zanetad30 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 04.03.06, 11:16 czytalam tu o piciu jakichs ziolek przy staraniu sie.Czy ktos wie cos o tym?A moze znacie jeszcze jakies sposoby wspomagajace starania?pozdrawiam serdecznie wszystkich starajacych Odpowiedz Link Zgłoś
ilon29 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 04.03.06, 23:04 Witam wszystkie zafasolkowane i nie.Jak wy tez już od dłuższego czasu biore folik ale odniedawna staramy się z męzem o dzidziusia (jest to nasz 2 cylk starań).Właśnie jestesmy w połowice cyklu i czekamy na połowe marce żeby sie dowiedziec jak nasz starania poszły .Chciałam dołączyc do was i troche wpolnie sie wpierac w tych staraniach. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witamy ilon29 05.03.06, 09:08 Czesc zapraszamy do Nas razem zawsze raźniej Z nick-a wnioskuje ze masz na imie Ilona ? Powodzenia w staraniach. Angelika Odpowiedz Link Zgłoś
ilon29 Re: Witamy ilon29 05.03.06, 10:56 Czesc w nowym dniu Tak mam na Imię Ilona i jestem z Gliwic.Ciesze sie na wpólne pogaduch z wami.A szczegolnie na dzielenie sie z wami moimi przezyciami no i oczywiscie z waszych zafasolkowań. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Witamy ilon29 05.03.06, 21:22 witaj Ilona, a monjan hmm oj bedzie miała czytanie będzie niech jej się tam dobrze opala i działa! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 05.03.06, 09:34 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) op.wawa – Paulina – Warszawa - misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają sagula - Iga - Warszawa - w trakcie starań (luty) asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - w trakcie starań Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - eszymala - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Gratulacje 06.03.06, 08:25 Gratulacje dla mamusimartusi Witam wszystkie w nowym tygodniu Udanego dnia zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Poniedziałek 06.03.06, 09:49 MamusiMartusi!!! Kochana!! Gratuluj e!! Nawet nie wiesz, jak sie ciesze!! Wypuszczaj fluidki - a my sie nawciągamy )\ Ja już po chorobie - ale wypoczęłam, jak dziki bąk. Już 9dc , wie c zabieramy sie do roboty z mężusiem, hihi. Oczywiście folik łyknięty ) - męża też zaczęłam karmić, więc powinien sie tu dopisać, hihi. A w piątek ide do gina - na "cokwartalny przegląd sprzętu". Humor - obecny. Buźka, G. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Poniedziałek 06.03.06, 14:15 Haha ale się uśmiałam "cokwartalny przeglad sprzetu" -Greciu Ty masz hasełka Musze to zapamiętać Witam Agnieszke Buziaczki dla WAS Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Re: Gratulacje 06.03.06, 11:29 Witam! Też przyłączam się do gratulacji dla mamymartusi!!! A jak się czujesz, mdłości już męczą??? Greta- najważniejsze, ze z dobrym humorem zaczynasz tydzień i przyjemnosci w majstrowaniu dzidziusia, trzymam kciuki ) Folik był, jak co rano. W środę wizyta u gina i tebletki na wywołanie miesiączki (( Ale jeszcze trochę i zaczynamy się starać! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.03.06, 13:02 że też dopiero teraz wpadłam na takie fajne forum, pozdrawiam wszystkie dziewczyny też jestem folikóweczka a teraz przypada pierwszy cykl starań miłego dnia życzę dziś Aga Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.03.06, 14:21 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają sagula - Iga - Warszawa - w trakcie starań (luty) asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - w trakcie starań (marzec) Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - eszymala - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.03.06, 14:27 Misia ale szybko działasz dodam w takim razie że jestem z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 No to jeszcze uzupelniłam Agnieszke :P hehe 06.03.06, 14:54 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają sagula - Iga - Warszawa - w trakcie starań (luty) asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - eszymala - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.03.06, 15:20 Witam serdecznie nowe folikówki.Powodzenia w staraniach.Mamamartusi jeszcze raz gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.03.06, 16:28 Witam wszystkich! Chętnię się przyłączę do formu. Folikuję się już od dawna, niestety pierwsze maleństwo było za słabe - straciliśmy je w 5 tygodniu. Teraz pełni nadziei czekamy na koniec @ i zaczynamy starania Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do mariankaa :) 06.03.06, 18:00 Prosze napisz skad jestes ?, czyli starania zaczynasz od marca? Powodzenia.Odp Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaa Re: do mariankaa :) 07.03.06, 13:04 Z Krakowa Właśnie się dowiedziałam, że będziemy ze staraniami musieli poczekać jeszcze ten cykl. Mam złamany obojczyk i za dwa tygodnie (czyli mniej więcej w czasie jajeczkowania) będę musiała jeszcze raz sie prześwietlić. A to może uszkodzić materiał genetyczny komórki jajowej. Tak więc przekładamy strania o miesiąc. Ale folik zażywam Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 07.03.06, 08:11 Witam we wtorek.Jeszcze tydzień i dę do szpitala.Stwierdzam że to czekanie jest okropne, wolałabym np.po ataku woreczka wylądować z bólem czy coś i żeby mnie pokroili a nie czekać miesiąc na zabieg. To jest poprostu chore.Ale za dwa tygodnie będę już jak nowo narodzona, bez problemów żołądkowych, a od kwietnia zapisuję się za pływalnie tj. wykupuję karnet.Polecam wszystkim ten sport, a dla tych co nie umieją pływać polecam rowerek treningowy.Pozdrawiam Was wszystkie i miłego dnia zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 wtorek 07.03.06, 09:55 Hejka, witam Was w wigilię Dnia Kobiet. humor - w sumie OK folik - w brzuszku kawa - w trakcie picia Robię ankietę - jak często Wai Panowie obdarzają Was kwiatami - noezaleznie od okazji lub jej braku. mój M - 1-2 razy w roku (((( jest beznadziejny pod tym względem... Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: wtorek 07.03.06, 11:18 mój Kotuś też jest beznadziejny imieniny, urodziny, dzień kobiet... - czyli 3 razy ostatnio kupiłam sobie sama piękne tulipany - to się oburzył, kupowanie kwiatów należy do mężczyzny - tylko dlaczego ja mam mu o tym przypominać!? Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 07.03.06, 10:37 uff.. jestem pod wrażeniem do jakich rozmiarów rozrósł się ten post. Gratulacje dla wszystkich "zafasolkowanych". Jak się pierwszy raz wpisałam zaczynaliśmy 2-gi cykl starań, właśnie czekam na rezultaty - 24dc... mój wykresik daje mi sporo optymizmu.. ale... Polecam wszystkim portal www.fertilityfriend.com, dla Pań które nigdy nie zwracały uwagi na to co mówi ich ciało - można się sporo nauczyć obserwując się dzień po dniu, a portal to tylko narzędzie do notowania, Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 07.03.06, 11:28 Mój mężusio również nie wysila się pod tym względem. Imieniny, urodziny, dzień kobiet i oczywiście Walentynki, acha jeszcze rocznica ślubu z tym że ona wypada 2 dni po moich urodzinach więc jest jeden bukiet na dwie okazje.Przeważnie są to róże za którymi spesjelnie nie przepadam,ale są piękne.Osobiście wolałabym dostać tulipany, frezję lub bukiet kwiatów działkowych lub prosto z łąki. Czasami dostanę na wakacjach kwiaty z łąki ponieważ co roku jeździmy w góry.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 07.03.06, 15:39 witam folik łyknięty Hmm jezeli chodzi o kwiatki to na nie, nie narzekam. Co miesiac 23-go dostaje kwiatuszka bo wtedy mija kolejny miesiac RAZEM SPEDZONY i jakos zawsze mi przynosi. Mam ich juz troszke bo je wszystkie zostawiam okolo 40 szt. Jak jest cieplutko to przynosi mi z ogrodka jakies kwiatuchy Oprocz tego na 3 lata dostalam piekny bukiet z 23 róż czerwonych z piekna kokarda, rowniez mam je do dzisiaj No i jakies swieto (urodzinki, Dzien Kobiet, Zareczyny) to kwietuszek sie znajduje. A wiec pod tym wzgledem nie moge narzekac hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 My ! 07.03.06, 15:43 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają sagula - Iga - Warszawa - w trakcie starań (luty) asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - starania od kwietnia Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - eszymala - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Ojej :) coś mi sie zdaje że dziś jest piękny dzień 08.03.06, 07:05 Czesc Folik zaliczony Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: Ojej :) coś mi sie zdaje że dziś jest piękny 08.03.06, 09:00 oj, piękny, piekny co prawda zimno, ale słoneczko sprawia, że że gębusia dziś uśmiechnięta kobitki kochane w dniu naszego święta - wszystkiego najjjjjjjjj, a przede wszystkim spełnienia marzeń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Ojej :) coś mi sie zdaje że dziś jest piękny 08.03.06, 10:02 Witam! Wszystkiego co Naj dla nas!! Folik łykniety Coś mi chyba to choróbsko nie przeszło, bo wczoraj znowu mnie siekło Miłego dnia życzę! G. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Wszystkiego naj kobitki :-) 08.03.06, 10:46 uśmiechajmy się dużo bo słoneczko tak ładnie dziś dla nas świeci Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: Wszystkiego naj kobitki :-) 08.03.06, 12:07 Spełnienia marzeń, samych radosnych i słonecznych dni oraz pięknych kwietów życzę wszystkim kobietkom z naszego forum i nie tylko.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 czwartek 09.03.06, 10:08 A co to za cisza? I wiatr hula po wątku... u mnie już oczekiwania na weekend - zapowiada sie bardzo bzykająco, hihi (owu!!) Folik oczywiście zameldował sie z rana w brzuchu. Życze udanego dnia i szybkiego nadejścia piątkowego popołudnia-po pracy. G. Odpowiedz Link Zgłoś
eszymala Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 09.03.06, 12:16 Witajcie dziewczyny!! Przepraszam, że wcześniej nie przedstawiłam się ale postaram się nadrobić Folik łykam już od miesiaca a starania zaczynamy od lipca, już nie mogę się doczekać. Trochę zwlekamy bo chciałabym wcześniej zadbać trochę o siebie, zmienić to i tamto a przede wszystkim zrzucić parę kg. Myślę że się przyda bo potem z dzidzią nadrobimy to Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i strasznie wam zazdroszczę. Dużo zdrówka i czekamy z niecierpliwoscią do wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 09.03.06, 13:21 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - początek starań kwiecień/maj fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają sagula - Iga - Warszawa - w trakcie starań (luty) asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - starania od kwietnia eszymala - starania od lipca Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Odpowiedz Link Zgłoś
