bedzie aparat. ja chocibym chciala to sie nie wyrobie do domu po moj : ( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:22 Bebell- ale ze mnie gapa - nawet czytac nie umiem spieszyłam się i przeczytałam ZDJĘCIA a nie ZAJĘCIA. DD Ale za to ja dziś wieczorem prześlę swoje jesienne foty. Balbinko - pupka po biciu nie boli Cieszę się bardzo że ta wrednota mnie wreszcie opuściła. Nie bagatelizowałabym tego gdyby nie to że jestem przekonana że to wina leków. Jeszcze na forum ginekologicznym dr Ilona mnie uspokoiła i potwierdziła - bo krwawiłam tylko rano przez 4-5 godzin a później nic. A póki co przez najbliższe półtora miesiąca odpoczywam od ginków ;-DD A ja wczoraj głosowałam!! załatwiłam zaświadczenie z urzędu miasta i mogłam głosować u mężula! Gviazdko! cóż za głupoty ty wypisujesz?? drażnią??? no co ty!! pisz kochana!! Cieszymy się razem z tobą! A twój post - genialny! podziwiam.. Pszczoła - ja tez się załamałam po ogłoszeniu wyników-myślałam że to żart... Prezydent, jak prezydent, ale pierwsza dama.... Ok wracam do pracy - doczytam resztę później, Miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:29 fakt, prezydentowa na pewno nie będzie "reprezentacyjna" Erga, nie idziesz do ginka wogóle???? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:39 Witajcie w poniedziałek)) jestem dzis zasmucona(( bo chyba mi się cykl zmarnował(( mąż odmówił współpracy z powodu ataku alergii... wygląda strasznie i tak się czuje(( i nawet wizja kolejnego maleństwa nie dodała mu sił. ech... pocieszam się, że może choc jeden, malutki, żołnierzyk gdzieś się tam uchował i zawalczy... Erga- ja mam nadzieję, że Pierwsza Dama się wyrobi) Jola też na początku była baaardzo obciachowa, a potem było już troche lepiej. Ma_ruda- przykro mi, że legwanek zmarł(( przytulam. Dobrze, że mąż stanął na wysokości zadania i pocieszyc umiał)) Gviazdko- absolutnie śniadanie to podstawa! nie zapoinaj o nim)) ściski kasia Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:48 Hej, hej! Wlasnie pozbylam sie tesciow na jakis tydzien! I swietnie mi z tym! Slonce swieci pelna para, ale nie zmienia to faktu, ze jest 0 stopni! Bebell, moze jeszcze nie wszystko stracone. moze jakies zolnierzyki sie uchowaly, a moze jeszcze dzisiaj sie postaracie. A co do alergii to jestem w stanie go zrozumiec... wszystkiego sie moze czlowiekowi odechciec. Gviazdko, sniadanie to podstawa! Ja bym umarla po godzinie bez sniadania! Po poostu musze cos w soebie wrzucic rano. Ma_ruda, szkoda zwierzaczka, no ale tak to juz jest. Ja sie uodpornilam, bo u nas zasze byly psy i koty i zawsze ginely, wiekszosc w tragicznych okolicznosciach. No to mamy prezydenta metr piecdziesiat w kapeluszu... wiecej nic nie powiem. Amen Siedze i czytam ksiazke, zostalo mi jakies 20 stron i niecale 2 godziny do wyjscia. Sciskam was wszystki poniedzialkowo! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 10:58 Bebell, niezbadane są wyroki...moze akurat któryś z dzielnych żołnierzy dał radę....albo jak zasugerowała althea, dziś mężuś się lepiej poczuje....trzym się dzielnie i nie smutkuj więcej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:01 no dziewczynki proszę nie bać się o mojego Pana..on wyczymały jest))) w końcu wiedziały gały co brały i 9 lat ze mną wyczymał więc..chyba musi jest zadowolony tak? Ma_ruda ściskam..ja mam pieska i jak se myślę, ze ten cholernik , co mi tyla krwi napsuł miałby zdechnąc, albo cokoliwke inszego miałoby się stać..to wiesz...to oznacza po prostu dziewczyny, ze serca mamy we właściwym miejscu))) Bebel..nic się nie