sagula Udalo sie !!! 09.03.06, 14:08 Dziewczyny udalo sie , druga slaba kreska ale jest, bardzo sie ciesze. a zapowiadalo sie tak marnie az tu @ sie nie pojawila i po kilku dniach na tescie blada kreseczka. Nie pisalam wczesniej bo chcialam potweirdzic u lekarza ale niestety lece do polski dopiwro w kwietniu wiec i wetdy tez pojde do lekarza. przesylam wam fluidki. buziaki iga Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Udalo sie !!! 09.03.06, 18:49 Gratuluje Iguś Trzymaj sie cieplutko Zaraz znajdziesz sie wśrod zafasolkowanych na liscie Buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Gratulacje 09.03.06, 14:40 Gratulacje dla Saguli uf a mnie jakies choróbsko dopadło a juz myslalam ze moze cos w tym miesiącu podzialamy a tu pewnie nic z tego nie wyjdzie bo ledwo żyje. Byle do wekendu i do wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Będzie kolejny dzidziuś jupiii :) 09.03.06, 19:00 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - starania od kwietnia eszymala - starania od lipca Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Będzie kolejny dzidziuś jupiii :) 09.03.06, 20:00 Aaaaaaale super! Rośnijcie zdrowo i spokojnych 9 miesiecy Iga!! Ale Monjan sie zdwiwi jak tyle BRZUCHÓW zobaczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Będzie kolejny dzidziuś jupiii :) 09.03.06, 22:14 No Monjan bedzie zaskoczona Smutno bez niej tu na forum Wracaj juz do Nas wracaj Monjan Buziole Odpowiedz Link Zgłoś
sagula Re: Będzie kolejny dzidziuś jupiii :) 09.03.06, 22:52 dziekuje bardzo dziewczynki, oby teraz wszystko bylo dobrze trzymajcie sie cieplutko iga Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Piąteczek upragniony o tak o tak ... 10.03.06, 07:18 Witam Folik zaliczony Tak sobie dziś spostrzegłam ze watek "oczekiwania na starania majowo - sierpniowe " idzie łeb w łeb z naszym watkiem hehe. Miłego dzionka, uciekam papatki odezwe sie zapewne pozniej, bo wiecie już jestem uzalezniona i wcale mi to nie przeszkadza (-_-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Piąteczek upragniony o tak o tak ... 10.03.06, 10:06 No własnie - jaks cisza sie tu zrobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Piąteczek upragniony o tak o tak ... 10.03.06, 10:06 No własnie - jaks cisza sie tu zrobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Piąteczek upragniony o tak o tak ... 10.03.06, 10:07 No własnie - jakAs cisza sie tu zrobiła... WCALE MI SIE TO NIE PODOBA!! Ale piątek jest, folik w brzuchu także i weekend przed nami... Pozdr., G. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Piąteczek upragniony o tak o tak ... 10.03.06, 10:16 NO TAK CISZA PEWNIE TEZ DLATEGO ZE... - monjan jeszce nei wrocila - czekamy czekamy! - wiosna nadal si eukrywa i jakos tak pisac sie tez nei chce - zaciążone zwiewają na fora do oczekujacych w tych samych mieisiącach (wiem z wlasnego doswiadczenia) Ale to nieznaczy ze o Waz nie myslimy!! i nie zyczymy wszystkim zajscia w cyklach zaplanowanych na początek starań !!! - TRZYMAM KCIUKI i niech wątek rośnie i przebija MAJOWO-SIERPNIOWE Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Piąteczek upragniony o tak o tak ... 10.03.06, 15:56 No mamusiamartusi my mamy wielka nadzieje, że o Nas myslicie, no i tu nam piszcie co u Was slychac baka1baka- ja tez odliczam, a jeszcze ten glupi okres mi sie przesunal i zamiast zaczac starania pod koniec kwietnia to zaczne na poczatku maja. Ale mimo wszystko dni uciekaja gdybym je tylko mogla pogonic )))))))heheee szarlotti- no widze ze zaczynamy starania w tym samym miesiacu Udanego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotti Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 10.03.06, 10:18 Witam wszystkie starające się o dzidzię oraz te już zafasolkowane. Witam również wszystkie inne osoby czytające forum. Przedstawiam się: Anna mi dano na chrzcie, wiosenek liczę 28 a kolejną zaliczę w lipcu. Mąż - obecny, nieobecny w chwili obecnej, bo ciężko pracujący Synek 3 lata i 9 miesięcy. Od wczoraj się zafolikowałam, a od maja planujemy rozpoczęcie starań o drugą dzidzię. Miło mi będzie dołączyć do Waszego grona, razem zawsze raźniej Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zmykam do pracy Miłego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 10.03.06, 11:59 Witam piatkowo) Czy ta pogoda oszalała????? Folik zaliczony, dni do starania odliczam Baka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witam Anie 10.03.06, 15:35 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córeczka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córeczka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn 3 lata i 9 miesięcy elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - starania od kwietnia eszymala - starania od lipca Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 10.03.06, 12:51 pozdrawiam was dziewczyny weekendowo, folik czeka w domu a ja czekam tylko aż zegra wybije 16 i będę mogla stąd uciekać, jak to dobrze że są piateczki ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
axela Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 10.03.06, 13:22 tez pozdrawiam piatkowo i milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 10.03.06, 14:35 Witam.Znowu piąteczek super, tydzień za tygodniem leci jak starzała, a do wiosny bliżej.Choć pogoda stara się płatać nam figielki.Miłego weekendu życzę wszystkim folikóweczkom i pozdrawiam serdecznie z pochmurnego podkarpacia. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 czarny dowcip 10.03.06, 15:34 Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam czarny humor. Dlatego piątkowo zaserwuję Wam najnowszy: Dwa łabędzie grają w statki. Jeden mówi: H5N1 ... Trafiony - zatopiony... Pozdro, G. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Mam prośbę do : szarlotti,baka1baka,matizka,demik a 10.03.06, 22:48 Tak sobie pomyślałam, że fajnie by bylo gdybyście podały daty urodzenia dzieci wtedy nie trzeba by bylo co miesiac zmieniac że jakas dzidzia ma np 2 latka i 4 miesiace Z gory bardzo dziękuje za odpowiedz : -szarlotti -baka1baka -matizka -demika Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotti Re: Mam prośbę do : szarlotti,baka1baka,matizka,d 11.03.06, 08:32 Misia masz całkowitą rację. To będzie o wiele wygodniejsze. Mój synuś jest z 08.06.2002r. Sebastian mu daliśmy choć pierwotnie miał być Remigiusz. Melduję, iż folik już w brzuszku a jak u Was? Już po śniadanku jesteście czy może jeszcze w łóżeczkach leniuchujecie? Mój brzdąc już nie śpi i nie da pospać, jak tylko oczka otworzy drze się "kogutka, kogutka słonko świeci pora wstać" robi to z takim promiennym uśmiechem, że choćbym nie wiem jak była śpiąca to się i tak budzę i za chwilunię wstaję by śniadanko zrobić. Pozdrawiam więc wszystkich "kogutkowo" i fajnego dnia życzę Ania Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Mam prośbę do : szarlotti,baka1baka,matizka,d 11.03.06, 10:21 Ok dziękuje Aniu za odp uzupelnie jak inne odpisza Ja juz po sniadanku i po foliczku. No i dzis tylko odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Mam prośbę do : szarlotti,baka1baka,matizka,d 11.03.06, 21:09 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian - 08.06.2002 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - starania od kwietnia eszymala - starania od lipca Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: Mam prośbę do : szarlotti,baka1baka,matizka,d 12.03.06, 10:39 Witam w niedzielkę. Humorek mam świetny, folik łynęłam już o 6 rano bo o tej godzince moja córcia zrobiła nam pobudkę.Obiadek już podszykowany i czekam na wizytę rodzinki ale myślę że zaraz się zmyją.Myślę że reszta dnia minie w dobrym nastroju. We wtorek do zmykam szpitala, ale jak wróce to będę miała co troszkę do czytania na naszym forum,które rozrasta się w super tempie. extra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pecia3 Re: Mam prośbę do : szarlotti,baka1baka,matizka,d 12.03.06, 10:39 Witam w niedzielkę. Humorek mam świetny, folik łynęłam już o 6 rano bo o tej godzince moja córcia zrobiła nam pobudkę.Obiadek już podszykowany i czekam na wizytę rodzinki ale myślę że zaraz się zmyją.Myślę że reszta dnia minie w dobrym nastroju. We wtorek do zmykam szpitala, ale jak wróce to będę miała co troszkę do czytania na naszym forum,które rozrasta się w super tempie. extra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Niedziela 12.03.06, 10:43 Witam no narescie sie ktos odezwał , oooo widze Agnieszko ze Twoja coreczka to ranny ptaszek Gosia dziękuje za zdjecie Poslalam swoje jak dojdzie daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotti Niedziela moja..... 12.03.06, 11:17 Witam w niedzielne przedpołudnie. Foliczek w brzuszku oj kiedy ta wiosna.... Dziś słonko świeci, przedziera się przez chmurki, a my właśnie postanowiliśmy, że wybierzemy się na spacerek do lasku. Wczoraj odwiedziliśmy nową (choć już nie najnowszą) członkinię naszego osiedla, małą Majeczkę. Zapatruję się jak mogę, może to coś da Jest taka słodka, ma już 2 miesiące a gada!! Oczywiście po swojemu, jak jej tata do niej zaczął głużyć ona najzwyczajniej w świecie zaczęła mu odpowiadać. Dla mnie to był szok, bo pierwszy raz spotkałam się z przypadkiem takiego małego dzieciątka, które już "mówi". A czy Wy też już spotkałyście taką dzidzię? Mój mały wykazał dość duże zainteresowanie siostrzyczką kolegi i oczywiście już od rana wołał, że chce do nich iść. Odbieram to jako plus ze strony mego synka , i kwestia tego, że chciałby siostzyczkę, o jakiej i ja marzę.... ach, zobaczymy. Dziewczyny idziemy rozruszać kości, miłego dzionka i mnóstwo uśmiechów. A&S Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Niedziela moja..... 12.03.06, 12:05 Witam Własnie łyknelam folik...wrocililiśmy z mężem z kościola obecnie trawją przygotowania do obiadku,poxniej bede sprawdzała prace klasowe dziecicków,mam ich trochę do sprawdzenia skumulowały się pozdrwaim zycze milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: do renne2 12.03.06, 15:18 Renne2, uczysz w szkole??Ja tez!Jakiego przedmiotu?Gimnazjum,podstawowka, srednia?Foliczek jeszcze na mnie czeka.