denerwuj!!! co am być to będzie a jak wiadomo potrzebny do tego jest tylko jeden chłopak, więc czymmy kciuki za 1 silnego plemnika twojego męża!!!!!!!!!! spadam do pracy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:17 Atko - nie idę. Nie ma po co. Czytałam dużo o tych tabletkach i właśnie mogą być takie działania uboczne. Odstawiłam je i już - nawet ginek mówi że powiino sie je brać tak jak antyki czyli z 7-dniową przerwą. Nic mnie nie boli ( a torbiel już przeżyłam więc znam ten ból)A przy krwawieniu pobolewał mnie brzuszek typowo małpowo. po czterech godzinkach przechodził i ból i małpa, Za półtora miesiąca wszystko mi zrobią co trzeba. Póki co odpoczywam od ginków, staranek itp. Ale chyba mnie stąd nie wygonicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Melba 24.10.05, 11:20 Dzięki za fotki - doszły!!! super!! Abie - dziś wyślę ci foty do stronki - zaraz pójdzie kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Abie 24.10.05, 11:22 Kochana, ja sie przez caly weekend nie meldowalam wiec nie mam tego linku. jest jeszcze szansa zeby go dostac?? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 11:28 mam nadzieję, ze to był żarcik Erga....to Twoje pytanie jakże byśmy mogły wyrzucąc załorzycielkę naszych wątków.....naszą forumową optymistkę, no jak...się pytam grzecznie )) Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Pozdrowienia 24.10.05, 11:44 Cześć dzielne forumki. Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie, ale ja przyznaję, że jestem z Wami na bierząco bo stale podczytuję. Nic nie piszę, bo zbytnio nie ma o czym, znaczy może i jest, ale nic interesującego. Ale widzę, że dwie ciężarówki: Lalisia i Gviazdka dalej Was odwiedzają więc i ja sobie pozwoliłam. Strasznie wyćwiczone z Was kobity, strzelanki, aerobiki, zazdroszczę. Ja chwilowo jestem unieruchomiona z powodu chorego gardła i zatok, leków brać nie mogę, więc i z leczniem słabo idzie. Ale co ja Wam się tu żale. Pozdrawiam gorąco i życzę spełnienia marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pozdrowienia 24.10.05, 12:08 Finko - miło cię znowu widzieć!! zaglądaj do nas częściej - zawsze jest co pisać popatrz na nas jakie gaduły - piszemy o wszystkim. Atko - tak tak, żartowałam D nawet siłą mnie stąd nie wyrzucicie-nie ma mowy!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Balbinko 24.10.05, 12:09 52 kilo ??? matko - to ja tyle ważyłam chyba w 7 klasie podstawówki... Waga-marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Pozdrowienia 24.10.05, 12:11 Fineczko, jak najszybszego powrotu do zdrowia!!!!I pisz jak najwięcej o wszystkim... o Tobie ..o Dzidzi!!!! Dziewczyny na pewno powiedzą to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: A gdzie Matala?? 24.10.05, 12:23 No właśnie, nasza Matalka miała dziś testować, a jak na razie nie daje znaku życia... Odezwij się do nas!!! Bardzo prosimyyyyy!!! Ergo kochana, ja też się stąd nigdzie nie ruszam, zostaję na forum, choćby i do następnej ciąży! Dobrze mi tu i już!!! :o))) Ant i Marudko, przyjemniutkiego, jesiennego mini-spacerku, fajnie, że się dziś poznacie tak osobiście! Uściski dla małej Amelki!!! A na wojenne fotki też chętnie bym sobie popatrzyła! Mogę na coś liczyć?! Finko, pisz więcej, bo skąd mamy wiedzieć, że nas ukradkiem podczytujesz, co?! Jestem ciekawa jak się czujesz (poza choróbką), jak tam przyrost ciałka i w których miejscach i w ogóle co u Ciebie?! Pracujesz czy masz zwolnienie??? Bardzo gorąco Cię pozdrawiam kochana! I wszystkie pozostałe kobietki również! Życzę smacznego lunchu, jeśli na takowy się wybieracie lub może macie przerwę, hihi! :o))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: A gdzie Matala?? 