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: do renne2 12.03.06, 17:09 O widze ze sa tu mamy nauczycielki no walsnie jakiego przedmiotu uczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: do misia9944 12.03.06, 17:51 ja uczę w podstawówce -j.polski w wrzesniu mija 7 rocznica mojej pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: do misia9944 12.03.06, 18:15 Polski powiadasz szkoda ze wczesniej o tym nie wiedzialam, maturke pisalam w maju, ale dałam rade 5 jest A grzeczne te dzieci teraz w tych podstawowkach ? Bo ja byłam aniolkiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: do Agnieszkamonikaz 12.03.06, 17:52 ja uczę w podstawówce -j.polski w wrzesniu mija 7 rocznica mojej pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Re: Mam prośbę do : szarlotti,baka1baka,matizka,d 13.03.06, 13:47 Syn urodzony siłami natury)) 20.03.2004 Za równy tydzień kończy 2 lata)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re:misia, renne 13.03.06, 13:55 Ja tez j.polski i tez podstawowka!!Tyle, ze pracuje 3 rok.A z dzieciakami roznie bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Jak dobrze licze to nasza monjan ... 12.03.06, 17:21 jutro sie do Nas odezwie OBY TO BYLA PRAWDA heheee i nam opowie jak było tak tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Poniedziałek 13.03.06, 09:18 Witam w nowym tygodniu. Chyba jestem tu pierwsza. Foli Łykniety, weekend - całkiem przyjemny. No wlaśnie - gdzie jest Monjan? A może mąż ją sprzedał za 2 wielbłądy, co? hihi Buziaki, G. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Poniedziałek 13.03.06, 13:17 Hehe chyba jej nie sprzedał szkoda kobitki no ale 2 tyg juz mineły... folik jak zawsze zaliczony no i oczywiscie czekam nieubłaganie do poczatku maja Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Poniedziałek 13.03.06, 14:54 Właśnie wróciłam z pracy ...Dziś było wyjątkowo milo...Dyrekcja swe imieninki wyprawiałazieciaki jak to dzieciaki ...można przeżyć Wróciłam do domku mąż zupkę pomidorowa zrobił...i na 16,30 ide do dentysty na wizytke Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Poniedziałek - do Renne2 15.03.06, 19:33 Renne2, widzę, że jesteś ze Świdwina, tego naszego zachodniopomorskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Jak dobrze licze to nasza monjan ...JESTEM! 14.03.06, 10:21 melduję sie posłusznie Witajcie kochane kobiety!!! pisze dzis bo jeszcze wczoraj wzielam 1 dzin urlopu na ogarniecie balaganu Egipt był suuuuuuper!!!! wyluzowałam sie totalnie! tak, ze no dobra, przyznzm się-zapominałam brac folik ale za to jadłam kwas foliowy naturalny-tez sie liczy nie??w oogromnych ilosciach witaminek, swiezyh warzyw i owowcow a nawet truskawek) ale dzis folik był jest tez katar i przeziebienie-nie dla mnie ta pogoda...wole Egipt aa myslalam o was goraco na plaży pod palmowym parasolem Hatszepsut pozdrowiona!!! buziaki słonezne i opalone Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 13.03.06, 14:02 i ja do was dołanczam. witajcie.... folik biorę razem z mężem więc razem możemy się tu meldować. mam nadzieję że uda nam się dziewczyny w staraniach majowo-sierpniowych. pozdrawiam wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 kostka25 wsrod Nas:))))) 13.03.06, 16:08 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian - 08.06.2002 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - starania od kwietnia eszymala - starania od lipca kostka25 - starania od maja Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 13.03.06, 16:10 Napisz cos o sobie imie itd według naszej listy ktora mamy, z gory bardzo dziękuje Pozdrawiam, buziole. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 13.03.06, 18:53 Ale się cieszę z tego wątku... Od paru dni szperam w Internecie w poszukiwaniu "folików" od środy zaczynam "folikowe" przygotowania... I zarazem dołączam do starań ...no.. czerwcowo-sierpniowycch Serdecznie pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 krokodylek1313 skad jestes ?jak masz na imię? :) 13.03.06, 21:34 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian - 08.06.2002 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - starania od kwietnia eszymala - starania od lipca kostka25 - starania od maja krokodylek1313 - starania od czerwca Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: krokodylek1313 skad jestes ?jak masz na imię? 14.03.06, 16:57 Morza szum.... Wiatru śpiew... Pozdrowienia dla wszystkich z Kołobrzegu.... Katazrzyna Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: krokodylek1313 14.03.06, 23:09 Oj ,krokodylek!!Nawet nie mow!!Kolobrzeg to moje ukochane miasto!!! BuuuuuuuuuuuuuuuBuuuuuuuuuBuuuu!!Ja chce do Kolobrzeguuuu!!!!!!!!!!!!A co tam slychac?Fantazja czynna na Starowce?Sa turysci? Oj, jezdzilam tam od dziecka...Deptak, molo, latarnia morska, amfiteatr...I moje magiczne miejsce- internat przy ul.Grottgera...hihi Kiedy nadejda wakacje???Chlip, chlip.... Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: krokodylek1313 15.03.06, 19:30 Witam....agnieszkamonikaz... Melduję posłusznie, że Fantazja nadal czynna Turyści... no cóż... to tylko niemcy Wszystko jest na swoim miejscu Ale nie tylko w okresie wakacji mozna przyjechać... Kołobrzeg najlepiej wygląda, jak nie ma turystów, jest cisza..., spokój.... wtedy się najlepiej odpoczywa.... Acha... może do lata usypią plaze, bo co roku morze ją zabiera w okresie jeseinno-zimowym Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotti Wtorek 14.03.06, 06:09 Witam kobietki Foliczek zaliczony . Pędzę do pracy miłego dzionka. PS. Powiększam grono forumowych nauczycielek - ja też nauczycielka hihihih, pracuję jako przedszkolanka. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wtorek 14.03.06, 07:03 Witam, no folik wzielam, a teraz musze isc do pracy choc wolalabym zostac tu na FORUM... ale to tylko marzenia. Trzymajcie sie i oddzywajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Wtorek 14.03.06, 08:44 I ja się melduję z folikiem w brzuszku. Jakoś tak szaroburo na zewnątrz A moze by tak zacząć zaklinac wiosnę, co? Ja juz zaczynam deprechę zimową łapać. Chcemy słońsca, chcemy ciepła, chcemy kwiatków! Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Wtorek 14.03.06, 09:32 coś czuję że wszystkim już się udzieliła ta zima... pocieszę was że już niedługo WIOSNA. no i napewno o wiele przyjemniejsze starania. pozdrawiam Agnieszka Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 ---------->Folikówki<------------ - 14.03.06, 15:22 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 1,5 rok mamusiamartusi – Gosia – Mińsk Mazowiecki - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 wiolasb – w ciąży sagula - Iga - Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - początek starań kwiecień - syn 2 latka asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian - 08.06.2002 elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - początek starań wrzesień/październik monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - początek starań czerwiec tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz – Olkusz – początek starań od kwietnia bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – początek starań od kwietnia ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - starania od kwietnia eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - starania od maja krokodylek1313 - starania od czerwca Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Witamy Monjan 14.03.06, 16:10 Wotamy w naszej szarej rzeczywistości. Fajnie, ze sie wyluzowałaś. A moze to tak poszaleliscie, ze dołaczymy Cię do listy cieżarówek? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Witamy Monjan 14.03.06, 16:18 oj szara, szara i zasmarkana a przez chwile był Raj chętnie dołącze do ciązarówekzobaczymy niedługo buźka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Witamy Monjan 14.03.06, 17:10 Czesc MONJAN jestes ale fajnie? Jak tam sobie zyjesz? Myslelismy o Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotti Juś środa :) 15.03.06, 05:59 Słonecznie pozdrawiam Folik zaczerpnięty . Wczoraj przetestowałam nowego ginka, mieszkam tu od niegawna i nie bardzo wiedziałam do kogo się udać, koleżanka chodzi do tego lekarza, więc i ja poszłam. Okazał się całkiem do rzeczy, tylko jedno mnie zastanowiło. Zapytałam czy warto przed planowaną ciążą i tuż po pozytywnym teście wykonać badania typu cytomegalia, toksoplazmoza itd, odpowiedział mi właściwie niejednoznacznie, że chcąc uchronić dzidzię przed wadami wrodzonymi itd to musiałabym zrobić wszelakie badania wykluczające wady, ale czy jest sens (zapytał tak?), bo przecież bardzo wiele czynników ma znaczenie: zanieczyszczenie środowiska, chemikalia z którymi mamy do czynienie i inne. Więc właściwie nie odpowiedział mi, że warto czy nie warto czy też trzeba czy nie. Zdziwiłam się i już nie pytałam dalej. Hmm..... czy wasi lekarze też taką reakcją się wykazali? Może was mocno zachęcali a może wręcz odwrotnie? Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami w tej kwestii. Zastanawiam się, czy takie dość subiektywne (nie wiem czy to właściwe słowo) podejście lekarza, tzn takim nie zmuszającym ani nie zachęcającym, świadczy o nim pozytywnie? Jak myślicie? Wypowiedzcie się proszę... Miłego dzionka, pędzę do mej gromadki przedszkolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Juś środa :) 15.03.06, 07:01 Witam Własnie skończylo mnie się folik ...rzy nawale pracy nie zdarzylam kupic... Dziś cięzki dzień...mam 7 lekcji, a jutro 8 ..: Miłego dnia) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Juś środa :) 15.03.06, 08:18 Powodzenia Kobitki Folik zaliczony !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Juś środa :) 15.03.06, 08:48 witam w srode folik był, katar jest nadal nie lubię zimy!mam juz Dość!! tęskniłam z Wami pozdrowienia dla Misi9944! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Juś środa :) 15.03.06, 09:35 I ja sie melduję z folikiem i .... nową fryzurą! A jak! Ściełam włosy, zmieniłam kolor i czuję się jak Boska Greta!! Dzis moze zaszaleję z jakąś nową kiecką. Oczywiście wszystko to , aby zakląć wiosnę. A moze byśmy jakiegoś barana spaliły w ramach ofiary całopalnej, co? Proponuję wybrać jakiegoś barana z Parlamentu RP - tam tylu łazi.... Do Szarlotti - kochana, mój lekarz tez nie "zapalił" się do pomysłu badań; w zasadzie gin chciała mi zrobić tylko toxo. Co do cytomegalii - był to mój nacisk. I co? I zmieniałam lekarza. Tzn. z jednej strony gin ma rację uspokajajac pacjentkę, żeby nie histeryzowała robiąc wszystkie mozliwe badania, ale z drugiej strony mam wrażenie, ze jednak te podstawowe powiniem zlecić bez łaski. Dlatego zmieniłam gina. Miłego dnia wszystkim zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Juś środa :) 15.03.06, 10:11 Witam Folik łykany codziennieNiestety moje uczestnictwo w zyciu forum jest ograniczone do minimum ponieważ bliskośc ekranu monitora powoduje kolejne mdłości. Miłej środy Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Juś środa :) 15.03.06, 14:36 Dziękujem Myszko za pozdrowienia Buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotti Folikowo - czwartkowo :) 16.03.06, 06:02 Greta18 - Dziękuję za wypowiedź w kwestii mojego zapytania. To była pierwsza moja wizyta u tego gina, więc jeśli nie zmieni zdania w kwestii badań, wówczas i ja zmienię wybór lekarza rzecz jasna. Tymbardziej, że ja nie nalegałam tylko bardziej tak informacyjnie go pytałam, tak profilaktycznie, nie szantażowałam go hihihi. Zobaczymy. Mam nadzieję, że kiecuszka ładniutka (jeśli zakupiłaś) i Wiosna się skusi by do nas przyjść. Pędzę znów do pracy z folikiem w brzuszku. Miłego dzionka dla wszystkich wraz z mymi przedwiosennymi usmiechami Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Folikowo - czwartkowo :) 16.03.06, 07:06 Witam Moje Drogie Folikówki Folik łyknięty -juz przyzwyczajenie hehe P.S. Wczoraj ustaliliśmy date ślubu. Za mąż wychodze 19 sierpnia tak bardzo sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Folikowo - czwartkowo :) 16.03.06, 07:23 Witam folik połkniety....zagubilo mi sie wczoraj opakowanie w sprawdzianach dzieciaków Misia9944 gratulujemy ustalenia daty slubu ...ja wychodziłam za mąż 14,08....dwa lata temu miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
eszymala Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 16.03.06, 09:24 Cześć dziewczyny!! Folik oczywiście łyknięty, mam naparawdę miłą wiadomość wiosna chyba tuż tuż ptaszki tak cudnie ćwierkają za oknem. Nie mogę już się doczekać pierwszego ciepełka w tym roku. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Folikowo czwartkowo :-) 16.03.06, 10:22 I ja dzień dobry Humor - średnio na jeża. Po kieckę nie poszłam, bo... mi się odechciało. Oczywiscie folik - obecny. No i palucha sobie przycięłam wrrrrr I z mężem sie poprztykałam, i wszystko mi śmierdzi dookoła. Myślę, że to nadchodzacy PMS, albo... brak słońca. Gratuluje wyboru daty slubu!! Ja także w sierpniu brałam slub - w zeszłym roku A jak tam nasze Ciężarówki? Poza Demiką, którą muli, nic nie wiemy co się dzieje, jak sie czują, etc. Dajcie znać co u Was! G. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan buuu:( 16.03.06, 11:05 witam folikówy! ja dzis kiepski humor bo przyszla @... wrr, nie udał się spłodzic dzidziusia na urlopie... tak mi smutno... Greta, chyba tez pojde do fryzjera! poprawic sobie image i humor... Gratulacje z okazji daty ślubu fajnie tak, chciałabym jeszcze raz..ech piękne chwile! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaa :))) 16.03.06, 12:32 Witam serdecznie! Folik łyknięty. Była tez ostatnio u mojej gin i pozwoliła nam już sie starać "skoro tam bardzo nam zależy i się nam spieszy". Więc dziarsko ruszyliśmy do pracy kika dni temu. Mąż stwierdził, że mam nie mierzyć temp i się nie stresować tylko idziemy spontanicznie Fajnie tak Martwi mnie tylko jedno. Miałam złamany obojczyk kilka tygodni temu. Chirurg stwierdził, że przydałoby się jeszcze prześwietlenie na konieć jedno. Ale ja wolałabym żeby mnie jednak nie prześwietlał jeśli nie wiem czy jestem w ciąży. Stwierdził, że opcje są dwie: prześwietlamy w ołowianym fartuchu albo czekamy na @ / koniec ciąży. No i sama nie wiem co robić. Gin powiedziała, że fartuch wystarczy. Chirurg, że lepiej poleczyć się znachorsko (metodą macania obojczyka Sama już nie wiem Czy wiecie jakie jest zagrożenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
bomba45 Re: buuu:( 16.03.06, 13:30 hej!! buu ja już czekam tak jak ty od 4 miesiecy!! więc fiolika juz dawno nie biore!! zaczne go zarzywac jak będę wiedzieć że napewno mam fasolke!! właśnie .......... mam nadzieje że w tym miesiącu to nastapi!!!!!! hyba że dziś przyjdzie @@@@@......... więc stry przepis najlepiej zastosuj.... OLEJ SPRAWE!!! ale chyba tak sie nieda!! prwada!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: buuu:( 16.03.06, 13:39 pewnie że się nie da... a folik łykam nadal nie zaszkodzi trzymam kciuki za ciebie, może nie przyjdzie ta @@ buźka bomba45! Odpowiedz Link Zgłoś