24.10.05, 12:25 > A na wojenne fotki też chętnie bym sobie popatrzyła! Mogę na coś liczyć?! > Jak to juz bylo na tym forum mowione - kobietom w ciazy sie nie odmawia ) jutro (albo dzis po spacerze) wysle zdjecia - nawet tym ktore nie chca, a co!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: A gdzie Matala?? 24.10.05, 13:05 Matala, z tego co pamiętam, nigdy z pracy nie "mnadawała"...także chyba do wieczora musimy poczekać ( Ma_ruda, na pewno wszystkie chętnie poogladają sobie Ciebie w pełnym "opozadzeniu"....mam nadzieję, że też bedzie widać markera na fotach Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: A gdzie Matala?? 24.10.05, 13:05 wysle - obiecuje, najpozniej jutro rano Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: A gdzie Matala?? 24.10.05, 13:18 mam nadzieję, że o biednej Pszole nie zapomnisz?)))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 ABIE 24.10.05, 13:24 Przyznam że stronka super - i twój komentarz na górze - niczym piękniejszym nie obdarzyli nas bogowie... Czuję to samo.. Dziękuję Zdjęcia wysłane Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: ABIE 24.10.05, 13:33 w domu zajrze, bo w pracy nie mam linka....umieram z ciekawości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ABIE 24.10.05, 13:35 erga moglabys mi przeslac tan link na gazetowego?? thx Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 witamy w Ducklandii... 24.10.05, 14:06 aj.mam zepsuty humor przez te wybory, psiakrew. Matala, odezwij się!!!czekamy niecierpliwie- może chociaz tu będą dobre nowiny... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: ABIE 24.10.05, 14:08 Już wysyłam. A czy zauważyłyście tą nowość z wizytówkami gazetowymi?? (klikając na dany nick) I też można sobie różne dane wpisać (m.in. zdjęcie) Ja tam wolę się nie pokazywać publicznie, ale jeśli komuś to nie przeszkadza to super sprawa - zamiast podawać linki do zdjęć. Pewnie nasza odważna pszczoła pierwsza założy sobie wizytówkę D Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ABIE 24.10.05, 14:29 dostałam - dziekuje! jejku jaka ta srona sliczna, a jak wstep .... o zdjeciach juz nawet nie wspomne Pomysl ZNAKOMITY!!!!!!!!!!!! dal mnie bomba ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Ma_rudka... 24.10.05, 14:17 nie ma takich co nie chcą!!!)) JA TEŻ CHCĘ FOTY!!! kasica Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_rudka... 24.10.05, 14:20 beda, beda chyba sie dzis zmobilizuje i wysle z domku Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_rudka... 24.10.05, 14:27 nie chyba nie chyba....tylko na pewno....nie trzymaj nas niezspokojone ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_rudka... 24.10.05, 14:30 no to obiecuje ze od razu po rozstaniu z ant wyrzucam meza od kompa i przesylam ) Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 14:06 Kupiłam dzisiaj test ale poleży sobie jeszcze do 1.11. Czy ktos będzie testował razem ze mna??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 14:17 Owiesia trzymam kciuki!!! No no - to widzę że na forum większość kobietek głosowała na Donalda.. Wystarczy spojrzeć na to zdjęcie... wiadomosci.onet.pl/1184053,,,,,,4528,itemspec.htmlporażka! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 14:25 nie mogę otworzyć tego zdjecia....buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA :-))) część IV 24.10.05, 14:28 Owiesia, ja nie....ale będę trzymać kciuki ))) Odpowiedz Link Zgłoś