bomba45 Re: buuu:( 16.03.06, 14:15 lekaz kazał mi łykać przypuszczając że zaraz będzie dzidzi a tak wogule to fiolik zalecany jest podczas ciązy w pierwszych 3 miesiącach a wcześniej to zapobiegawczo wrazie czego!!! myśle też że i tobie sie uda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Wy Dziewczyny jestescie niezastapione :P 16.03.06, 14:21 Buziaki dla Was Wszyscy w około sie pytaja czy ja w ciaży jestem ze wychodze za maz , no bo twierdza ze 21 lat (bede miala w sierpniu, dokladnie 4 dni przed ślubem) to wczesnie na slub. Ale ja tak nie uwazam. Starania zaczynamy na poczatku maja, a wiec kto wie moze juz wtedy bedzie dzidziuś w brzuszku Pozdrawiam mamusiamartusi - doszło zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Wy Dziewczyny jestescie niezastapione :P 16.03.06, 14:33 Misiu Kochana - nie daj sobie nic wmówi c. To, że średnia wieku ślubów i narodzin wieku poszła w górę, to nie znaczy, ze Ty podjęłaś złą decyzję!. Twoja decyzja jest słuszna, bo... JEST TWOJA! Poza tym wcale nie uważam, żeby czekanie do 30-stki (tak jak ja) było najlepsze dla zdrowia swojego i dziecka. Wiec jeśłi czujecie się gotowni i na ślub i na bejbika - to ja 3mam kciuki i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wy Dziewczyny jestescie niezastapione :P 16.03.06, 15:15 Greciu dziękuje za te słowa Jakos teraz jestem taka zamyslona, poddenerwowana-ale to mi przejdzie (oby ) Witam bomba45 Odpowiedz Link Zgłoś
bomba45 Re: Wy Dziewczyny jestescie niezastapione :P 17.03.06, 07:30 Misiu!! ja moge powiedziec że jestem świerzą mążatką!! otuż jaj juz byłm podobno 2 razy w ciązy !! (plota) pierwszy raz w dzień ślubu a drugi jak juz zadługo byłma w ciązy to wymyślono że teraz urodziłam tylko niewychodze z dzieckiem bo się stydzię!!! PAMIĄTAJ NIEZWRACAJ UWAGI NA GADANIE INNYCH BO TO TYLKO PODGRZEWA ATMOSWERE PRZEDSLUBNĄ!!! I JEST JESZCZE GORZEJ!! A JEŚLI CHODZI O DZIDZIUSIA TO JA CZEKAŁM AŻ DOSTANĘ UMOWE NA CZAS NIEOKRESLONY W PRACY ALE JEŚLI BYM NIEDOSTAŁ TO I TAK BYM BYŁA ZDECYDOWANA!!! 16 KWIETNIA PIERWSZ ROCZNICA ŚLUBU!! (WSPANIALE) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wy Dziewczyny jestescie niezastapione :P 17.03.06, 07:33 O to juz za niedługo 1 rocznica Super, trzymaj sie. Folik był. Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Piątek....hura:) 17.03.06, 07:25 Dziś piatek tak się ciesze chwila odpoczynku za 7 godz nastapi....Jutro ide zrobić się na bostwo-fryzjer czeka....Coś mnie dziś podkusiło zrobilam tes ciazowy.....jakie bylo me zdziwienie....,że znowu jest jedna krecha: ((:kurcze to 10 m-ac staran!Zaraz bedzie 11Chyba wyjazd na urlop pozwoli nam sie wyluzowac!!!Niby z nami dobrze jest wyniki itd...tradycyjnie trzeba się wyluzowac....znam tą śpiewkę na pamięć! Odpowiedz Link Zgłoś
bomba45 Re: Piątek....hura:) 17.03.06, 07:31 HEJ !! JA MAM JESZCZE NADZIEJE ZROBIE TEST ZAPARE DNI MYŚLE ŻE JEST OK. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Piątek....hura:) 17.03.06, 07:37 Powodzenia w testowaniu. P.S. cos mnie szkrobie w gardzielu Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Piątek....hura:) 17.03.06, 09:27 Filk - rany! zapomniałam Zrobię to wieczorkiem. Miłego weekend życze Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Piątek....hura:) 17.03.06, 09:42 hej hej Angeliko zdjecia oczywiscie doszly! dzieki sorry ze po chamsku nie odpowiedzialam jestem chora od kilku dni i najchetniej wogole nei wychodzilabym z lozka no ale z Martuśką sie nie da mam nadzieje ze "szkrobanie w twoim gardzielu" przejdzie piorunująco szybko!!! życzę ci tego! noi spadam - moze uda sie polezec?? - jesli Martusia grzecznie sie pobawi.. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Piątek....hura:) 17.03.06, 12:53 Wazne Gosiu ze doszły Duzo zdrowka zycze Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Piątek....hura:) 17.03.06, 09:46 Chyba wszystkie cieszymy się że piąteczek jest, szkoda tylko że snieg znowu sypie objawów @ chyba nie ma, ale innych też nie, a to pierwszy miesiac naszych szalenstw nie wiem jednak czy nie będziemy musili przystopować z tymi straniami bo kłopoty z pracą się pojawiły Pozdrawiam i folik połykam... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Piątek....hura:) 17.03.06, 11:11 snieg jest-tylko po co??? ja chce wiosny!!! niedługo idziemy w odzwiedziny do niedawno(5 dni temu) urodzonego kuzyna sliczny-widzialam na fotkach chocaż sobie male dziecko potrzymam na rękach... na swoje trzeba jeszcze poczekać folik był a wczoraj pyszny gin z tonicem Odpowiedz Link Zgłoś
sagula Re: Piątek....hura:) 17.03.06, 14:28 witajcie dziewczyny folik dla dzidzi obowiazkowo zaliczony, niestety dzis pierwszy dzien mdlosci, a juz tak bylo u mnie kolorowo, zadnych wiekszych dolegliwosci az tu dzis wstret do jedzenia i wielkie 'niedobrze mi'. juz nie moge sie doczekac mojego powrotu do polski zeby isc do gina i zobaczyc niunie na usg. misia nie przejmuj sie gadaniem innych. my zdecydowalismy sie na slub bardzo szybko i w dwa miesiace bylo juz po wszystkim, tyle ze wiekszosc kuzynow i moich znajomych twierdzila ze ten pospiech to oczywiscie ciaza. pewnie sie zdziwili kilka miesiecy pozniej mi sie tylko smiac z tego chcialo. zreszta jesli jestescie gotowi na slub i dzidzie to wasze szczescie i zycze wam zebyscie juz na slubnym kobiercu staneli we troje pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Piątek....hura:) 17.03.06, 14:54 Dziękuje sagula Oby te mdlosci szybko uciekly Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś